9. januar 2010

Hvem kan stå for denne charmetrold med glimt i øjet?/Happy 67th to my DH...


Ja jeg kan ikke - så han skulle helt klart bruges til mit fødselsdagskort til min søde mand, som fylder 67 år netop i dag. Til lykke Kjel - og til lykke med storebror til dig Bodil! 67 er jo en voksen mand og det piner Kjel en anelse, så jeg syn's det var passende at lave et kort der viser ham, at han stadig er min ridder i skinnende rustning!! OG at jeg nok skal være klar med smørekanden hvis der er enkelt led i rustningen der skulle ruste lidt med tiden =0) Som gammel militærmand forstår han selvfølgelig at føre både skjold og sværd, men han siger det nu mest med blomster og det er jo dejligt. Mie har også lavet et fint kort - men det får I senere på ugen - her er mit i HEL figur. QK dukke med ridderkostume, hjemmelavet oliekande af QK vase, hank fra ølkrus, QK sugerør og olieklat af QK popcorn.

My DH will be 67 today. He sometimes complains about his age and I thought of this idea to tell him he is still my knight in shining armor - and on the days the armor feels a bit rusty - I will be there with the oilcan to help him. Being a former military man he knows well how to use a sword - but lucky me he knows the power of flowers too. Oilcan made with QK vase, bearmug, straw and popcorn. TFL

11 kommentarer:

 1. God morgen søde... og TIL LYKKE til manden i dit liv!!
  Det er simpelthen det kæreste vink med en vognstang jeg længe har set. Hvis han ikke fatter, at du er vild med ham SÅ skal han ha' briller ;o)
  Gi' ham en krammer fra os her og ønsk ham en dejlig fødselsdag med tøserne i HANS liv ;o)
  Kram fra os
  PS... Håber du også får tid til at nyde den kommende uge ;o)

  SvarSlet
 2. Tillykke med mandens fødselsdag :-) Jeg er vild med den måde du får alle dine kort, til at være noget helt specielt. De tanker der ligger bag dine kreationer, er virkelig fine! Og så tryller du jo med de dies. Sætter dem sammen på kryds og tvæers, så der kommer nye fine ting ud af dem. Flot gået!

  SvarSlet
 3. Tillykke med manden. Det er et flot kort du har lavet til ham, med så fine detaljer. Og du er så sød med det du skriver om at han er din ridder og du nok skal hjælpe ham med, at smøre leddene...!!!!

  SvarSlet
 4. Tillykke med Kjel......Og hvad betyder alder, men er kun så gammel som man selv føler sig ;-) Super flot kort du har lavet til han, de er fantastisk til at kombinere de forskellige dies.... Go weekend til jer

  SvarSlet
 5. Hjertelig tillykke med gemalen. husk, alder er kun et tal. Håber i får en dejlig dag. KH 10na

  SvarSlet
 6. Oh brilliant Charlie, and what a thoughtful way to put it!

  SvarSlet
 7. Stort stort forsinket tillykke med manden og jeg håber, at I har haft en god dag sammen.
  Ja - selvfølgelig måtte det blive en ridder. Det lyser jo langt væk, når I to ser på hinanden.

  SvarSlet
 8. Tillykke med ham ! Sikke mange detaljer du akn få på dine kort, jeg er altid imponeret.

  SvarSlet
 9. Jeg er helt vild med dine detaljer på kortet. Endnu engang imponerene flot lavet. :)

  SvarSlet
 10. Ja,han er en flot mand i rustning ham her, og så kan han sige det med blomster ja hvorfor ikke. et rigtig sjovt kort . Tak for hilsen.
  svigerinden

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare et sødt kort! Så fint tænkt og udført.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)