25. maj 2009

Dåbskort til tvilllingepiger / Christening cards twin girls



Jeg købte disse to søde babystempler på SAM - det er oprindeligt en dreng (med giraffen) og en pige. Men jeg skulle bruge dem som tvillingepiger og med et par ekstra krøller i håret og lyserødt tøj, syns jeg fint de kan bruges som det. Den lille blomsterlabel er en Sizzix og det samme gælder salmebogen i hjørnet. Ordet Dåb står med QK Phoebe - dato og navn i salmebogen måtte blive med min håndskrift pga pladsmangel. Motiv er på en Nestabilities label. Der er lidt bling og glimmer hist og pist. Blonde, bånd og en lille guldbamse i pink scrappers floss. Blomster eyelets i hjørnerne og hvid bling som baggrund mellem mønstret papir og kortet.

I bought these new stamps at the Scrap-a-Mania event especially for these two cards. Originally it is a girl and a boy stamp - but with a few extra curls and pink outfit the boy with the girafe can pass for a girl. TFL


Og her er kortet til tvilling nr. 2.

Vi holdt Kr. Himmelfartsferie i Berlin - og sørme om ikke min blog har rundet 40.000 mens jeg var væk. TAK for de mange besøg og dejlige kommentarer - dem bliver jeg glad for at læse. Berlin var spændende at besøge, også selvom alt hvad der kunne kravle og gå var der om lørdagen hvor Tyskland fejrede 60 års fødselsdag.
Posted by Picasa

23. maj 2009

Små til og fra kort til IMERCO gaver / Cards to match wrapped parcels


SÅDAN pakker IMERCO ind for øjeblikket og da Mie skulle have 2 gaver med til sin venindes housewarming måtte vi finde på noget der kunne matche.

This was one of the two identical wrapped presents DD is taking to a friends house for a housewarming. We HAD to come up with something to go with this paper.



Heldigvis er Labels fra Nestabilities gode til lige den størrelse kort - så her er Mie's med stemplet tekst, sommerfugl, nøglen og den sorte ternede sløjfe og mit med et lille stemplet swirl mønster, et metalhus og en orange sløjfe. Sløjferne er bundet gennem kortet. Nå ja - og havde nær glemt at jeg har indviet mine nye SU punches til den ovale label på mit kort.

DD made the one with the butterfly - mine has a tiny house dangling from the ribbon.

20. maj 2009

Noget gammelt, noget nyt... / Something old, something new...



Er der noget bedre end at få lov til at bruge sit NYE legetøj??? OG samtidig også tage fat i et GODT og GAMMELT alfabet fordi man så godt kan lide det. Dette guldbryllupskort er bestilt af en kollega til hendes forældre. Da jeg sad og satte mit nye Reuse på plads og så urtepotten og det FINE træ, tænkte jeg straks - det kan bruges!! Derfor en lille spire vokset frem fra et hjerte for 50 år siden og et stort, stærkt og flot guldtræ nu i år. Bogstaverne er initialer på parret, deres børn og børnebørn. Fik samtidig indviet min nye punch med grangrene og fik brugt brun fun flock i jorden i potten.
OBS LILLE men vigtigt tip, til når alle de små grønne blade skal placeres. Lad dem sidde i det grønne karton, kom lim på bagsiden, fjern den grønne træstamme, læg det grønne ark over den guldfarvede træstamme, giv hvert lille blad et lille pres med en negl, tæl til 10 og løft forsigtigt det grønne ark væk. TRYLLE - så sidder bladene hvor de skal. PRØV DET!

HAD to make something with the new reuse gift set. A colleague had ordered a card for her parents 50th wedding anniversary. That's what we call a golden anniversary. The minute I saw the plant pot and the tree I knew I could use them for this. And speaking of old - thats my Maggie alfabet w/shadows - A tiny plant grows from a heart 50 years ago and now we see a huge strong golden tree with their initials carved in the tree. The letters on some leaves are the names of their children and grandchildren . TFL.

18. maj 2009

Jeg har pakket mine indkøb ud og lagt på plads/ This is what I bought this weekend...

Jeg fandt nogle lækre nye stempler, blomster, punch, Nestabilities og selvfølgelig Quickutz.

I found some yummy new stamps, flowers, a punch, Nestabilities and Quickutz dies.










Diverse lækre papirer til kort og LO's - jeg kunne have købt mange flere - MEN man har jo et lille lager herhjemme....

A handful of lovely paper - could have bought more - but I do have some back home too.


Og efter MODEN overvejelse et af de nye forårsgavesæt fra QK Reuse- med et hav af lækre træer, grene, blade osv. Og et sødt alfabet.

Knew I HAD to get one of the new Spring gift sets and ended up going for the Reuse one - all the dies are green and I got a tote to do "green shopping" with. CUTE isn't it?

















Et sødt MUSEstempel, det svenske scrapblad, mine FØRSTE 5 Copics penne og div. pynt.

Embellishments, a magazine, my FIRST COPICS and a cute stamp with a MOUSE...














