12. juni 2010

Gør-det-selv kort til min mands kollega / Made this DIY card for one of DH's co-workers =0)

I anledning af 70 års fødselsdag i vennekredsen fik jeg til opgave at lave et kort fra en håndfuld af os. Det er en af min mands kolleger og i dag arbejder de begge i Silvan så et gør-det-selv kort var selvskrevet.

Endelig fik jeg brug for det ældre tommestokspapir jeg engang faldt for - jeg fik brugt mit High Hopes gør-det-selv myre stempel, en blok med orange millimeterpapir jeg havde liggende, kraftkarton, mit Ransom Sizzix alfabet og emballagen fra en minigrill, som jeg har haft liggende længe, fordi det er den gode kraftige slags med små riller i. Der kom skruer i hist og pist og fordi det skulle være et ÆGTE gør-det-selv MANDEKORT fik min mand lov til at hjælpe - vi brugte hans tommelfinger til at stemple med i hjørnet og embossede med sort pulver - sort fingeraftryk - det var lige det der manglede og han havde det jo om jeg så må sige "lige ved hånden". =0) Tak for kigget og skriv gerne en lille hilsen, det luner på sådan en VÅD junidag. =0)


I made this card for one of my DH's co-workers 70th b-day. They both work at a DIY store and I decided it was time to ink up my High hopes stamp and enter this MANLY card in their challenge this week. DH helped out and showed me how to make a card with lots of things NOT bought in a shop. The letters are punched from a box we received a minigrill in. The black fingerprint was stamped with DH's thumb and embossed in black - what a handy stamp to have at your fingertips =0) and perfect for this card. Some brads formed as screws and we are all. FUN card to make and not an expensive one - TFL

10 kommentarer:

 1. Ej det kort er bare herligt og helt perfekt til modtageren :) En kanon god ide at bruge mandens fingeraftryk, det skal jeg huske. Sidste gang prøvede det var jeg smurt ind i stempelsværte. ;O)

  Yndigt fødselsdags kort til den lille balletdanserinde.:)
  Rigtig flotte OSHkort du igen har lavet. :)

  Skønne billeder fra jeres tur til Sverige.:)
  Du må ha' en rigtig skøn weekend
  Knus

  SvarSlet
 2. Jamen det er jo perfekt til gør det selv manden. Og super kreativt med fingeraftrykket. Godt tænkt!
  God søndag.

  SvarSlet
 3. Sikke et kort, han ser godtnok myrreflittig ud, er fødselaren mon også ? Der er en sjov sammensætning af papir og detaljer flot flot.
  svigerinden

  SvarSlet
 4. Flot maskulint kort og en skøn arbejdsom myre :-)

  SvarSlet
 5. hvor er det bare perfekt til sådan en handymand!

  SvarSlet
 6. Totalt sejt gør-det-selv-blæksprutte-myre-kort, lige i øjet til en Silvan-mand ! Super Charlie ! Og fedt at din mand også lige har haft en finger med i spillet, hi-hi !

  SvarSlet
 7. super lækkert kort og et motiv der lige passer til gør det selv folket. Du må have en god aften.
  knus Pia

  SvarSlet
 8. Sikke da en god idé med et gør det selv mandekort. Hvor er det herligt og rigtig fin idé med fingeraftrykket :)

  SvarSlet
 9. Lækkert kort og elsker isære myren.

  SvarSlet
 10. Fedt kort, du. Det stempel er jo OPLAGT til en gør-det-selv-mand. Og med din vanlige omtanke for detaljer har du jo fået tænkt på det hele ;o)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)