9. juni 2010

Glimmer og bling galore til 10årig balletpige/Made this for 10 y old girl in Scotland

Jeg trængte til lidt lyserødt og glimmerlim i sidste uge og derfor blev dette fødselsdagskort til. Niamh bor i Skotland og har danset ballet siden hun var 4-5 år så ideen lå lige til højrebenet.

For at få den rette benstilling har "onde jeg" været i gang med saksen igen - men jeg skåner jer for billederne - I kan nok godt forstå processen uden.

Jeg havde noget "sukkerglaseret" råhvid karton, så det kom i brug til balletsko, skørt, og kronen. Den unge dame har selvfølgelig små perleøreringe og fingerring på og så hænger der et par lyserøde skiftesko klar til når fusserne trænger.  =0) Vingerne buede selv så fint når der blev smurt glimmerlim i kanten.


Mønsterpapiret er fra en lille billig blok mønsterpapir - men passer fint til formålet syn's jeg. Her ses indersiden med fin plads til vores hilsen i den lodrette QK Nesting label figur.

Kanten kortet skal hvile på er lavet med en MS kant i hvid med et lysegrønt SU bånd og nogle bling brads på. Happy 10 står i den mindste af QK Nesting labels.
Og tilsidst ses hele Easelkortet stående - jeg kan virkelig godt lide den måde denne type kort kan præsentere sig selv på. Den ovale label er hjemmelavet i Word og punchet med SU ovale punches. Navnet står med QK Typist og så kom jeg i tanke om jeg havde denne lille søde bi der kan summe rundt i alle blomsterne og matcher det lille "Be cute" bånd.

This easel card was made for our young friend Niamh's 10th bday. She loves to dance ballet which made it an easy choise for her card. TFL

8 kommentarer:

 1. Hvor er hun SØD! Det bliver da et HIT med et sådant fintballetkort. Du ER uovertruffen med at sætte interesserne på dit kort.
  Super søde detaljer på balletpigen og kortet. Jeg giver dig ret... præsentationen af disse kort er fænomenal.
  Knus

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare et sødt og personligt kort. Mange gode detaljer. Tak fordi du beskriver fremgangsmåden, det gør det så meget lettere for os når vi skal lifte. KH 10na

  SvarSlet
 3. Virkelig fint kort. Sikke mange lækre detaljer.

  SvarSlet
 4. Ja-selvfølgelig skal en balletpige have et balletkort. Og der er du jo lige den rette at kende. Trylle trylle og minsandten om der ikke laves en plié a la perfection. Mit var blevet plié a la kiropraktor.

  Det kort kommer helt sikkert til at gøre lykke - både at hun kan have kortet stående og også at hun får et personligt kort.

  SvarSlet
 5. Sikke et fint ballet kort dejligt lyserøt og MED glimmer.
  svigerinden

  SvarSlet
 6. Hvor er det sødt og dejligt tøzet.
  Det med glimmeret har jeg heldigvis ingen abstinenser i forhold til ; )
  Jeg håber, at kunne komme forbi Scrapfactory fredag eller lørdag og aflevere en masse kort.; )

  SvarSlet
 7. Du kan bare det dér, lave kort til enhver lejlighed ! Sjovt og fint kort til balletpigen.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)