2. maj 2011

Kom maj du søde MILDE....../May is here - pls stop sending us cold weather??

HALLOOOO - det er APRIL der skal være utilregnelig med vejret - ikke Maj!! Det var "nissekoldt" her til morgen kun 4 grader - kan vi lige få byttet det vejr tak??

Nå men tilbage til noget hobbyrelateret - en ex-kollega som jeg heldigvis stadig har kontakt med og som har været en trofast kortkunde gennem mange år havde bestilt et kort til sin brors fødselsdag.

Traditionen tro kan jeg jo godt lide en udfordring - bare der er godt med informationer at bruge af - og her lød opgaven:

Min bror Torben fylder 50 år. De har en gård (hvid med sort tag, røde vinduer, grønne døre og porte) de har køer (brun/hvide), en blå Ford traktor og katte. Deres hund er en dansk/svensk gårdhund.

Efter at have søgt om byggetilladelse gik arbejdet i gang - og her er forsiden af kortet, Den grønne stalddør kan åbnet - og hvem mon gemmer sig bag den??


Minsandten om ikke det er ko nr 50 der ønsker til lykke - så var en del af ønskerne til kortet opfyldt!


Den fik lidt pandekrøller af sammennulret broderegarn - ser den ikke nuttet ud? Og myrerne på kampestensfundamentet kunne jeg ligeså godt sætte på ellers siger K jo bare at de mangler! =0)


Og så måtte bagsiden lige i brug for at få afbilledet den blå Ford traktor. Desværre var den QK traktor jeg anskaffede ret lille set i forhold til koen - så der måtte gang i nogle gule rapsmarker og grønne marker og susetræer før jeg syn's det så korrekt ud. Og så en nysgerrig, lille kat der har sat sig på hegnet og kigger på det hele.  Hunden som jo var dansk/svensk må være smuttet til Sverige - for den kom ikke da jeg kaldte - så den kom ikke med på billedet! 


This card was made to order for a friend of mine. Make a card for my brother - he will be 50, he lives on a farm (white house, black roof, red windows, green doors) he breeds catle (brown/white), drives a blue Ford tractor and has a dog and some cats.  Think I got it pretty much covered - apart from the dog - darn thing ran away and didn't come back till the card had been finished and delivered.  =0)

17 kommentarer:

 1. Du er så sej til det der! Vildt godt lavet :)

  SvarSlet
 2. Wawww, så kreativ du har været her... opgaven løst til ug. Det var mange krav, der blev stillet. Jeg ønsker også det gode vejr tilbage... man er vel forvent allerede:-)

  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
 3. Hold da op et arbejde..
  Hvor er de bare søde...!!!

  Ihh de der myrer hvor har du dem fra?? Sådan nogle vil jeg rigtig gerne have mig nogle af nemlig hihihi,...

  SvarSlet
 4. Charlie for pokker, hvor er det gennemført. Og så elsker jeg din humor ; )

  SvarSlet
 5. Hold da k*** hvor er det fedt! :)

  SvarSlet
 6. Rigtig godt, og et rigtig "charlie-kort" mission completed

  SvarSlet
 7. Arrh, hvor er det flot, han blir ski da overrasket den Torben !! En skam den hund ikke ville komme hjem, men pyt traktoren og koen er nok det vigtigste for landmanden.
  Jeps, det er pivkoldt, jeg går og småfryser hele tiden, så nu er det nu vi vil have gode plusgrader !!

  SvarSlet
 8. Jamen - du har gjort det igen ! Et meget detaljeret og personligt kort. Superflot.
  Det krølhår og den øremærkning er da for sjov...men du har jo nok forstand på køer. Det overrasker mig....LOL.
  Og sjovt at du har en hjælper. Jeg har også en, og han synes altid, der mangler en blomst, hvis jeg spørger...Som han siger: "Jeg kan jo lige så godt sige det, for du sætter den jo på alligevel."

  Vi er også trukket i trøjerne og har tændt fyret igen....Det er bare helt forkert det her vejr. Nu gik det lige så godt med at nyde foråret...
  Knus A.

  SvarSlet
 9. Rigtig flot og gennemført kort

  SvarSlet
 10. Jeg bliver imponeret hver og eneste gang, du laver bestillingskort som disse. Tænk, at have alle de ideer i sit hoved og samtidig få dem ud på den her fine fine måde. Jeg må nøjes med mere generiske kort, er jeg bange for. Men fine er dine altså.

  SvarSlet
 11. Sikke et flot kort du har lavet .... en masse skønne detaljer. FLOT

  SvarSlet
 12. Nu har du IGEN - IGEN udført en eventyrlig flot kortpræstation...
  Hold da op, hvor er du god til at opfylde ønsker ;o)
  Det er simpelthen "lige i skabet"...
  Og den ko med pandehår er da til at blive glad i låget af :o)
  Totalt gennemført kort!
  Kram fra mig til dig...

  SvarSlet
 13. super super flot og gennemført med alle de detaljer, han kan kun blive glad for at modtage så flot kort. Du må have en god arbejdsdag

  SvarSlet
 14. Ja, jeg slutter mig til alle de rosende ord.
  Med pip i kassen og en skøn ko i døren, myre ved foden og kat på hegnet,så er det et skønt kort.
  Bodil

  SvarSlet
 15. Det ser ud til, at du får opfyldt dit ønske om bedre vejr! De lover over 20 grader i weekenden1 Har du forbindelse til vejrguderne? ;) Skønt kort og skøn humor!

  SvarSlet
 16. Vildt flot og meget gennemført kort. Hvor er den ko bare nuttet.

  God weekend

  Mette

  SvarSlet
 17. Hvor er det kort bare helt fantastisk. Jeg laver selv nogle "skøre" kort indimellem, men det her slår da bare alt! Meget gennemført :-)
  /Heidi Frederiksen - http://www.kolze-scrap.blogspot.com/

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)