7. juni 2010

Made in Sweden - kort til OSH /Cards for OSH

Efter nogle skønne, solrige dage i Sverige med gode venner kan jeg nu sidde her bag "ostehandlerruder" og opdatere bloggen med billeder af de kort jeg havde gjort klar til at masseproducere som friluftscrap i solen. Jeg faldt over en stak craftkarton til billige penge og her er så en rød/hvid pyntning af kortene. Da vi jo ikke ved hvis fødselsdag de skal bruges til og heller ikke hvor gammel personen bliver - fandt jeg mine Cuttlebug embossing folders frem og lavede nogle noder og talark der kunne være pynt sammen med det lille søde blomsterbud fra Penny Black. Hjertet er et Sizzix hjerte hvor det er så genialt at man får det inderste hjerte, et hjerteomrids OG hjertet med scallopkanter - dvs. hjerter til 3 kort i et cut - smart ikke??

Og her er en collage der viser hvor hyggeligt vi havde det og hvor smukke omgivelser vi var i. Mens vi lavede kort var mændene i skoven for at vælte træer og indhalere naturen. Da de ikke fik nedlagt noget vildt tog de til byen efter pil-selv rejer (MUMS) og i strålende sol sad vi så og pillede og spiste og grillede lidt pølser og så solen gå ned mellem træerne. Næste morgen kom vores fælles ven Jørn på motorcykel fra Hillerød med morgenbrød og deltog i den sidste dag - han havde været forindret i 1. halvleg pga familiefødselsdag. Billedet af Margit bag kameraet er fra vi sad og fjollede og der er nok risiko for at der kommer et magen til af mig på hendes blog. Vores to mænd er faktisk gode venner - selvom Jørgen ser meget skeptisk ud på det ene foto hvor Kjel sidder med vinen - men se selv - det ender godt da han får flasken i hånden på sidste foto.
TAK for sidst til Margit, Jørgen og Jørn - det var som sædvanligt fantastisk hyggeligt og sjovt!!!

Og SÅ skulle I bare se de billeder jeg IKKE har bragt!!   =0)

Some cards I made for the OSH-project - I made 10 of each. Being VERY organized everything was cut at home - all we had to do was stick it together and add the bling and ribbons. Great fun to do outside in the sun - TG it was NOT a windy day. The men had fun hiking in the woods and as they did not manage to bring back any thing we could eat (whatever happened to the caveman instinct??) they shopped for some lovely scrimp and white wine. We could it outside and watch the sun set and the mosqitoes didn't even see us!
Sunday morning our mutual friend arrived on his motorcycle with bread and Danish pastry for breakfast - is that a good friend or what?? and we all had lunch together before heading home after 4 lovely days. We have been friends since I was 18 years old - how is that for a friendship - and some years back I introduced my friend to scrapbooking and she never looked back since.

14 kommentarer:

 1. sikke nogle dejlige kort - dem er der nogen der bliver rigtig glade for :)
  det ser ud til at I har hygget jer rigtig meget - dejligt med sådan nogle ture:)
  Hav en god dag
  Kram Maria

  SvarSlet
 2. HEJ DIG =0)
  Synes der mangler BILLEDCENSUR (fnis).Jeg kunne SAGTENS have bidraget med nogle MEGET morsomme billeder ;o)
  Men... hvem ved, hvad der venter... !!??(fnis igen)
  Ja, venskab og fællesoplevelser er det BEDSTE i verden... TAK FOR DET!!
  Krammere til jer begge her fra os.

  SvarSlet
 3. So nice to see two of my favorite people's faces! You don't show it enough! DH hasn't changed ONE bit, and of course, neither have you! :)

  Looks like a great time!

  SvarSlet
 4. Det lyder sørme hyggeligt! Og sikke en fantastisk natur!
  Det er nogle søde kort, du har lavet.Det er dejligt at se hvor forskellige vores allesammens kort er. Der skal jo være noget for enhver smag.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Dejligt at det var så godt vejr at i kunne side ude og hygge og scrappe. Og når bare mændende er beskæfigede så har man jo ro omkring sig til de lidt mere vigtige ting som at scrappe. Søde kort, farverne hvid, rød og sand er bare søde sammen!
  vh RENNE

  SvarSlet
 6. Uha det ser hyggeligt ud : )
  Fine kort, du /i har fået lavet, rigtig smart med det hjerte fra Sizzix, og det penny Black stempel er super sødt. Elsker Penny Black : )
  Rigtig god regnvejrsdag.

  SvarSlet
 7. great cards and I love the collage of photos

  SvarSlet
 8. Føj, hvor ser det mobydeligt lækkert ud!! Så hellere osteruder, som igår, hvor regnen holdt en indendørs hele dagen. :-))

  Jeg tror ikke Frank skal se de dejlige fotos. Han drømmer om at bo ved skærgården (hvordan det så lige skal la' sig gi' sig)

  Det er da nogle skønne kort og hvem skulle tro, at brunt genbrugskarton kan komme til at ligne en million.

  SvarSlet
 9. Sikke nogle fine kort og i en anderledes farvesammensætning herligt. Billederne ja, jeg er ikke misundelig, men skønt ser det nu ud, rigtig svensk hygge.
  svigerinden

  SvarSlet
 10. Det ser forrygende hyggeligt ud i Sverige! Og hvor herligt at kunne sidde ude og skabe så fine kort, som dem du har lavet her. Dejligt med de rød/hvide farver; det må jeg huske på ;o)

  SvarSlet
 11. Sikke nogle skønne kort, du har lavet - og dejlige billeder fra en dejlig tur.
  God uge til dig - og tak for sidst :-)

  SvarSlet
 12. Jeg har lagt et link op på min Facebookside til OSH.

  Hilsen Ruth

  SvarSlet
 13. Hvor er det vidunderligt at se hvordan i forstår og hygge Jer! Det ser bare så lækkert ud og de rejer ummmm dem er jeg heller ikke misundelig på :0)

  SvarSlet
 14. Sikke nogle gode billeder ! Og sikke nogle flotte kort, jeg håber da at jeg får sådan et flot kort, i løbet af de næste 7 måneder...nu er nedtællingen startet og jeg har lidt svært ved at tackle det. Tak for din hilsen på min blog ;-)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)