16. februar 2011

Lille vinterferiebesøg af Elias / Our DGS here a couple of days

Elias har været på besøg og her på denne ISKOLDE årstid fik Momse lidt mere opmærksomhed end når Morfar lokker med vilde skarnstreger og vandkamp i haven om sommeren. Jeg havde hørt Elias skulle til fødselsdag hos en klassekammerat der også var vild med fodbold og FC Barcelona. Så der skulle selvfølgelig laves et lille fødselsdagskort. Her en collage af processen. Efter nøje overvejelse valgte vi et alfabet der ligner de bogstaver man kender i 1. klasse - dog var E bestemt ikke tilfreds med det underlige lille a! Karton nøje udvalgt i FC Barcelona farver og hvide bogstaver til navnet og græsbogstaver til HURRA som så meget pædagogisk blev et højt HURRA så vi slap for det lille a! Elias kan RIGTIG godt lide at der er orden i tingene - så jeg viste ham tricket med at sætte bogstaverne på en lineal først - så man var sikker på de kunne være der og sad lige - DET faldt i god jord. Faktisk ville han også gerne have skrevet HURRA på linje ovenover - men da han sad med dem på linealen kunne han godt se at det måske alligevel var sejt med dem på skrå.  Første del af kortdesignkurset hermed fuldført med succes!

E havde selv klippet fodbolden ud af et gammelt Karen Marie ark som også leverede græsset og var ikke HELT tilfreds med hvor rund det var selvom han er en virkelig god klipper, så vi fandt et stort 9-tal som kunne sidde med fodbolden i baggrunden og alle var igen glade!  RIGTIG glade og stolte kan I nok se. Apropos fodbold, så kunne man mønstre en ny skade i øjenbrynet der havde inkluderet skadestue og det hele fordi "jeg blev fældet og slog hovedet ind i målet i frikvarteret". Godt det er et ar i øjenbrynet - det er lidt råt, og sikkert sådan noget pigerne bliver vilde med senere hen!

Vi havde også planlagt at se den nye danske (og absolut seværdige) tegnefilm Den kæmpestore bjørn som selv voksne kan holde ud at sidde stille til i biografen med børn, cola og popcorn til højre og venstre. Da vi iblandt har en lille drillekonkurrence hvor Morfar og Elias rotter sig sammen og jeg "bare" er en pige - var det ret morsomt at se teksten på den billetkvittering jeg fik - 1 stk barn - 1 stk senior og 1 stk normal - TJA - det siger vel egentlig alt!! Jeg morede mig vist mere over det end de to drenge gjorde! =0)

Og så fik vi hjælp til at skrive indkøbsliste af en stolt dreng der nu mestrer at skrive små bogstaver - MEGET omhyggeligt - og kan børnestave sig igennem de fleste punkter på listen - med lidt hjælp ved nogle af ordene. Pudsigt nok kom der et ord med fire bogstaver som vi slet ikke havde nævnt på listen og det var stavet helt perfekt - se detalje på foto med en SNEDIG dreng der peger!  =0)  Og så er den fuglebog Moster Mie havde købt i julegave helt klart et hit - for meget tid gik med at holde øje med fuglefoderpladsen i haven og heldigvis kom både fasanen og egernet også forbi et kort øjeblik. Begge undslap dog kameraet denne gang.

TAK for besøget Elias og god vinterferie resten af ugen!Pictures from a visit yesterday. Elias was busy making a card for a friends birthday. Needless to mention he is a FC Barcelona supporter and carefully picked the right colours to make the card.

Showing off his writing and spelling skills and adding Candy to the shopping list with a sneeky smile, going to the movies to see the new Danish cartoon The Giant Bear (not sure this is the UK title if it has one - but really worth watching) and watching birds (a new hobby). TFL

16 kommentarer:

 1. Halløj et talent!! =0)
  Han skel da nok blive ligeså suveræn til scrap som Silas på s'n'd...
  Flot kort E. har lavet og god idé at gemme fodbolden bag 9-tallet... det ser faktisk sejt ud!!
  Og sikken en fin liste... tænk hvis min mand kunne lave så fine bogstaver... så ku' jeg altid læse hvad der skulle med hjem fra byen ;o)
  KNUS

  SvarSlet
 2. Hvor er det et fint kort og dejlige billeder.

