8. maj 2011

8. maj - mors dag og bryllupskort fra i går/Wedding card from yesterdays reception

Dejligt vejr fra morgenstunden - mors dag betyder at der er kommet friske blomster både hos min mor og min søster - for i dag ville hun være fyldt 66 år - men selvom solen skinnede i går og de hvide spanske margueritter var fine, vil jeg skåne jer for fotos fra kirkegården.

Jeg kørte nemlig direkte videre til bryllupsreception hos Karin. Margit og jeg var veninder med Karins mor Eva helt fra vi var ganske unge, så vi var fælles om en lille gave og et kort. Eva må have smilet fra sin himmel, da hun så sin smukke datter og hvor fint brudens far havde arrangeret det hele! Da Karin hedder Due - var dette stempel jeg har fået af Gitte Y (tak ven) et nemt valg. Ved ikke om det kan ses - men den høje hat har fået Glossy Accent så den skinner fint.


Og her er kortet fra Margit og mig i hel figur - fotograferet udenfor i det gode vejr:
 Hjertepapir fra lageret - QK Aquarius til bogstaverne, Stamping Up hjertepunch til de 3 hjerter i hjørnet, en ældre hjertepunch til det store pink hjerte og en ny EK Succes punch til motivet - tyl, bånd og lidt bling. Vores hilsen var ledsaget af et sæt Georg Jensen juleornamenter - hjerte og stjerne og en tekst der passede til  - og så talte præsten netop om kærlighed og det at være stjernen i hinandens liv - hvor HELDIG kan man være??

Her det lykkelige unge par på vej ud i livet som ægtefolk:

 Bruden bar sin mors slør til sin smukke kjole!

Og her er brudens far med parrets ældste datter:


Og parrets to små, nuttede døtre sammen - svært at få et fælles foto af sådan to små kegler på 2 og 4 år - så da det lykkedes var brudepigebuketterne lagt og sutten fundet frem - men søde er de da, ikke?:


GOD søndag til jer alle uanset om I er mødre, gerne vil være mødre, savner jeres mor eller stadig har en mor.

A card and a handful of photos from yesterday's wedding reception. I knew the bride's mother from way back. Sadly she passed away much to soon but I know she would have been very proud and happy to see her beautiful daughter and gorgeous granddaughters yesterday.
In Denmark we celebrate Mothers day today.

9 kommentarer:

 1. Superfint bryllupskort.

  Jeg har desværre ikke min mor mere. Men mon min familie husker mors dag? NOTTTT ; ): )

  Men du må have en god mors dag og en dejlig søndag.

  SvarSlet
 2. Kirkegården er faktisk meget smuk for tiden, går dagligt ned over en af slagsen på vej til og fra arbejde, og jeg nyder synet af de mange flotte blomstrende forårsgevækster, og det særlige lys de ny-udsprungtræer giver. Men når man skal besøge en særlig matrikel, er humøret nok ikke i top...
  En anden del af livet, brylluppet, er jo en glad begivenhed, og det er skønne billeder af dagens brudepar og deres små søde piger !
  Mors dag, tja den fejrer vi ikke her, men jeg får blomster på andre dage, hvor mandens selv vælger datoen, hi-hi. Jeg har det altså lidt med, at det er blomster- og chokoladehandlerens festdag, men pyt, man kan jo gøre som man synes, heldigvis ! Ha' en nice søndag. KH fra Doritten

  SvarSlet
 3. - Det hedder vist ny-udsprungne træer, sorry, men jeg har altså heller ikke fået linser og briller på endnu, ha :->

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et smukt kort!!
  Rigtig godt med de duer til navnet :)

  Jeg nyder også selv at studere de forskellige gravsteder, med smukke blomster og andet familier og venner sørger for at bringe til deres kære.. Vi har selv en del familie der er draget afsted fra denne jord, og synes ofte det har været smukt og fredfyldt, synes ikke det er noget trist med kirkegårde.. Lige pånær det afsnit vi feks. har hvor alle de små børn ligger begravet, det rør godt nok i ens moderhjerte at se andre har mistet deres små poder...

  Rigtig god mors dag til jer alle..

  SvarSlet
 5. Et rigtig fint kort du har lavet, hvor er selvfølgelig er tænkt over en masse detaljer, der kan gøre et endnu mere personligt!

  SvarSlet
 6. Så smukt et kort til brudeparret.. er vild med de ugler. Har desværre ikke min mor længere, så har også været på kirkegården med blomster. Skønne billeder fra brylluppet!!!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 7. Sikken et smukt kort og stemplet var da perfekt med det efternavn.

  SvarSlet
 8. Sikke et smukt og romantisk kort. Perfekt.
  Men at du ligefrem havde styr på præstens tale, så den passede til jeres gave- det er da utroligt! LOL.
  Det har da været en lidt speciel følelsesladet dag for dig. Fra det ene til det andet. Men sådan er livet jo.

  Min mor fik også blomster på kirkegården, og jeg fik gaver herhjemme. Men jeg er jo heller aldrig blevet snydt - hvadenten der er en lejlighed eller ej...

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)