24. august 2014

Nye stempler og dies (igen) ja jeg er en værre en...

Jeg er lidt vild med franske macaroons - så da jeg så dette stempel og die-sæt fra Avery Elle var jeg SOLGT!! De måtte fluks herhjem og i brug - for i denne udgave er de jo kaloriefri.

Der kom også lige lidt små poser med blandede pailetter med. Stempelsættet har både outline stempler af macaroons og udfyldte stempler - jeg prøvede dem hvor jeg IKKE skulle farvelægge andet end en streg for cremfyldet først.
Heldigvis stod jeg lige og manglede et sødt kort til nogle franske venner OG til vores lille bonusbarnebarn i Japan.

Her først kortet til Frankrig:

Med jordbær, pistache og violsmag - MUMS....
Maysa i Japan er meget glad for Disney prinsesserne - især Cindarella  - så jeg havde hygget mig med at sy dette lille billede til hendes værelse - og hun fik også et kort med de søde macaroons :Det var bare et lille kort - så hendes blev stablet lidt mere og fik "so sweet" og 3 år i lyserødt!
 Nedenstående har INTET med scrap at gøre - men det er jo trods at håndarbejde - jeg er ikke den store ørn til at tegne - så jeg har altid været meget imponeret over hvor fine ting man kan frembringe ved at placere små x'er ved siden af hinanden og bagefter sy små stikkesting så motivet virkelig træder frem:


TAK for besøget!

11 kommentarer:

 1. Jeg elsker også Macaroons!!! Jeg ved desværre ikke, hvor man kan købe dem i Danmark. Jeg har ledt og ledt. Og jeg har ikke kastet mig ud i at lave dem selv endnu ; )
  Lækkert stempelsæt og kort, du har lavet!! Super flot Cindarella.
  God søndag.

  SvarSlet
 2. Uhm, det ser lækkert ud ;-) så fine kort. Askepot er smuk som altid. God søndag til jer. Kh 10na

  SvarSlet
 3. Må med skam indrømme at jeg til dato endnu ikke har smagt disse populære macaroons. Men jeg kan virkelig godt forstå, at du faldt for Avery Elles stempel & die sæt. Dine kort er blevet super søde.

  SvarSlet
 4. Det er nogle søde kort du har lavet :)

  SvarSlet
 5. Søde kort. Og flot broderet billede.

  SvarSlet
 6. Rigtigt fint stempelsæt du (også) har fået. Bliver du ved at have plads til det hele ????
  Kortet blev virkeligt sødt, og din broderede Askepot er jo bare smuk og flot lavet.

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare sødt Charlie. Det minder lidt om et min datter fik af sin gudmor, da hun var lille, nu er hun kun 29 he he, men de prinsesser går vist aldrig af mode mon dog? ha ha ha. Også super cutee kort, du har lavet her til hende, hun skal nok blive glad for den gave.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)