8. november 2010

Hjemme fra SAM - indtryk, indkøb og KORT / Home from Scrap-a-Mania ...

På opfordring (er du så glad Karina  =0)  ) har jeg kastet mig over kameratømning her til morgen og her er lidt indtryk fra weekenden i Roskildehallerne - nåja - vi var liiige hjemme for at sove og hente flere penge - men ellers var vi der vel sådan cirka non-stop i 2 dage!!

Ingen messe uden en pin-up på en kølerhjelm - vel?? Bilen manglede - men kort før lukketid gik der lidt sjov og ballade i nogen af os - og her stillede Charlotte H pænt op til et pinupfoto. Ellers viser collagen lidt snapshots fra div. borde, et par skud ud over salen - og TÆNK der var mange der sad og lavede noget!!!
Og selvfølgelig et billede af OSH's lille bord taget lørdag, da konkurrencebidragene så småt var begyndt at komme. Min sidekammerat Margit og Lisbeth der havde lånt Gittes plads lørdag aften. Og flittige og dygtige lille Noah med den fine nissehue, her sammen med sin mor, Mie og "tante Glennie" ved nabobordet.


Og heller ingen messe uden lyden af latter, hygge, koncentration og jamrende kreditkort. Butikkerne er der jo ikke kun til pynt, så jeg handlede i næsten alle butikkerne. Her er hvad jeg fik ud af det. Den pink pose indeholder noget HEMMELIGT til NOGEN - ja - vi må jo holde spændingen ved lige, ikke??? :


 Lige et close-up af nogle Magnolia stempler jeg bare måtte eje:


OG til alles store overraskelse nåede jeg faktisk også selv at lave noget. Det blev til 8 OSH-kort af forskelligt design. Her er to af dem. Bee mine - hvor jeg fik lov til at indvi Margits nye lækre MS hjertekanter og lånte bien af Heidi (TAK til jer begge) :


Og dette "I love U" hvor jeg bl.a. fik brugt lidt af det ark man fik gratis hos BM Scrap - (fremover kendt som Memories) der var YDERST passende en masse linjer med ordet LOVE - så det kunne jeg jo fint bruge til de romantiske kort. Her sat som bånd på hver side at de nuttede Forever Friends stempler jeg faldt over i Skotland i sidste måned. LÆKKER kvalitet og hyggelige at male. Jeg lavede U'et som en paperpiecing for at få hjertepapiret på og satte en lille blomst istedet for den der var på stemplet:


DET var vist den rapport - TAK for hyggeligt samvær til alle jeg var sammen med og hvis du vil vide hvem der vandt OSH-konkurrencen så smut forbi OSH-bloggen =0).

Snapshots from the Scrap-a-Mania event this weekend, what I bought and a couple of cards I made all to be used for Valentines. TFL

10 kommentarer:

 1. Det var også nogle flotte kort, bamserne er bare nuser og bien med hjertekant ikke helt uden evner.
  I ser da ud til at hygge jer gevaldigt sjove billeder.
  Bodil

  SvarSlet
 2. Og sikke du fik hygget dig, ikke?
  Søde kort og mums, sikke nogle lækre ting du fik købt!
  Knus

  SvarSlet
 3. Rigtig søde kort, og den lånte hjertekant er bare flot.
  Lækre indkøb. Jeg kunne godt bruge det hele.
  Har sendt dig en mail med div. svar.

  SvarSlet
 4. Tak for rapporteringen, skønt at have en udsendt, når man ikke selv kan være til stede.
  Lækre ting du har fået købt, der er ikke noget, jeg ikke kunne bruge hæ-hæ...
  Og nydelige kort, hjertekanten er rigtig flot til love U-kort.
  C U

  SvarSlet
 5. Åh, hvor ser det bare hyggeligt ud. Dine indkøb er bare for lækre. UH de snefnug/julemand embossing folders fra TH er da gået min næse forbi (og der skal ellers noget til;O)Glæder mig til at se hvad du får lavet. KH 10na-den heldige ;o)

  SvarSlet
 6. Ser ud til at have været en rigtig dejlig weekend... skønne kort du fik lavet og en masse nye legetøj du fik købt :-)

  SvarSlet
 7. Det lyder som en helt igennem fantastisk weekend. Skønne kort du fik lavet og nogle dejlige indkøb

  SvarSlet
 8. Hvor ser det super hyggeligt ud!! Bamsekortet er noget så kært :)

  SvarSlet
 9. fine stemnings billeder fra en dejlig weekend, kan fortælle dig at vi stadig er venner jeg har ikke bagt en eneste af de opskrifter og kommer nok heller ikke til det, men jeg har lavet et album mere og er igang med et 3.
  Du må have en god tirsdag eftermiddag

  SvarSlet
 10. Hvor ser det bare hyggeligt ud - jeg ville SÅ gerne have været med! Jeg kommer lige forbi og leger med alle dine LÆKRE nye tin og samtidig kan jeg så beundre dine smukke kort live ;)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)