22. januar 2014

Det lovede kig i Mies scrap- og soveværelse / A guided tour of Mies new room

Den nye reol og en trillion kasser fra IKEA er hjembragt i triumf og samlet, inkl. nyt stjernesengetøj fra Ellos og en skuffesektion til skrivebordet. Så vi har alle 3 bestået "samle møbel prøven" med UG. =0)

Her er et par fotos:

 Kender I de der ruller gavepapir der fylder og altid vælter hvis de står i en kurv ???
Det gør Mie ikke længere - for vi fandt denne smarte løsning på Pinterest og nu hænger de til pynt og lige ved hånden på bagsiden af soveværelsesdøren.
Her Expedit reolen med de nye grønne og hvide kasser, et par skuffer til tørklæder og HOVSA min blå Dymo - som ikke ligger der ellers. Der er spil og småting i nogle kasser og scrap og dimser i resten. Alt fint mærket - og den ene kasse der hedder ROD - sådan en er det rart at have engang i mellem. =0)

Den hvide hylder holder styr på karton og papirrester og lim, værktøj og smådimser.

Fluebensreolen holder bøger og blade og den hvide galleriskinne knapper og inspirationskort - en lille kurv fra
køkkenafdelingen hænger med båndruller.
 Nå ja - og så er det jo også et soveværelse - så her er toiletbordet som har været Mies mormors, sengen og hylden med rygpuderne - som Mies farfar har lavet til moster Nette. Dejligt med ting der ikke altsammen er fra møbelforretninger men helt specielle.


Og hermed er den guidede tur af Mies private gemakker slut. Tak for besøget. Jeg glæder mig til vi skal lave kort sammen igen i de fine omgivelser.  =0)

Mies bedroom has been transformed into a bedroom / Scraproom with the help of IKEA and mum and dad. Amazing how much 3 people can assemble and fill in a couple of days. The idea with the hanging rolls of giftwrap has been lifted from Pinterest. Easy peasy... and very practical. 

11 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor har i lavet fint orden på sagerne! Det ser virkelig godt ud!
  God aften til jer.

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet fint alt sammen, og den ide med gavepapiret er bare super cool. I har da godt nok bestået møbelprøven med kryds og slange her, kan jeg se, hvor er det blevet flot det hele.

  SvarSlet
 3. Wauw, et lækkert værelse. Det ser vildt godt ud med alle de fine æsker. Og hylden over sengen med de hængende rygpuder er bare fed!

  SvarSlet
 4. Sådan ! Super lækkert rum...Jeg kan godt forstå hvis I siger at I har bestået Ikea prøven, alene at samle alle de kasser, tager en del tid :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet hyggeligt, og nemt at holde orden.
  Skønt at IKEA findes :o))
  Knus Bodil

  SvarSlet
 6. Lækkert skrap-soveværelse, der skal nok blive lavet mange kreationer.

  SvarSlet
 7. Hold da op et lækkert scrap/soveværelse, og sikke en orden....
  Tillykke til Mie med det- holdt I Indflytterfest?
  Knus

  SvarSlet
 8. Dejligt med en kreativ mor og en "bære-dygtig" far, der kan hjælpe en med at shine sit værelse op. Det skal nok give Mie en fornyet inspiration til at lave en masse nye kort. Tillykke til frøken M med de nye omgivelser. Knus, Tündi :o)

  SvarSlet
 9. Ihh- hvor ser det indbydende og lækkert ud. Det er da Bo Bedre go home. :-)

  SvarSlet
 10. WAU...hvor ser det lækkert og hyggeligt ud. Det er jo så flot som det hele passer sammen.
  Det flueben er da smart, det har jeg ikke set før. Og alle de fine kasser og æsker.......Åh må må det være skønt med sådan en orden.
  Heldige Mie at bo så dejligt !
  Tak fordi vi måtte kigge ind til dig, Mie.
  Knus.

  SvarSlet
 11. Lovely room, thanks for sharing. I have the Ikea Expedit & Alex untis too - they work so well in a craft room don't they.. xxx

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)