Der var virkelig MANGE og GODE butikker i år på SAM. Jeg gjorde mit bedste for at købe hos alle - men der var 2-3 stykker hvor jeg kun fik kigget.

Lots of nice shops there this year - I did my best to shop around - but must admit I had to miss out on 2 or 3.

17. maj 2009

Så er klokken over 21 og blog candy er SLUT - vender tilbage lige om lidt

... med VINDER navnet.

Indsæt TROMMEHVIRVEL her og "stay tuned...".

=0)

ROLIG nu der var jo MANGE kommentarer der skulle tælles igennem.
Først lidt statistik:

Jeg er DYBT beæret - jeg har haft 674 besøg på 1 uge - dvs. 96 pr dag gennemsnitligt.

I samme periode er der lagt 155 kommentarer rundt omkring i min blog - også på ældre indlæg - HYGGELIGT - og der er stillet over 20 spørgsmål, som jeg har besvaret - HÅBER jeg...!

Da Pias nye butiks postnummer er 4330 har jeg lagt 43 og 30 sammen dvs. vindertal er kommentar nr. 73!

Og hvem er så det??


Du bor i JYLLAND.



Nærmere betegnet SØNDERJYLLAND.



Du er yngre end mig... dvs. under 55 år



... men ældre end min datter dvs. over 31 år



og du ser sådan her ud:







STORT til lykke til dig Birgitte - jeg sender dig

dit gavekort så jeg skal lige bruge en adresse.







Og Fru Sund var den der havde lagt allerflest kommentarer - RIGTIG mange - så du vil modtage et lille udvalg af stemplede motiver. Også til lykke til dig.



TAK til Pia for hjælpen til den flotte præmie og TAK til alle der havde lyst til at lege med.



Fortsat god Søndag aften !! Og på gensyn her "hos mig" en anden gang.

=0) Hilsen Charlie

Som lovet lidt stemning fra SAM / Pictures from SAM

NU er det nok - jeg skal have et nyt kamera - altså et af dem som man kan have liggende i tasken mens man SHOPPER, SCRAPPER, SNAKKER og HYGGER og som så selv tager fantastiske fotos undervejs. MEN desværre har jeg ikke sådan et - så jeg kom sørme kun hjem med 2 fotos som I får her - under overskriften -

NY BUTIK men kendt ansigt:

Og dette som er et udsnit af Love2Scraps lækre butik:



Ja ja - nu er klokken snart 20.00 - jeg fornemmer der er gang i en SLUTSPURT...
Jeg skal have lidt at spise og TRYLLE så bliver klokken snart nok til at jeg trækker i mit "Lykkens gudinde tøj"... og NEJ der bliver ingen billeder af det... LOL =0).

SÅ er det i aften det sker / Prize to be drawn this evening...

Og for at trække spændingen lidt - og vise det FINE gavekort jeg fik med hjem i går fra Ringsted får i dette foto lige nu.. VI LADER BILLEDET STÅ et øjeblik og lad nu være med at savle ned i tastaturet, ikke???

Alle der var på SAM i går/dag gik jo hjem men en eller anden form for præmie (IMPONERENDE Lisbeth og Rikke) - men bare rolig jeg snyder ikke og trækker en der ikke har været på SAM - alle har ens chancer her i Charlie-lotteriet!

Tidligere har jeg også altid været bange for at trække et navn jeg kendte - men jeg kender heldigvis RIGTIG mange af jer der har kommenteret - så det problem er også løst.

Jeg mangler at fotografere mine indkøb så kommer de på. Og det kursus jeg var på. Det sølle, ene DobbeltLO jeg NÆSTEN er færdig med må I vente lidt med at se.

Vender tilbage senere i aften (efter kl. 21) og HELD OG LYKKE til jer allesammen.

Et spændende indlæg om BLOGCANDY/ Blogcandy but sorry for Danes only this time...

Kære blogvenner.

På torsdag er det TO år siden jeg startede min blog. Og sikke 2 år!!!
Det første år rundede jeg 15.000 besøg - og nu på mit 2. år er jeg tæt på 40.000!!! VILDT

Jeg elsker at læse de sjove og søde kommentarer der kommer i bloggen og dele mine tanker og projekter med jer allesammen.

Siden jeg startede har der været nyt at se i bloggen 267 gange - det er 2½ indlæg om ugen, så jeg holder det mål jeg har sat mig med nyt i bloggen mindst 2 gange om ugen

Det gør jeg fordi jeg syn's det er sjovt OG fordi jeg kan se I gider komme på besøg -det giver jo en lyst til at skrive.

Men udover at fejre min blog fødselsdag vil jeg også gerne fejre en ny, dansk internet-shop.

Nemlig Pias lækre http://www.love2scrap.dk/ som åbnede her i maj.

Pia var sammen med Rikke ejere af den første danske butik, der fik lov til at lege med mit dankort, da Scrapshop startede i Osted for 5 år siden og mange af mine dejlige scrapvenner har jeg mødt netop der.

