27. august 2010

AV.... og bestillingskort med sommerfugle..

Allerførst viser jeg jer et bestillingskort til en forhenværende kollegas mors 70 års dag. Damen spiller golf, kort og maler - så det skulle med.

Så jeg tænkte at min nye yndlingsbort fra MS kunne blive farverig og så have en et stk der ikke var malet færdig for at vise hendes kunstnerevner - så her er det med pink klat og lille pensel, næste foto er et sæt små hjemmelavede spillekort - som jeg så har brugt til at vise at hun fylder 70 - bare på en lidt mere elegant måde end selve tallet (ja og jeg ved godt der ikke findes et kort der hedder 0 - lad os kalde det kunstnerisk frihed..)
Og sidste foto er så kortet i sin helhed og den lille golfbold i hjørnet - er selv lidt vild med de mange farvede sommerfugle - og SÅ lang tid tog det heller ikke (næsten..)  =0)
OG HVAD er så dette - tja - knap så yndefuld som mine sommerfugle var jeg i weekenden da jeg glemte der er et trin ned til vores udestue, så jeg lagde mig dekorativt foran vores gæster og knaldede begge knæ i stengulvet. Til orientering skete der ikke de nydelige gulvfliser noget - men mine knæ og hele mit venstre ben havde det ikke SÅ godt bagefter, noget de der så mig kravle rundt på gulvet til OSH i Roskilde sikkert kan huske. =0)
Nå men torsdag morgen syn's jeg benet havde været hævet lidt længe og da de lilla områder var lidt for varme at røre ved begav jeg mig et hurtigt smut til vores læge. Da jeg ikke ynder brug af eder og bandeord her i bloggen, vil jeg nøjes med at fortælle, at jeg undergik en temmelig hårdhændet og ubehagelig undersøgelse af de hævede områder og at jeg derefter straks blev sendt til Frederikssund skadestue for røntgen og check af en orthopædkirurg, da lægen mente, jeg havde brækket min lægknogle - "HALLO - jeg har gået på det i 4½ dag og så ondt gør det ikke" pippede jeg - men det var ikke umuligt da det ikke gjorde ondt når der var vægt på det, og tænke, tænke - JO det må der vel siges at være !! 4 timer senere og meget klogere så jeg ud som på billedet og skal holde det i ro og eleveret i nogle dage - en meget flink læge fra Pakistan foretog en "sommerfuglelet" berøring hist og pist og beroligede os med at der ikke var noget brækket - og det samme viste rtg-billederne. Så nu ved I hvorfor jeg ikke løber så stærkt lige p.t. og ikke kan stå så længe ad gangen for at fotografere billeder til OSH-bloggen - men de kommer lige så stille og roligt allesammen. Og PS - nej jeg mangler ikke en tå - jeg har bare MEGET sunde fødder af en kvinde i min alder !!  =0)

A card made to order - b-day lady will be 70 - loves to play golf, cards and to paint. It was great fun and a tad time consuming to make the MS butterfly border multicoloured - but I think it did the trick.
Other photo shows my poor leg after a fall on our tiled floor - (HOW can you forget a step you have lived with for YEARS...) - nothing broken but knee and lower leg very bruised and swollen - not exactly butterfly-like when I hit the floor...other somewhat larger animals spring to mind...  ;0)
Posted by Picasa

19 kommentarer:

 1. Hej, kortet her er sommerfuglelet og fint i dejlige farver og mange detaljer flot flot.
  Men det kan man ikke sige om dit ben, forhåbenlig vare det ikke så længe =0) før du kan gå og køre nomalt, og god bedring. :0)....
  knus svigerinden

  SvarSlet
 2. Smukt kort!

  Og hvad er nu det for noget rod med benet... Du skal da passe på dig selv. God bedring med det.

  SvarSlet
 3. Hej yndefulde ven(inde)...!!!
  Jeg er så glad for at ..."du ikke have no'et brækket" (fnis)... så skulle du jo sidde stille MEGET længe... og kunne ikke køre bil!!!
  Trods din LEDE, ONDE læge er jeg tilfreds med, at du forstod et "vink med en vognstang", da jeg spurgte, hvad lægen havde sagt!!
  =0)
  Du skal s.. da holde mange år endnu, så pas nu på dig selv. Godt din søde mand er der til at varte dig op ;o) ;o)
  Det kort er HAMRENDE godt sat sammen. Du er bare SÅ go' til det med at få det hele med, så der er garanteret ikke et øje tørt, når det bli'r afleveret. Og de spillekort er SÅ cute.
  (Husk taleboblen på bagsiden.. ;o))
  knus

  SvarSlet
 4. Glad you are okay and have no broken bones! But, still... ouch!

  Love your banner. Great work!

