2. august 2014

Fødselsdag i familien og besøg fra Ungarn

Vores nevø og hans hustru holdt dobbeltfødselsdag i sidste måned og vi var allesammen inviteret op i et lækkert sommerhus i Nordsjælland til kage og aftensmad, hygge og sol. Indbydelsen var med en fin gul ballon lavet af en af de søde foldeud cirkler fra IKEA. Det var Tündi's forældre der var på besøg fra Ungarn der inviterede og Tündi der havde hjulpet med den fine røde tråd der var i kort, pynt og overraskelser på dagen.

Her Mies kort til Tündi. Mie og jeg har lige delt et nyt sæt dies og stempler fra det skønne firma Clearly Besotted og her har Mie brugt den ene slags isvaffel og stemplet 2 kugler jordbær og pistache med chokoladesovs på den ene og en klat bling-syltetøj øverst.  Den fine tekst er fra et andet lille stempelsæt fra samme leverandør. Vi kan rigtig godt lide hvid tekst så det skal nok blive populært:

Lag på lag giver altid en fin effekt, ikke ???
 Der var pyntet op med de skønne IKEA cirkler ude på terrassen og da vi skulle hjem var der en fin lille kageæske med navn og endnu en cirkel. (Vi kan rigtig godt lide den ide - man føler sig så velkommen og speciel når nogen har gidet lave sådan noget ikke??? )

Den fine lille æske.
 Kagebordet have indholdt flere specialiteter fra Tündi's familie og både hendes søster og mor havde været i gang dagen før:
Så her indholdet - roladen var med kastanjecreme med romsmag MUMS....
TAK for sidst til Tündi og Kim med familie - håber I også nød resten af ferien i sommerhuset.  Knus.

7 kommentarer:

 1. Det lyder flot og hyggeligt.
  Og ikke mindst et flot kort Mie har lavet!

  SvarSlet
 2. Det lyder som en dejlig fest - og jeg synes, jeg har set en indbydelse i samme stil hos et andet familiemedlem.

  Mie kan jo det der - det ved jeg jo. Og sikke en lækker is hun har lavet her. Nu er det din skyld at jeg sidder og bliver lækkersulten, Mie. Fy.....men i den varme tåler jeg altså ikke at se sådan en flot is, uden jeg må en tur ud i fryseren og kigge....

  God weekend til jer.

  SvarSlet
 3. Lyder da godt nok som en skøn fest og en herlig overraskelse til at tage med hjem bagefter. Det er da faktisk en super ide, da man næsten altid står med alt fpor meget bagefter. Og fin æske så flot dekoreret.

  SvarSlet
 4. Uha, nu er det lige før jeg ævrer mig over, at jeg ikke selv har bestilt det stempelsæt fra Clearly Besotted Stamps med isvaflen.
  Lækkert kort, Mie! Helt enig med Annette, man bliver altså lidt lækkersulten ved synet af kortet :o)

  SvarSlet
 5. MUMS... til det hele... savle(!!)....
  Super sødt kort... og HOLD DA OP, hvor du var hurtig med kameraet... Blev helt forbavset da jeg kom forbi OSH... fnis...
  Tak for ordene...
  Kram og selv tak for sidst... det var altså rigtigt hygsomt =0)) knus

  SvarSlet
 6. Det var en meget hyggelig dag med super dejlige kager og dejlig mad, og ikke mindst hyggen med hele familien, super.
  Og Mies kort rigtig flot, høre at hun skal ud og spise is med K og T, god fornøjelse :0)
  Knus her fra

  SvarSlet
 7. Tusind tak, I tre dejlige, for det smukke fødselsdagskort, flotte gaver og jeres hyggelige selskab, I glædede os med til vores fælles fødselsdag. Jeg er selv vild med min Mors søde tanke om at altid forsyne sine gæster med hjemmebagte lækkerier. ;o)

  Tak for din kommentar på min blog. Vi blev velsignet med en pragtfuld ferie oppe i Nordsjælland. Skønt når planlægningen og virkeligheden går op i en højere enhed. Knus fra Kim og mig :o)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)