2. august 2010

Tak for jeres søde kommentarer her et par sider mere/ A couple of more pages

Først skolestart og skolesmart for alle 4 generationer - Sizzix farverne er dobbelte og har hvidt papir til at folde ud indeni. I min søsters står der lidt om hvordan man havde matroskjole på når man var fin dengang hun var lille og at dette er det ENESTE foto der blev taget da hun startede i skole og vel og mærke bagfra, for at man kunne se den fine skoletaske!  Længere nede min nevø på sin første skoledag og lidt om hans skoletid og på den anden side de to børnebørn og fordi de pga sygdom ikke har haft verdens nemmeste skoletid indtil for nyligt står der inden i den lille huskelomme "Hvis man har gjort sit bedste kan man ikke gøre mere!" som en lille hilsen fra Farmor, der var ked af de skulle slås med sygdom begge to. I dag er det kun lillebror der stadig er på medicin for sine heldigvis sjældne epileptiske anfald og vi håber han bliver nedtrappet i årets løb.

Her kommer så konfirmationssiderne. Den lille hvide salmebog har 4 guldrandede sider med præstens navn og en lille tekst om at det var første gang farmor havde et par sko med høje hæle (ti hi - jeg kan huske hun kravlede rundt om spisebordet og øvede sig i flere dage) inden i de små gaver står en liste over hvad de hver især fik i konfirmationsgave. 
Børnenes far blev konfirmeret sammen med sin bror - da de var tæt på hinanden i alder. Det var første gang de begge NÆSTEN frivilligt var trukket i en hvid skjorte.
1000 tak for jeres søde kommentarer - dem blev jeg utroligt glad for - jeg har længe spekuleret på om jeg skulle vise sider fra dette album eller om det var FOR privat - men nu er jeg glad for at jeg gjorde det, selvom jeg har sorteret og kun viser nogle af dem. TAK !

Thank you so much for the nice comments - I was not at all sure whether I should share this mini album or not but now I am very happy I did. I have picked some pages to show and others to keep private but there will be a few more to see. Once again THANKS..

8 kommentarer:

 1. 4 nye smukke sider. For mig er der to ting (mindst) i at se disse sider... de rører jo også ved min barn/ungdom, som næsten var parallel (tidsmæssigt).
  Synes det er søde, sjove, dejlige ting, I sammen har udvalgt at give videre til næste generation. Jeg tror albummet vil blive "slidt"... for det må være både sjovt, interessant og lærende at læse om.
  Og stadigvæk SÅ flot at du gennemførte...og de søde kommentarer fortjener du ;o)
  Kram

  SvarSlet
 2. Flotte sider. Det er sjovt at se de gamle billeder.

  SvarSlet
 3. Det er bestemt personligt, men jeg står ved, at det er det bedste bevis på betydningen af scrapperiet, og jeg er glad for, at du deler albummet med os.

  SvarSlet
 4. Åh Charlie... hvor er de skønne alle siderne...! Er særligt vild med skolestarten... fordi jeg godt kan lide tanken om de små tekster i farverne... Det er en fantastisk bog du har kreeret - og MEGET Personlig! Tak fordi du deler og inspirerer os andre.
  Knus
  Engel...

  SvarSlet
 5. Det er en fantastisk bog du og din søster har fået lavet. Hårdt arbejde at skulle lave den færdig alene men måske også et mindearbejde samtidig. Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle dejlige billeder på alle 8 sider, og så med de flotte rammer du har lagt dem i, skønt. Det er en rigtig god ide med sådan et album.
  svigerinden

  SvarSlet
 7. Det er bare sådan en fantastisk ting med det album. Meget smukke sider :)

  SvarSlet
 8. Glad for at du deler, dine minder med os : )
  Dejligt album du har lavet, og skønne billeder.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)