18. maj 2011

Bestillingskort til venindes søn/Another Japanese inspired card made to order

Min venindes søn var sidste år i Japan ½ år som et led i sin uddannelse - og er meget interesseret i Japan. Mens han var der prøvede han den specielle japanske bueskydning Kyudo og derfor har hans mor bestilt dette kort til ham. Krusedullerne i øverste hjørne er 19 på japansk - for det fylder han - ellers kom der lidt bambus bag ham og nogle lækre sushi - for det har han spist siden han var ganske lille. (Tak til Gitty Y for lån af de japanske dies). Og så syn's jeg den stemplede tekst passede superfint til sådan et ungt menneske. Mønsterarket er et af de lækre nye papirer vi fik i goodiebag'en til SAM. Hans påklædning er min udgave af den traditionelle hakama. Her skabt af et par håndklippede BREDE bukser, en sort bæltesløjfe fra QK ballerina die og en Sizzix hvid badekåbe snittet kort. Slut på japansk undervisningen for i dag.  =0)


I made this card for my friends son. He will be 19 tomorrow and is very interested in Japan. He was there for 6 months last year and was introduced to the Japanese sport Kuydo wearing a hakama. This is a card picturing that with some bamboo and a couple of sushi. =0)  The sign in the corner says 19.  End of Japanese lesson for today. 

9 kommentarer:

 1. Jamen jamen ....din blog er snart helt orientalsk. Men igen et lækkert kort med de klassiske Charlie detaljer. Og god ide med at bruge papirerne fra SAM... jeg havde ikke set dem sådan.
  Din venindes søn var måske også på Copenhagen Sakura festival ? Der var nemlig opvisning med japansk bueskydning. Det var flot at se - ligesom alle de andre japanske traditioner, der var at se på festivalen.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare flot det kort!!

  Rigtig personligt, det kan jeg godt li ;)

  SvarSlet
 3. Du har da bare styr på den påklædning og super kreativ brug af dine dies. Du må have en god aften

  SvarSlet
 4. Hvor er det sejt og som altid gennemført i temaet!!

  SvarSlet
 5. Super sejt Japan-f-kort.
  Ja, det er utroligt som du kan trylle med de forskellige dies... og få nye modeller ud af det hele.
  Smart med det papir... havde slet ikke tænkt i den retning... men flot er det.
  Hygge herfra... og knus.

  SvarSlet
 6. Super flot kort - helt og aldeles gennemført, det kan da ikke andet end at falde i god jord :o)

  SvarSlet
 7. Sikke en fantasi...kan du ikke lige smide en håndfuld til Vemmelev, jeg har tabt kreativiteten...

  SvarSlet
 8. Super sejt kort - og dies på japansk... ja alt kan vel fåes i scrap verden ;)

  Rigtig god bededag´s ferie til dig

  SvarSlet
 9. Sejt! Det er så lækkert, at du skriver om detajlerne, for det er sjovt at få et indblik i, hvordan du bygger kortet op.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)