28. august 2014

Og mit kort til Ole's fødselsdag / And this was my card for Ole's birthday

Tak for de søde kommentarer til Mies fine chokoladekort - dem blev hun glad for!

Jeg fik leget med mit nye sæt Gnome sweet Gnome fra Lawn fawn - til stor moro - men der stod faktisk indeni kortet at vi IKKE syn's han var en gammel nisse - men en ægte havenisse - fordi han så tit laver om i deres fine have =0):

Da de bor i nr 34 måtte det selvfølgelig stå på huset - og den nuttede lille bi passede bare så godt med teksten nederst. Det er superlækkert at der er dies til disse stempler - det går bare lidt hurtigere og ser bedre ud end når jeg håndklipper.
Den søde bort har jeg fået udklip af fra Vikki - TAK for det Vikki. Og jeg malede et par blomster med Copics. Den lille myre er fra et andet Lawn fawn sæt - og gæt selv hvem der insisterede på at den skulle med på kortet ???
Kald mig bare barnlig - men jeg elsker at lave sådan et kort der gør en i godt humør.  =0)

Just loooved using this Lawn fawn set with matching dies - they were perfect for Ole as he is always busy in the garden. TFL 

8 kommentarer:

 1. Ja det er et super flot og sjovt kort du her fik lavet, og det passer helt fint til ham, super :0)

  SvarSlet
 2. Ej, et dejligt og sødt kort. Flot landskab og havescene du har fået skabt :o)

  SvarSlet
 3. Det er da bare herligt Charlie, et rigtig sjovt korrt, og det må det altså gerne være engang imellem også, og helt enig, det højner altså lige humøret et par grader ekstra.

  SvarSlet
 4. Jeg elsker også Lawn Fawn stemplerne! Lækkert kort,

  SvarSlet
 5. Åh, det er da et SKØNT kort! ... bee happy :)

  God weekend :)

  SvarSlet
 6. SÅ fint og SÅ hyggeligt med det havenissetema. Og så er du altså en ørn til alle de små ting - bittesmå - og sjove detaljer. Det er ikke barnligt - det er en kunst.
  Knus til alle fra Annette
  (som er lidt bagefter med kommentarer - også til Mie)

  SvarSlet
 7. You were welcome, love the card, just perfect for someone with green fingers, and Mie's chocolate card was yummy, have a great week/weekend, best wishes from all of us on Fyn to you both, mvh Vikki and the girls

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)