29. november 2010

2. juleblogindlæg - adventskrans og adventsgave

I går aftes hyggede vi os med at tænde det første lys i adventskransen. I år er den holdt i hvidt og grønt og da jeg bedst kan lide naturmaterialer i den er det kun lidt guldglitter og lidt perler der har fået en plads. Vores adventskrans har altid hængt mellem vores stue og vores pejsestue, det er SÅ hyggeligt og så kan den ses begge steder fra.

Og sørme om det ikke også blev til en adventspakke. Min søde mand havde købt en DVD med den første mand i mit liv!!! Er det ikke sødt!!!  Her er han (den første altså) i lyseblå skjorte og sammen med sin far og sine brødre:


Ja ja - grin I bare - men det var ÆGTE kærlighed fra min side - fra jeg var 7 til jeg blev 12 år gammel. Jeg tog ovenikøbet med min søster på rideskolen, selvom jeg ikke var så vild med heste, for TÆNK hvis nu han kom forbi en dag og jeg ikke kunne ride - hvor PINLIGT ville det ikke være!! Little Joe - som han hed blev senere i en mere voksen udgave faderen i Det lille hus på prærien og den serie så jeg gerne sammen med mine piger - og se selv - han var da stadig sød ikke - og en fremragende far og ægtemand !!!!

 I dag lever Michael Landon desværre ikke længere. Og jeg har heldigvis en mand, der kan leve med at være "ham jeg tog i stedet for".  =0)  Må jeg SÅ høre - var du også forelsket i en skuespiller og hvem????

Yesterday was the day we lit the first candle of advent - and as my DH and I share advent gifts - our first parcels was opened. I was over the moon with my gift (no kidding) - a dvd starring the first man I have ever loved.  Little Joe from the Ponderosa farm - I watched him every week from I was 8 years old and even learned how to ride a horse - just in case  LOL.  Later I sat down with my daughters every time they watched Laura Ingalls to see what a lovely father he had become.  Lucky me - now I have him on DVD and my DH told me he was happy to be the one I chose since Michael never came to Denmark.  OK - a memory from my past - tell me who you "loved" at that age!!

11 kommentarer:

 1. Super flot adventskrans :)
  Og sikke en fed gave at få af manden... Det er lidt skægt, for jeg har lige lavet et LO med de skuespillere/musikere, som jeg synes er rigtig meget søde - også nu som 30årig :) :)

  SvarSlet
 2. Smuk klassisk krans.Jeg glæder mig til at følge med på din blog her i juletiden

  SvarSlet
 3. super flot adventskrans, lige min stil med det hvide og naturting. Nej jeg kan ikke huske at jeg var forelsket i nogle skuespiller eller andet, måske fordi jeg fra 5 klasse og til jeg mødte Poul som 16årig skiftede lidt med at være kærester med drengene i klassen eller dem i klassen over.
  Du må have en god aften

  SvarSlet
 4. Hej ven...
  Rigtig smuk adventskrans... jeg er nu også mest til naturmaterialer - så det er lige min stil.
  Jeg var VILD med Ole Søltoft (fnis)da jeg var halvstor pige...
  SES...lige om snart... ;o)

  SvarSlet
 5. Meget, meget smuk adventskrans.
  Sikke en sød mand du har, selv om han er klar over sin rolle som stand in for ham den flotte M.L.

  Næææhh, jeg har aldrig været forelsket i en skuespiller...JEG kendte nemlig min begrænsning ! LOL.
  Jeg sværmede kun for de lokale drenge, og mødte jo E. som 16-årig. Jamen hvor heldig kan man være ? Siden har jeg så ikke været forelsket i andre....

  SvarSlet
 6. åh,,,, så super flot adventskrans du dog har,

  og jow jeg var bare vild med Peter AG fra gnags, vi var meget sammen med dem, da de øvede oppe på vores skole.
  Peter belli var jeg også total vild med, jeg spiste frokost med ham flere gange :)

  SvarSlet
 7. Virkelig smuk adventskrans!
  Jeg var helt klart fuldstændig vild med John Travolta og det var selvfølgelig pga Grease. Jeg havde plakater af ham overalt på mit værelse. jeg kan nu også godt se at Michael Landon var skøn men jeg har jo altid kun set ham som faren i det lille hus på prærien og han lå i den lidt ældre kategori i forhold til mig.
  vh Renne

  SvarSlet
 8. Sikke en fin advens krants du har fået lavet. Og advents gave også, du er da lidt heldig ;-)
  JEg kan slet ikke komme i tanke om nogen som jeg har været vil med. Men uden tvivl der har været mange ha ha... jeg kan huske jeg kunne gå og drømme i dage vis over forskellige men ikke lige hvem.

  SvarSlet
 9. Det var ellers en lækker adventskrans i smukke farver; lige mig.

  Altså, jeg blev forelsket i Kristian, da jeg var fem... Men jeg kan nu godt forstå fascinationen af Michael Landon. Jeg havde i en del år Patrick Swayze, som heller ikke lever længere, hængende på mit værelse.

  SvarSlet
 10. Smuk adventskrans...min er noget mere alternativ i år.

  Jeg var ca. 7-8 år, da jeg fik min første grammofon og min første plade var med Elvis. Så han var mit første idol og er det stadigvæk. Senere som teen-ager kom David Cassidy op at hænge på værelset.

  SvarSlet
 11. Sikke en smuk adventskrans.
  Åh ja ens idoler...suk jeg var helt "skudt" i John Travolta da jeg første gang så ham i Saturday Night Fever og det blev kun "værre" da jeg så Greas...suk.;o)
  Knus

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)