10. januar 2014

I går var det K's fødselsdag /Happy Bday to you Kjel

Og NEJ det er ikke ham der var skyld i vejret - det er jeg sikker på. =0) Han blev beriget med en masse fine fødselsdagskort som han blev glad for - men det er jo kun de hjemmelavede der finder vej til denne side.

Her kommer i tilfældig rækkefølge:

Mie's fine kort til sin far. Med en MEGET fin myre i plastic - tror det var Scrapfactory der havde dem. Kjel er MEGET glad for kirsebær og Mie kunne huske en sjov historie fra hun var barn  - som hun havde i tankerne da kortet tog form.Se den fine sløjfe på pakken på det embossede stykke karton!
Dette kort er fra Bodil - Kjels lillesøster - der har lavet dette FINE kort som også har myre og flag - og et billede fra Grønland - som Kjel jo har besøgt mange gange og er meget glad for og en iglo som han har prøvet at bygge og overnatte i deroppe. Skønt glimmerdekoreret iglo og isbjørn.
Med min helt nye Hero Art "triangle background" die fra Hobbyboden glæder jeg mig til at lave mange kortbaggrunde. Og Kjel skulle naturligvis have det første som blev med  små farvede trekanter der lyste op hist og pist. Grøn er Kjels yndlingsfarve - så det blev en af de tilsatte farver. 
Og vores gode venner Margit og Jørgen sendte dette fine herrekort med slips og sjovt nok var det netop stribede slips der stod på Kjels ønskeseddel i år.
TAK for kortene fra Kjel - vi hyggede os stille og roligt på dagen/aftenen - det havde vi mest lyst til ovenpå alle juledagene med gæster.

Kjel had a lovely and compared to last years BIG celebration very quiet b-day yesterday - but that was what he wanted and we had a nice evening and a lovely meal, prepared by "yours truly". He received a lot of lovely cards - but only the handmade ones make their way to this blog. From the top Mie's card, Bodil (Kjels sisters) card, my card and Margits card.  

HAPPY Bday to my FAB husband !!!!

7 kommentarer:

 1. Super søde kort fra dig og Mie med dejlige glade farver, og Magits kort er rigtig fint og i dejlige farver.
  Jeg syntes at det var sjovt at lave kortet til Kjel, og at jeg falt over en iglo med bjørn var
  heldigt :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 2. Happy Birthday Kjel! Looks like you are surrounded by some amazing women! Lucky man!

  SvarSlet
 3. Stort tillykke til ham med fødselsdagem og hvor er det nogle fine kort alle sammen. Der er goddt nok blevet skruet op for kreativiteten.

  SvarSlet
 4. Et forsinket Tillykky med gemalen :o) Og super fine fødselsdagskort!

  SvarSlet
 5. Endnu et tillykke med Kjel. Sikke fine kort han har fået - af de hjemmelavede.
  Mies ide med at lægge noget af den runde punch under det embossede er vel nok smart. Og sløjfen på pakken er bare endnu en ide af den kreative unge dame.
  God søndag til hele familien.

  SvarSlet
 6. Tillykke med manden din :-) sikke fine kort han har modtage fra jer alle!

  SvarSlet
 7. Tillykke med din mand og sikke flotte kort

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)