25. februar 2011

Der sker ikke så meget - men tilgengæld roder jeg ikke/Look how tidy - maybe because I am not scrapping

Tja - jeg har ikke så meget nyt jeg selv har lavet at vise - men MASSER af ideer der skal laves i næste uge. Men til gengæld har jeg lidt billeder af endnu en omorganisering i mit scraprum -bl.a. med søde små forårsgrønne kurve fra Søstrene Grene - og de passer perfekt både i den IKEA CD-reol jeg bruger til små blokke og nips og i de fire rum man kan købe til at sætte ind i et af de kvadratiske rum i den store Expedit reol også fra IKEA. Samme sted fik jeg lidt mere styr på mine hele ruller bånd som nu står i et par kurve der kan hænge på gallerihylden - og tages med ind ved mit nye arbejdsbord i OSH-værelset. En af dem bruges også til de MS punches der er mindst i brug p.t. de andre bor på en gallerihylde. Her er par foto fra min stå-arbejdsplads i scrapværelset og de ting jeg har lige inden for rækkevidde når jeg står der.

Og ja - det er en lille kurv med små kartonrester - jeg er sådan en scrapper der kun smider VIRKELIG små rester ud - i kortverdenen kan man tit anvende de små stykker - hvad med dig er du en GEMMER eller en UDSMIDER ??  =0)

GOD weekend - her skinner solen  =0)

Look how tidy - but that's because I have not been creative for a couple of days - which gives me a rare chance to show you one of my working areas. This one is my standing workspace in my scraproom and all the stuff I have handy when I stand there. I work on top of a chest of drawers and they hold my Sizzix dies and stamping stuff. I love my CD shelves from IKEA  SOOO handy for little pads of patterned paper and other small stuff. TFL

10 kommentarer:

 1. Det er altså utroligt alle de ting du har. Og nu har jeg jo oplevet det selv.....Megen overflod har jeg set i denne verden, men....du kan godt være med.
  Men jeg har også opdaget, hvordan det går til, at man pludselig har så meget...
  Og så har du det bare så hyggeligt samtidig med. Tak for fine billeder.

  Jeg er en gemmer - af alt - i lang tid. Og så får jeg sådan nogle voldsomme acutte anfald af oprydning. Og så er jeg barsk....
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare fint ud. Og hvor har du bare mange ting. Det har jeg sikker også selv, mit er bare puttet væk i kasser, æsker, kurve og bokse, da jeg ikke har en scrapplads, men scrapper i stuen. Så syner det MÅSKE ikke af så meget- øh, det er vist ønsketænkning. God weekend til jer.
  KH 10na

  SvarSlet
 3. Øj, øj... hvor du har haft travlt med at lave fint ;o)...
  Glæder mig til at se det IRL... for her er vist da lige et par nyanskaffelser...
  Igår fik jeg fat i indsatsen til expeditreolen... så nu skal den bare samles ;o)
  SES snart... nyd dagen og god tur i morgen ;o)
  KNUSSSS

  SvarSlet
 4. Hvor ser det dejligt organiseret ud... lige min stil :-)

  Gemmer eller udsmider??... hmm.. begge dele tror jeg... hvis man kan være det ;-)

  God weekend fra Majer

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare super dejligt ud : )
  Vildt så mange ting du har suk... : ))))

  Jeg gemmer også alt, det kunne jo være tihi....

  SvarSlet
 6. Looks like you and I are on the same page for craft-y organization! Don't you just love how everything has a place? Makes it much easier to put away, don't ya think?

  SvarSlet
 7. Jeg er en udsmider - helt klart. Eller dvs alt, hvad der evt kunne have interesse for Nynne-barnet, får hun i sin kasse. Den er ved at være temmelig stor efterhånden :) Super lækkert organiseret scrapsted, du har :)

  SvarSlet
 8. Jeg gemmer meget, men jeg giver også min datter meget, så det går ligsom op. ;o)
  Krammer og god weekend
  Heidi

  SvarSlet
 9. Lækker scrappe plads.
  Jeg er en samler med ALT, men ikke særlig god til at bruge det ; )

  SvarSlet
 10. Nøj en orden -jeg er samler, tror altid jeg får brug for hver en lille stump papir/dims/dut, når jeg så skal bruge det, kan jeg som oftes ikke huske, hvilken bøtte eller æske jeg puttede det i !
  Når man har en Sizzix kan man netop bruge helt nærmest mikroskopiske stykker papir. Det KAN dog ske, jeg får et oprydningsflip, og så ryger pænt store stykker papir/karton ud...
  - Tak for det gode syn.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)