29. juni 2010

Første brev hertil med OSH kort - TAK Birgit M i Valby

SE hvad posten kom med i dag - hører egentlig hjemme på OSH siden - men jeg måtte bare vise det her og nu her hos mig, så kommer de med i et gruppefotos efter onsdag på OSH siden.

Meget fornemt at privatpersoner der ikke lige har en  butik i nærheden sender deres kort her til "headquarters"  =0) - tak for det - men I kan også bare samle sammen til der kommer en mulighed for at aflevere.

Udover det gode formål og arbejdet der er forbundet med det, hygger jeg mig med at se alle de forskellige kreative kort, så TAK for bidraget!
Og her er resten af kuvertens indhold - fint med kuverter - lige til at sætte klistermærker på og putte i kassen.


LOOK what the postman brought today. Cards for the OSH-project. Thanks a lot - and with envelopes and all - ready to put our sticker on and stick in a box.

6 kommentarer:

 1. Jubiiiiiiiii.... flere kort. Glæder mig til at putte mine i kassen i morgen :o)
  Glææææææder mig til vi skal ses og lege ;o) =0) :oD

  SvarSlet
 2. Det var da nogle rigtig søde kort at posten er kommet med.
  svigerinden

  SvarSlet
 3. Dejligt, at så mange støtter op om projektet. Så lige, at man nu kan aflevere kort hos Multiscrap, så jeg har lige været forbi med alle mine - så havde jeg og så en "undskyldning" for at shoppe lidt.... ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare skønt med alle de kort ! Ser også ud til at vejret bliver til at sidde foran scrapbordet i aften, så får jeg forhåbentlig også produceret en stak snart ;)

  SvarSlet
 5. Hej Charlie
  Tak, for de pæne ord : )
  Jeg overbeviste mig selv om at det var laaaangt billiger at sende, med post DK, end at tage turen til en af scrapbutikkerne.
  Rigtig dejlig dag til dig

  SvarSlet
 6. Det er forrygende, at dit fine projekt er modtaget så flot i scrapdanmark.

  Tak for en fantastisk hyggelig dag!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)