17. januar 2014

Min storesøsters fødselsdag / Happy Bday to my sister =0)

Her i januars mørke og kulde boltrer vi os i familiefødselsdage - i går var det min søster der fyldte år.

Vi har haft travlt med at indrette et scraphjørne og en ny reol i Mies soveværelse (IKEA er vores bedste ven i det projekt - mange gode indretningsmuligheder) og kortet til Moster Janne blev for første gang kreeret i egne omgivelser.

Her er det - specielt lavet så farverne matcher til mosters stue og vi har da også hørt at det står fremme og pynter  =0)

Fint kvadratisk skinnende kort med sart grøn matte og sødt blomstret papir. Svalehaler i hhv. grøn med prikker og lyserød med små blomster. SU punch i baggrunden bag hvid oval med påstemplet grønt Just for you og blomstermønster. Passende små knapper - jeg tror de i sin tid havde dem hos Søstrene Grene.

Zoom af stempeltekst og de små blomsterknapper "syet" på med en tynd strimmel karton og en gluedot..
Jeg BURDE have lært at lave mit eget kort - inden jeg skal lege med Mie  - for jeg får altid præstationsangst efter at have set hende lave sit kort - men det nåede jeg ikke midt i IKEA-samleriet - så mit blev lavet sidst.

Lille zoom af sød embosset bi på kuvertens flap.
 Og her selve kortet:

Min søster ELSKER blomster - så det blev kortets tema - jeg stemplede et fint birthday (også med en silhouet af blomster) i en sart lyseblå farve (ser mere BLÅ ud på fotoet) og satte den på en scallop cirkel i sart rosa. Hvidt stykke karton er embosset med en fin SU folder. Kantpunch under det hvide og grønt grosgrain bånd og sløjfe, lidt bling og ordet happy i QK bogstaver.
Til lykke til min søster og god torsdag til alle jer andre. Fotos af Mies nye soveværelse følger for de der er interesseret. =0)

11 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne forårskort her midt i sneen :-)

  SvarSlet
 2. Mie må være helt oppe i skyerne over sit eget scraphjørne hjemme hos sig selv. Begge jeres kort er flotte, men min favorit er nu Mie's kort. Super lækker farvekombo!

  SvarSlet
 3. Super fine kort i dejlige lyse forårs farver skønt :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 4. Begge er bare super skønne kort i glade farver, som nok alle kan trlænge til i det møgvejr med sne og kulde. BRRR

  SvarSlet
 5. super søde og yndige kort. God weekend til dig og familie

  SvarSlet
 6. Det er jo "Mette-farver"....jeg elsker fine, sarte farver og især lyserød :-) Begge jeres kort er søde og jeg kan forstå at de står fremme hos modtageren...

  SvarSlet
 7. Rigtig flotte kort fra jer begge!
  God weekend.

  SvarSlet
 8. Det er jo ren romantik. Super søde blomsterkort. Tillykke med søster.

  SvarSlet
 9. Tillykke med din søster, Charlie.
  Mies kort er som sædvanlig rigtig flot og i dag meget forårsagtigt. Fine små knapper Mie har brugt der.
  Jeg ville også blive ramt af præstationsangst, hvis jeg skulle bagefter Mie.......Men du har nu fået lavet et rigtig sødt kort til søster. Romantisk med de papirer.
  Jeg vil glæde mig til at se billeder fra Mies scraphjørne......Men hvad nu med lageret på Søbredden ? Gad vide hvad Mie nu gør ? Eller måske indretter hun en filial hos sig selv....haha.
  God weekend til hele familien.

  SvarSlet
 10. Tak for fødselsdagshilsnen til Victor - og KÆMPE tillykke din søster...!
  Skønne kort, og fedt at lave et kort, der passer i farverne til den stue det skal stå og pynte i.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)