9. februar 2011

Charmerende madtyv og kort til Margit/ Charming little thief and circlecard for my friend

Vi har MANGE fugle og derfor mange fodersteder i vores have - f.eks. bruges krogene på gyngestativet til ophæng af fuglekugler om vinteren. Og som I kan se her er der andre end fuglene der har glæde af dem. Denne lille akrobat spiser dog ikke af kuglen - han gnaver i nettet for at hugge HELE kuglen. Denne gang lykkedes det ikke da naboens børn kom ud fra huset i baggrunden og han blev forstyrret. Men en gang forsvandt der 4 kugler på en dag og alle net var gnavet over.

Jeg nåede kun lige at gribe mit lille kamera, så det er ikke superkvalitet - men SØD det er han - ikke sandt? TÆNK hvis man var en Gitte Y.-fotograf, så havde man sikkert også et billede af hvordan han slæber sådan en kugle væk?? K mener det er ligesom i Tom og Jerry film, dvs. han står på kuglen og triller den samtidig, =0)!.


Tilbage til scrapsagerne - her er mit kort til Margits fødselsdag forleden. Hun laver jo selv så mange og fine kort, så jeg ville prøve noget andet denne gang. Bl.a. at bruge noget nyindkøbt, så her er både mine nye Spellbinders med hullet scallopkant og et sæt runde Justrite stempler (fundet til TYVE kr i Scrapfactory) kommet i brug. Nå ja og det lille hængsel på siden er også en ny MS kantpunch, hvor jeg kun har brugt det lille stykke af borten - resten giver vist sig selv uden forklaring. Alfabetet er en Sizzix border die det hedder Monde de Blonde (blondinens verden) og er ret lækkert:


Here I was wondering how our birds could fly with ALL the food they went through in NO time - but here is the reason - a cute little red squirrel busy stealing the food. He's not nibbling away but munching through the net to steal the entire ball of food. Tricky little bastard - but look how cute he is!! He saw me and ran away so I am still no wiser as to how he would have carried it once he got it loose??  DH told me it is done in the same way as animals do in most cartoons.

The circle card was made for my good friends birthday. I used my new Spellbinders with scalloped edge and another MS border punch to make the hinge. Quite like it eventhough it is not as detailed as my cards usually are. But I went for the simple and yet girlie look. =0)

16 kommentarer:

 1. Det var da et yderst intelligent egern, I har boende. Hvorfor rende frem og tilbage fra foderbrættet med et enkelt stykke foder, når man bare kan trille afsted med en hel ugeration af gangen?! ;o)

  SvarSlet
 2. Hej du...
  Ja, det er altså fantastisk med den lille gavstrik... hvor er han cute... og ja... du må have fotostativ OG apparat stillet op så du er klar til skud...
  Og tak for kortet, som jeg stadig savler over (i overført betydning - selvfølgelig)... Fedt med ny inspiration. Jeg synes altså det er flottere i virkeligheden ;o)
  Kram...

  SvarSlet
 3. De er nogle værre tyveknægte - men super søde at se på.
  Og kortet - smiler - det er fantastisk har allerede lifte idéer. :-)
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 4. Hahaha...sikke da en skøn tyveknægt du fået dig der! Jeg er vildt misundelig, da jeg stadig har til gode at tage nogle gode fotos af det røde egern.
  Har du overvejet at sørge for noget ordentligt egernfoder, så han ikke stjæler fuglenes. Man kan få nogle specielle kasser og mad til dem. (www.vivara.dk)
  Et rigtig sødt fødselsdagskort, med en tekst der lige passer til Margit.

  SvarSlet
 5. Hvor er det dog en sød lille beboer i har i jeres have.. dejligt at se på :)

  Dit kort er rigtig lækkert..
  Gemmer liige ideen med et
  helt rundt kort, det er sød,
  og anderledes :)

  SvarSlet
 6. Aih, sikke da et sødt egern I har boede. Og den er da smart at finde ud af at hente maden helt deroppe.
  Hvis du havde været Gitte, så havde du ligget ude i græsset på alle fire og afventet egernet......

  Virkelig sødt kort til Margit - hold da op. Men det kræver jo også noget at overraske hende. Og sikke mange nye ting du har måttet investere i for at lave det.....hihi. Skøn tekst !!
  (Så kan jeg bedre forstå at du sprang J over ....)

  SvarSlet
 7. ja sikke en dejlig beboer, de er så søde. Super flot kort til Margit, kanon med det runde design. Du må have en god aften

  SvarSlet
 8. Hvor er det et flot og smukt feminint kort du har lavet til Margit. Flot med den runde form.
  Sådan en lille kugletyv har vi også haft i vores have mange gange ; )

  SvarSlet
 9. Kære Charlie.
  Tak for dine altid søde kommentarer! De varmer! Sikke et skønt egern i deler have med...Jeg syntes du skulle give den et hus og sin egen foder - så fuglene kan være i fred...(jeg har ved selvsyn konstateret hvordan sådan en fætter render afsted med et helt net med fuglenødder!) De er listige, men også et skønt bekendskab! Kunne du ikke scrappe det billede? Jeg ville more mig over den fantastiske titel jeg ved du ville komme op med!
  ---------
  kortet til Margit er super skønt, og din stemplede tekst helt fantastisk!
  knus
  Engel...

  SvarSlet
 10. Hej igen
  Tak for din ide. Jeg har lige lavet lidt babytekst i word. Dem må jeg nøjes med. Jeg er ikke så god til wordart. Slet ikke til forskellige fonte i en. Men tak for ideen.
  Knus

  SvarSlet
 11. hej tante charlie
  sikke en lille fræk fætter i har fået i haven....og jeg mener fætter, for vi har hans fætter her...een stor familie;-)
  Et rigtig fint fødselsdagskort i dejlige friske farver der får mig til at glædes til foråret:-)
  Tak for dine søde kommentarer som du er flittig til at lægge hos mig.

  SvarSlet
 12. Thank you for your sweet comments on my blog! I'm also glad you have an English translation of YOUR blog for I fear I read no Danish. I can read some French, Spanish and German though LOL. I love your circle card - those are SO fun to make and you make it just as sweet as can be! Thanks for making me SMILE today. Hugs~ (and thanks for sharing the photo of the squirrel - that was too funny).

  SvarSlet
 13. Sikke da en lille nuser lille tyv :-) Kortet til Margit er bare rigtig fint, sikker på hun er blevet rigtig glad for det.

  SvarSlet
 14. Smart lille fyr : ) du har godt nok lige været hurtig med kameraet : ) Jeg har set en foder kasse til de små fyre, med plast glas, så de kunne se hvad det indeholdt, (nødder)men ikke sådan lige kunne komme til. Det skulle en del hjerne gymnastik til dreje og presse (mener jeg) Det var vildt at se hvor længe de blev ved og gav ikke op : ) det lykkes så de er virkelig kvikke : )
  Super fint kort til Margit ; )

  SvarSlet
 15. Sådan en lille tyv har vi også på terrassen - men jeres er godt nok listig!

  Kortet er smukt og helt rigtigt til modtageren.

  SvarSlet
 16. Vi forsøger osse at fodre fugle.. men de gider ikke vores fuglefoderkugler. Gad vist om det er for dårlig kvalitet.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)