15. maj 2011

Et UPS-kort kan man få brug for ../ Oops I missed not one but THREE bdays

Hvor PINLIGT det end lyder er det lykkedes mig at komme forsent med ikke blot et - men hele TRE fødselsdagskort. Jeg har en sød veninde i Skotland der har et HAV af børnebørn - og hele tre af dem har haft fødselsdag, mens jeg har haft travlt med alt muligt andet. Heldigvis er de teenagere og går nok mere op i den pengeseddel der følger med. Og i det mindste huskede jeg ikke en og glemte en anden - det var dem alle tre der blev overset. Så jeg besluttede at lave et fælleskort (de bor alle 3 i samme hus) og her kom den søde lille elefant fra Panduros udsalg til sin ret. Der findes BANDEord på engelsk - og så det i min verden nuttede "Bugger" som er det mest uartige Hugh Grant kunne svinge sig op til i en af hans skønne film - så det brugte jeg!

De tre gaver er selvfølge de tre børns navne og så må jeg hellere holde bedre øje med kalenderen fremover!

Det er jo ikke fordi der ikke konstant bliver lavet kort her i huset - her f.eks. en lille slutspurt fra i går, hvor Mie kom forbi for at lave nogle OSH-kort. Vi kalder dem "kaffe og kage" kort og "cupcakekort" og de var superhyggelige at lave!GOD søndag til jer der kommer forbi og læser her. Jeg har desværre ikke haft så meget tid til at kommentere  som jeg plejer - men der kommer kommentarrunder snart igen - i dag skal vi liiiiige fordele og pakke 888 OSH-kort til de forskellige lokationer i Afghanistan og så er der også lige vokset en bunke vasketøj op foran vaskemaskinen der vist kræver en kærlig hånd! =0)

I totally forgot to send off a personal bday card to each of these three teenagers - luckily they are from the same family and at least I didn't remember one and forget another - so here is a mutual - Ooops card (with the word Hugh Grant uses when he swears...) I hope they are more interested in the gift - and will be OK with not getting a card each this year! The other cards were made yesterday for the Operation Write Home project. Coffee and cake cards and cupcake cards - lovely to get the new punches used.

10 kommentarer:

 1. Det kort kan da kun bringe et smil frem hos modtagerne! Flot.
  Og skønne OSH kort. De er jo perfekte til kagerne til de udsendte.
  Jeg har sendt dig en mail.
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Skønt kort selvom det kommer forsent vil det jo bringe smil og glæde frem.
  Jeres kaffe kage kort er super flotte, god ide.
  Bodil

  SvarSlet
 3. så super fine kagekort, skønne farver og hvor flot at så mange kort kan sendes afsted

  SvarSlet
 4. HA HA bugger oops *GG* perfekt kort ; )

  Dejlige kort til OSH i har fået lavet, rigtig god arbejdes lyst. Håber at du også får lidt tid til "bare" at slappe af ; )

  SvarSlet
 5. Åhhh, så sødt et kort med elefanten... bedre sent end aldrig:-) Og sikke dejlige kort med kaffe og cupcakes!!!

  God søndag aften

  SvarSlet
 6. Skønne kort, jeg må straks ud og tage mig en kop kaffe GG

  SvarSlet
 7. Kære Charlie.
  Forglemmelse kan ske for selv den bedste... og kortet du har sendt er så skønt..! hvor er den sød elefanten med sløjfe på snablen...!
  Knus Engel..

  SvarSlet
 8. Bugger - lækkert ord! Det bruger jeg for lidt! Fine fine kort!

  SvarSlet
 9. Hi Charlie, Wonderful cards and your late one made me chuckle.
  hugs
  Marion

  SvarSlet
 10. Bugger ;o) Men det sker jo, at man misser noget en gang imellem, og mon ikke kortet gør tingene gode igen. Kortet er simpelthen bedårende.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)