25. juli 2014

Nyt indkøb og ny baby i familien/A card using new stash for new baby

Her i varmen kniber det med at have lyst til at sidde ved PCen og det kan man se på antal besøg at I andre også tænker - men derfor vil jeg nu alligevel vise dette babykort. Jeg havde købt MS elefantpunchen fordi jeg kender en del der er glad for elefanter - så den skal nok blive brugt flittigt.

Her er det et kort til min kusines nye lille barnebarn Benjamin - et passende navn til en fin lille fyr, der med en storebror og en storesøster nok skal regne med at blive familiens "Benjamin" (dvs. den sidste).

Alt muligt nuttet babypapir var først fremme på bordet - men jeg havde lyst til at bruge en af mine fine gaver fra min svigerinde Bodil og svoger Ole - et lækkert sæt Lawn fawn dies med stikninger på to størrelser vimpel og bl.a. det lille hjerte. B står både for baby og Benjamin. Båndet er fra Stampin Up og banneret med tekst fra et engelsk firma der hedder Clearly Besotted (det er Pia L der har lokket....) De er lækre med dies og stempler der matcher. Satte en lille stjernebrad over elefanterne - det passer fint til "A star is born" stemplet.
Der skulle ikke stå så meget indeni - så jeg satte en onesie og brugte den som skrivefelt. Da gaven var to franske onesies passede det fint. Sådan en nummer tre baby skal jo også have lidt eget nyt tøj, ikke. 
RIGTIG god weekend - måske kommer der en lille byge - men det tror jeg haven bliver glad for.

5 kommentarer:

 1. Rigtig cute kort Charlie, det er bare nuser, og skal nok blive modtaget med glæde, er jeg sikker på.

  SvarSlet
 2. That elephant punch looks great and I love the banner die, what a super pressie , that will go on my birthday wish list, have a great week, hope you are both finding time to enjoy the fabulous weather we are having, best wishes to you both, mvh Vikki

  SvarSlet
 3. Flot flot kort, med nogle rigtig søde små elefanter :0)
  Knus her fra.

  SvarSlet
 4. Kære Charlotte,
  Tusind tak for det vældig flotte kort og de søde bodier til Benjamin. Det var en dejlig overraskelse at komme hjem fra ferie til en pakke på bordet. Benjamin er 1 måned gammel i dag og trives vældig godt :-)
  Stort tillykke med den runde fødselsdag! (beklager den sene hilsen...)

  Mange kærlige hilsener
  Kasper

  SvarSlet
 5. Hej Charlotte
  Efter et par forsøg på at "udgive" min kommentar og nogle test med vrøvletekst, er det gået op for mig at det først ses når du har godkendt indlægget?
  Så jeg beklager hvis jeg har spammet dig med mange ens og kommentarer - jeg er ikke så erfaren på blogs... :-)

  Har du en mail-adresse jeg kan sende fotos til?

  KH Kasper

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)