31. januar 2014

Månedens sidste fødselar, Bodil / Happy Bday to you Bodil

Dagens kort fra mig og fra Mie er til Kjels søster Bodil der runder måneden af med at fylde år.

DET kræver jo et kort og her er Mies vinterhilsen:En sød snemand, der har skiftet den normale høje hat ud med passende beklædning til årstiden, mens han synger for Bodil og vifter med sit lille flag. Embosset baggrund, snefnugspapir som hjerte bag ham, bånd og fnug med bling.  =0)
Og her mit kort, hønsenettet trækker tråde tilbage til de mange år Bodil havde høns i haven - og min lavendeldie kom på arbejde fordi hendes have altid kan byde på fine blomster og faktisk er lavet om flere gange end slotsparken hos den kongelige familie - og hver gang med et fint resultat:

Kort i kraftkarton - top med hønsenet i kraft og små farveklatter  i hjørnerne. Lag på lag i midten er hvid cirkel med embossede blomster, Lavendeldie og øverst Label nr 1 fra Spellbinders i udgaven med scallops. Ældre sizzix bort i lysllilla dækker overgangen til det prikkede mønsterpapir.

Jeg bruger uforholdsmæssig lang tid på at lave det der vel kan kaldes et ENKELT kort fordi jeg har svært ved at blive tilfreds selv - fordi det er så langt fra min helt personlige stil - men det KAN vel læres.

RIGTIG god fødselsdag til dig Bodil - vi ses jo både lørdag til shopping og søndag til festivitas - og GOD weekend til alle jer andre. Glæder mig til at hilse på jer der kommer til S-n-D i Taastrup lørdag.  =0)9 kommentarer:

 1. Godt fundet på med flaget til snemanden :-). Og andet kort er bare så flot.

  SvarSlet
 2. Tak for de fine kort som er modtaget, Mies snemands kort er supert og passer fint til vejret i dag, og jeg havde hejst flaget.
  Og dit er også super fint, du har gjort god brug af både hønsenet og her gav du mig en ide som skal prøves,
  de søde lavendler passer fint ind i det hele.
  Glæder mig til vi ses lige om lidt :o)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 3. Skønne kort ... og sikken en lækker die (hønsenettet).

  SvarSlet
 4. Jeg tillader mig at afsløre, at det var en meget glad svigermor jeg har mødt med i dag til brunch. Og nu kan jeg godt se hvorfor. Sikke flotte fødselsdagskort I har forkælet hende med. :o)
  Vi glæder os til at fejre onkel K og de andre fødselarer på søndag. Knus, Tündi

  SvarSlet
 5. Skønne kort begge to og god weekend:-)))

  SvarSlet
 6. To rigtig flotte kort.
  Jeg håber, at du havde en dejlig dag i Tåstrup. Jeg havde personlig postbud til at aflevere mine OSH kort. Det var jo dejligt ; )
  God weekend.

  SvarSlet
 7. Skønne kort du og Mie har lavet. Jeg synes slet ikke vi nåede at få sludret ret meget i lørdags, men så må vi jo tage revanche en anden gang! :)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)