16. januar 2010

Til lykke til min storesøster Marianne/ Happy Bday to my sister...


Nu NÆVNER man jo ikke en dames alder - så lad os nøjes med at konstatere at hun og min mand er lige gamle præcis i dag. TIL LYKKE til dig storesøster - glæder mig til at komme om en time og spise et stykke kage, for det har du altid været en knag til at lave. Derfor har jeg lavet en lille muffin til dig på dit kort. Knus lillesøster

Today is my big sistes bday - no age mentioned - but she and my DH could have been twins with only a week between them. HAPPY Bday to you dear sister - can't wait to taste your yummy cake later today. Love ME!

9 kommentarer:

 1. Hils storesøster og sig tillykke med dagen fra os.
  Det er et sødt =0) kort du her har bagt, og lagkage med lys rigtig fint.
  svigerinden

  SvarSlet
 2. Happy returns to your sister, love the colours on the card..that tied 'round the waist' cupcake is a lovely image!

  SvarSlet
 3. Tillykke med søsteren. Flot kort du har lavet til hende.

  SvarSlet
 4. Til lykke med din søster - jeg er sikker på, at I nød at få et stykke kage sammen. Kortet er super til en bagermester. Jeg må indrømme, at jeg mægtigt godt kan lide dit "hjertelig"; det er en sød idé, der bare virker!

  SvarSlet
 5. Hej du...
  Super fint kort til storesøster. Sød muffin du har bagt...og i det hele taget et sødt opsæt. Kan egentlig god li' at der sådan er lidt "plads" rundt om. Synes også dit "hjerte-lig" er fint.
  Det blev forhåbentlig vel modtaget ;o)
  Knus

  SvarSlet
 6. Velkommen hjem til de danske strande - og kulden ! Ja, Atlantis Rejser er super, var med dem på X-togt på Nilen, vellykket tur.
  Sødt søsterkort, så kom der lidt kage i dessertmaven, hi-hi ! (Jvf. kvinders 2 maver, den til maden og den til desserten !!)

  SvarSlet
 7. Tillykke med din søsters fødselsdag igår. Et super flot kort du har lavet til hende. Vild med det bånd.;)

  SvarSlet
 8. et skønt kort. med et dejligt stempel

  SvarSlet
 9. sikke et skønt kort med et dejligt stemple

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)