  SvarSlet
 5. super smukt kort og med alle de lækre personlige detaljer til modtageren. Jeg føler med dig var på skadestuen med mit knæ der gjorde ondt og hævede og efterfølgende skulle møde 14 dage efter på skadeslaboratoriet hvor der sad 2 nyansatte læger der ikke kunne tage stilling. så jeg har fået besked på at det er mus eller den der menisken og skal videre i systemet, sg rigtig irriterende for mig der ellers går hurtigt(uheld forfølger mig hi hi). jeg håber du bliver frisk til næste scrap arrangement , ønsker dig god bedring
  knus Pia

  SvarSlet
 6. Fint kort og fantastisk du kan få alle hendes interesser med så kortet stadig hænger sammen.
  AV for s...., det må godt nok have gjort ondt.
  Håber du snart kommer ovenpå igen, der er ikke megt med at være halt!

  SvarSlet
 7. Vilken tur att du inte bröt något - jag föll pladask utanför McDonald´s på samma sätt. Jag såg inte ett litet trappsteg i mörkret. Jag föll tungt (det finns några kilon att bära på ;o ) och eftersom jag har artros i båda knäna hade jag j-t svårt att resa mig igen. Bredvid trappan stod en man och talade i mobiltelefon - när jag föll flyttade han sig ett par meter bort...........
  Jag störde nog hans samtal ;o
  God bättring!!

  SvarSlet
 8. Med denne malende beskrivelse, er det svært ikke at trække på smilebåndet! Hvor var det dog godt, at der ikke skete noget med klinkegulvet ;-)

  Og fint kort iøvrigt :-)

  God bedring søde du :-)

  SvarSlet
 9. Nice kort med alle de personlige detaljer der skal til! Hold da op hvor var du uheldig at falde, men godt at der ikke var noget brækket. God bedring.
  vh Renne

  SvarSlet
 10. Jamen det var dog skrækkeligt... godt at der ikke skete mere, selvom jeg ikke er i tvivl om at det gør ondt... uha, og så bare lande der foran alle sine gæster... så gør det jo næsten dobbelt så ondt ;-)

  God bedring med det.

  Skønt kort, vil jeg da også lige huske at sige...

  SvarSlet
 11. Hvor var det heldigt, at der ikke var noget brækket, men surt alligevel...god bedring
  Ja, det kan sommertider være svært at få alle hobbyer med på et kort, men det har du jo gjort så flot
  Ha en god weekend

  SvarSlet
 12. Det var da dejligt at høre, at en af lægerne kunne lave "sommerfugle-berøring", når du nu også har lavet det smukkeste fødselsdagskort med sommerfugle. Du skulle jo nødig få traumer over det.
  Håber du snart er helt mobil igen og rigtig god bedring?

  (Det var ikke smart at ville imponere gæster med den entre ....det må du overlade til stuntmen)

  SvarSlet
 13. Det er da et helt utroligt kort. Så flot, og alt det du har fået med på lidt plads. Genialt.
  Og så er der noget med faldulykker og æld...nå nej !
  Hvor er det synd for dig, og rigtig besværligt. Men du må være sej, så længe du går med det inden behandling. God bedring, og pas på dig.
  God weekend.

  SvarSlet
 14. Ha-ha, sikken en lidelseshistorie, men heldigvis kan man jo godt scrappe og lave kort med eleveret ben !!
  Supersejt og SÅ fedt kort du har lavet, du er jo en mester til sjove detaljer !
  God bedring med underekstremiteten !!

  SvarSlet
 15. For pokker altså - men når det nu skulle være, så lavede du i det mindste det stunt ORDENTLIGT... Godt, der ikke er noget brækket.

  Så er det ikke noget med at nyde, at man skal sidde stille - og få andre til at springe lidt for sig...???
  (... jeg havde gjort det, LOL)

  SvarSlet
 16. Utrolig smukt kort! Mange søde detaljer :)
  Og så må du passe lidt på dig selv - god bedring :)

  Tak for fødselsdagshilsenen på min blog :)

  SvarSlet
 17. For det første.... Du er bare så fantastisk dygtig til at på alle personlige detaljer med. Intet er tilfældigt. Og så det næste, godt der ikke var noget brækket og det ikke gik være. Du kunne jo både have slået hovedet, tænker, briller hvad ved jeg. Jo, jeg har jo lige været det igennem. 10.000 for nye briller ikke nogen forsikring der dækkede fordi JEG faldt. Så god bedring og håber det går den rigtige vej. Du har sgu da nogle flotte fødder ;0) Og sikke brun du er:0) Og weekend til dig Charlie....

  SvarSlet
 18. Ai for pokker Charlotte, kig dig dog for når du bevæger dig rundt, selv i eget hjem ;)

  Kender godt den læge og kan meddele at han er yderst kompetent ;)

  God bedring - du må skrive hvis du skal have bragt en liter mælk eller andet du ikke selv kan hjembringe over ;)

  SvarSlet
 19. Se nu! Jeg må have haft slotte i hovedet, for jeg vidste jo godt, hvad du havde lavet. Endnu en gang god bedring ;o)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)