13. februar 2011

Beklager forvirringen hvis I nåede at se et OSHindlæg her...

... sådan kan det gå når man er dobbeltblogger!!  Men det er nu flyttet og her kommer et indlæg der hører til her hos mig.

I går holdt min nevø Peter nemlig fødselsdag og K var familiens udsendte repræsentant. "Barnet" havde fået kort med posten på selve dagen men moster og Fifty var jo for længe siden lovet ud til Scrap'n'Dream - så vi måtte melde afbud. Peter er pr. 1. februar startet på uddannelse som pædagog så hans kort så således ud! Havde også overvejet at indarbejde en lilla ble i kortet men det er der vist ikke mange yngre der forstår så det blev droppet - derfor en Tillykke cirkel (med noder i baggrunden for dem med GODE øjne), en rygsæk og et rødt æble og selvfølgelig et stykke nodebånd. Hvis der er en musikkyndig blandt læserne kunne jeg egentlig godt tænke mig at høre hvilken melodi der er på det bånd?


Og så var vi jo i Høje Tåstrup - her et gruppefoto som en hilsen til Cecilie der plejer at være del af "de 3 måske fire". Vi har indlemmet lidt nye medlemmer så hej fra mig, Gitte, Mette H. Heidi (Sivsko), Margit og selvfølgelig Fifty !!

Udover hyggelig stemning, glade scrappere, flotte butikker, konkurrencer, lodtrækninger og et rum der summer af kreativitet er der jo også den der soft-ice maskine - så her har Fifty kæmpet sig forrest i køen!


OSH-kassen blev bare rigtig flot fyldt - men det kan du læse meget mere om her!  Super hyggeligt at få sagt HEJ til en masse kendte og nye ansigter. Og så sjovt, at Annette (aka) tog fusen på os og havde taget familien med herover med kort til OSH og for at sige HEJ til alle hun kender fra blogverdenen og det er MANGE, for hun er jo en flittig gæst og trofast kommentator på bloggene. 

TAK for sidst til alle jeg mødte i går og især til arrangørerne og GOD søndag til jer allesammen.

A few photos from a super event yesterday with 100+ participants. Fifty was there to collect OSH-cards and visit the softice stand. Lots of fun and good shopping opportunities. Card is for my nephew who started school again recently.

13 kommentarer:

 1. Det var også hyggeligt, at hilse på dig igen! Og tak for gensynet af dagen ; )

  SvarSlet
 2. HOV ; )
  Jeg glemte da lige at kommentere kortet. Flot og perfekt til den studerende ; )

  SvarSlet
 3. Kære Charlie.
  super sødt og gennemført kort - som altid! Du har den skønneste evne omkring detaljer!
  Jeg er sikker på, at du havde en skøn dag igår - dejligt at høre, at der kom mange kort i kassen!
  Jeg håber, at du får en dejlig søndag!
  Knus
  Engel...

  SvarSlet
 4. Super fint indlæg fra den gode dag vi havde sammen med alle de kreative scraptøzer. Og STORT TAK til dig for - endnu engang - at være chauffør det største stykke vej... =0)
  Som sædvanligt var det en TIP-TOP-dag...

  SvarSlet
 5. Hov... jeg glemte også at sige at det er et fint kort til P.... og noderne kan faktisk ses på dobbelt forstørrelsen!!

  SvarSlet
 6. Tak fordi vi måtte låne fifty ,da nu klanen manglede et medlem i går. Skønt kort og god du glemte alt om bleene, for den er vi pædagoger godt nok trætte af ;O)

  SvarSlet
 7. Super sødt kort og hvor er rygsækken flot og passer jo perfekt dertil

  Ha en god dag

  SvarSlet
 8. Tak for en dejlig dag igår - det var super hyggeligt som altid. Jeg er glad for jeg er blevet lukket ind i varmen hos jer 3 måske 4 - I er nemlig alle nogle uforglemmelige Tøzzer ;o)
  Super fantastisk kort til fødselaren - at du også har haft tid til det????
  Håber snart vi ses Kram fra Heidi

  SvarSlet
 9. Først tillykke til Peter ikke bare med dagen men også den påbegyndte uddanndelse, herligt. Vil du hilse.
  Kortet er bare flot og så i blåt.
  Bodil H

  SvarSlet
 10. Dejligt kort, som jo passer super godt : )
  Det var hyggeligt igen, at hilse på dig, Fifty naturligvis : )

  SvarSlet
 11. Hvor er det dejligt med sådan en hilsen; jeg er ked af, at jeg ikke kunne være der sammen med jer, men der er noget med den geografi... Det ser jo ud som om, I havde en dejlig dag og fik noget fra hånden og med hjem. Det er altid dejligt.

  Kortet til Peter er da lige i øjet - den er en fin fin skoletaske.

  SvarSlet
 12. Super fint kort til en studerende! Det var super hyggeligt at se dig og Fifty i lørdag. Herligt at i fik så mange kort i kassen.....jeg er sikker på, at Fiftys uniform har en indflydelse på det! ;)

  SvarSlet
 13. Åh ja scrap'n'dream... der nåede jeg desværre ikke ned... men vi var i nærheden, for Stefan, min søster, Sarah og jeg var en smut i IKEA og shoppe.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)