  SvarSlet
 3. Sikke da et dejligt indlæg fra Elias besøg.
  Køn knægt ! Og det charmerende ar i brynet skal nok hjælpe ham senere hen....fnis. Klog er han også, kan jeg se med den dosmerseddel.
  Hvor er han heldig at få privatundervisning af dig.....men ikke mindst at have ubegrænset adgang til dit legetøj. Gid det var mig...suk.
  Det kort er da bare flot, og en smart ide med den fodbold i hullet af 9tallet.
  Fortsat god VINTERferie - selv om jeres græs er grønt. Her har det lige givet et lag sne mere....

  SvarSlet
 4. Dejligt kort : )
  Spændene med en lille (stor) lærling det skal nok blive godt *GG*
  Super gode billeder, smart lige at tilføje det lille ord slik, så er der ingen der glemmer at købe : )

  SvarSlet
 5. Sikke et hyggeligt besøg I har haft. Og ja man må da sige at drengen er ligeså kreativ som sin mormor. Nicklas skal også til fødselsdag hos sin bedste ven som blir 8 år, og vi har også fundet fodbold papiret frem og skal til at lave kort...:-)

  SvarSlet
 6. ja der er talenter på vej. Godt du holdt lidt øje med Anja og hun var flittig, har set alle hendes flotte kort. jeg savnede sørme at være med og tænkte på jer mens jeg gik i Londons gader og shoppede.Du må have en fortsat god aften ikke sjovt at gå glip af de scrap arrangementer

  SvarSlet
 7. Hej søde Charlie.
  Tusind tusind tak for dine søde og dejlige ord på min blog om mit kort til scrap-n- dream.
  Det luner så utroligt meget.
  Fantastiske billeder af Elias og sikke et skønt kort han fik lavet.
  Du skal altså også roses for dit fantastiske arbejde med Operation skriv hjem. Det er en fantastisk ide, og sikke en herligt bamsebjørn der var med.
  Dorte aka dot-scrap

  SvarSlet
 8. Hej søde Charlie.
  Tusind tusind tak for dine søde og dejlige ord på min blog om mit kort til scrap-n- dream.
  Det luner så utroligt meget.
  Fantastiske billeder af Elias og sikke et skønt kort han fik lavet.
  Du skal altså også roses for dit fantastiske arbejde med Operation skriv hjem. Det er en fantastisk ide, og sikke en herligt bamsebjørn der var med.
  Dorte aka dot-scrap

  SvarSlet
 9. Hej Charlie

  Sikke dog en herlig dreng du har haft besøg af. Det er lidt hyggeligt at sidde og scrappe med ungerne. Hos os er det også noget begge unger nyder. Lucas er begyndt selv at lave fødselsdagskortene til de fødselsdage han skal til. De bliver ikke helt som moderen ønsker, men det er jo ikke vigtigt vel?

  Jeg kommer nok ikke "lige forbi", for der er altså lidt langt til Sjælland fra det mørke Sønderjylland i nærheden af sønderborg. ;) Men vi ses helt sikkert til convention. :)

  SvarSlet
 10. Hvor lyder det bare som en hyggelig dag, og billederne vidner jo også om dejlige oplevelser. Elias' kort er da super fint; jeg kan godt lide, at han ikke vil accepterer fodbolde, der ikke er ordentlig runde. Det er godt at have øje for detaljer.

  SvarSlet
 11. Der har vist bare været dømt vinterferiehygge over hele linien. Og et sejt fødselsdagskort, som nok skal gøre lykke.

  Haha - skønt at være normal - ik??

  SvarSlet
 12. Hi Charlie, Sounds like you had a fun day. He made a lovely card.
  hugs
  Marion

  SvarSlet
 13. Det var da et rigtig godt kort E fik lavet. Ja han har vist også øje for detaljer.;O)
  Skønne billeder fra jeres vinterferie med E

  Tusinde tak for sidst, det var super hyggeligt at få hilst på dig igen :) Så endelig at få hilst på Fifty.;O)
  Det lyder til at I havde en dejlig dag da Annette og hendes søde familie kom forbi hjemme hos dig.:)

  Du må ha' en dejlig weekend
  Knus

  SvarSlet
 14. Det er så skønt med børn. Jeg nyder tiden nu, hvor Sarah er så lille, men jeg glæder mig da bestemt osse til vi kan begynde at lave rigtige ting med hende.

  SvarSlet
 15. Dejlig kavalkade af en skøn dreng og et meget flot kort.
  Bodil H

  SvarSlet
 16. Super flot kort E fik lavet - det er dejligt når ungerne vil være med til at være kreative.
  Krammer Heidi

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)