1. juli 2010

Nye kort til OSH og hyggelig dag i går / Had some friends over and made cards for OSH

I går stod dagen i hyggens tegn da jeg havde besøg af Margit og Cecilie (vinker lige og siger tak for hyggeligt og morsomt selskab). Begge havde kort med til OSH og vi satte også nogle timer af til klargøring af modtagne kort og produktion af nye "modeller".

Serieproduktion er jo noget HELT nyt og uvant for mig - men til dette formål giver det helt klart mening - tror jo næppe af soldaternes familier "opdager" hvis der er gengangere i hilsnerne - de kommer jo fra hele Danmark, så de går nok.

Her noget fint restepapir jeg faldt over hist og her på SAM og et HURRA stempel jeg købte på en Sverigestur. Da jeg jo ikke aner hvilken fødselar der skal have kortene syn's jeg godt om ideen med alle datoerne på et "bingokort" - og det kan jo også være alderen der står der hvis man er under 31.

Der er en M og en K udgave og egentlig ville jeg have vedhæftet en lille selvklæbende cirkel til at sætte omkring det ønskede tal - men det kommer nok til at blive for bøvlet, så de må slå en cirkel eller sætte et kryds selv. =0)


TÆLLEREN på OSH siden blev samtidig opdateret og JUHU sørme om ikke der nåede at komme mere end 300 kort herhjem på adressen i løbet af juni måned. Hvor er scrapverdenen fantastisk - TAK skal I have og bliv endelig ved - I drømmer ikke om hvor mange soldater vi har ude i verden.

The two most recent OSH cards - (one for ladies one for gentlemen) made yesterday - these were the first two - I made a set of each card later yesterday.

6 kommentarer:

 1. Det lyder som om i rigtig har hygget jer med kort og tøse snak. Og de to modeller er rigtig fine og med glade farver.
  svigerinden

  SvarSlet
 2. det er et fantastisk projekt, kan godt forstå det har fået så meget opbakning

  SvarSlet
 3. Det er da fantastisk som dette projekt griber om sig. Du har virkelig ramt noget :)

  SvarSlet
 4. Jamen... tak i lige måde, søde ven.
  NU har jeg (efter utallige forsøg... endelig fået billede på mit indlæg)
  Det var altså SK... super hyggeligt og vi må snart gøre det om.
  Jeg synes, at det er SÅ SEJT...at vi er nået over 300...
  TILSAMMEN KAN VI !!!
  Knuser til dig fra mig

  SvarSlet
 5. Flotte kort
  Jeg synes det er et godt projekt og at i gør et stort stykke arbejde med det. Flot at i har nået over 300

  SvarSlet
 6. Ih det lyder hyggeligt med en scrapdag sammen med de damer! Hvor er det bare flot som i får produceret kort til soldaterne!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)