DEJLIGT at hun igen har lyst til at levere lækre produkter til sultne scrappere =0 )

Derfor er min blogcandy denne gang et GAVEKORT til www.love2scrap.dk på 200 kr - JA du kan helt selv bestemme hvad du vil købe for 200 kr !!!!

Gavekortet er fra mig og Pia. Og hvis du er hurtig til at handle, er der jo ovenikøbet gratis porto i Danmark resten af maj måned = endnu mere scrap for pengene.

Du får et lod for hver kommentar du skriver i denne uge og du kan skrive LIGE hvor du har lyst til i min blog - også i et ældre indlæg hvis det er det du vil, det har jeg HELT styr på!! Så kommenter der hvor du helst vil, jeg læser alle nye kommentarer. Og der kommer mange nye indlæg i denne uge - der skal jo være nyt at se!!!
Du SKAL ikke linke til min blogcandy for at være med - men har du lyst, så gør det endelig!

Søndag aften 17. maj bliver vinderen fundet og afsløret på min blog!!!

Men inden da ses vi vel lørdag i Ringsted - glæder mig til at se en masse kendte og nye ansigter.

16. maj 2009

Et lille kort må I nøjes med i dag / Just a tiny card today


For jeg er her jo slet ikke - jeg sidder i gode venners lag omgivet af andre scrappere i Ringsted. Så hvis I skulle have et direkte indlæg herfra ville det være: HYGGE, SNAKKE, SCRAPPE, SHOPPE, HYGGE, SNAKKE, SHOPPE, HYGGE, SNAKKE, SHOPPE osv.

Men jeg nåede lige at lave et lille minikort til min søsters gave klar inden jeg var færdig med at pakke ned til Scrap-a-Mania. Kortet er lavet med en kvadratisk Nestability die og karton lagt dobbelt. Foldet en lille grøn kant som på forsiden fik punchet et sødt rosenmønster. Malet gennem hullerne i punchkanten. Lyserød sløjfe på og en lille Sizzix vandkande. Men søster har nemlig ønsket sig to ting, en lidt større vandkande til sin altid meget FINE altan og en skridttæller. Og det morede vi os så meget over at hun først får en MEGET LILLE vandkande (lånt fra noget Lego) sammen med en skridttæller - for så får man jo gået mange flere skridt. Og bagefter den fine vandkande vi også har købt til hende.

I morgen søndag når jeg har fået øjne og er kommet på plads (læs henad eftermiddagen) lover jeg at give et lille referat fra SAM og senere på aftenen - TROMMEHVIRVEL skal jeg jo finde VINDEREN af ugens blogcandy. HELD og LYKKE til jer allesammen og 1000 tak fordi så mange havde lyst til at lege med.

A tiny card to give away with a watering can and some flowers.

15. maj 2009

Endnu en fødselar i Sverige/ Bday girl in Sweden

Viktoria fra forleden har en storesøster Sofie der er blevet 9 år, og her er hendes kort. Det er holdt i jordbærtema og Tilda sidder på en Magnolia muffin. Den lille bi er en knap jeg havde i gemmerne.

Card for Viktoria's big sister. I chose strawberry paper to match the ribbon and the Tilda stamp. TFL

14. maj 2009

Babykort til kollega /Welcome baby card...

ALLERFØRST TAK for alle jeres klik. Det er da HELT vildt. Onsdag var den dag i min blogs liv jeg fik flest besøg. 170 stk. Og en masse dejlige kommentarer, både på nye og gamle indlæg. Nogen af jer har været utroligt flittige til at kommentere! FAKTISK så flittige, at jeg har besluttet at jeg laver en lille ekstrapræmie (en portion stemplede motiver) til den af jer, der har lagt flest kommentarer når ugen er gået. Det er så sjovt at læse hvad I skriver - og dejligt at der også er spørgsmål som jeg kan svare på - håber jeg har fået svaret alle. =0)



Så har vi en ny "firmababy" igen. Denne gang en lille pige, der har en storesøster på 3 år. Babygaven er efter mors ønske tilbehør til Briotogbanen, så begge piger kan få glæde af det. Så var det liiige jeg kom i tanke om mit QK Rev. tog - som her er i en tøset udgave kørende på et lyserødt velour zigzag bånd. Også fordi de bor i på xx Stationsvej i en lille landsby. Baby nr. 1 var i sin tid ikke god til at sove om natten - så for at hjælpe mor denne gang er der en billet til soveland til baby på kortet =0). Dampskyerne er i filt - det klarede Rev. i et snuptag. Et QK træ, lidt blomsterbrads og grøn glimmerkarton danner landskabet.

A baby girl train on its way to dreamland. Partly because the gift for baby is a BRIO wooden trainset and partly because I have included a ticket to dreamland because Mum is complaining about baby NOT sleeping.

13. maj 2009

Endnu en konfirmand.../ Yet another confirmation...

Jeg skal ikke selv med til denne konfirmation - men en sød kollega blev vild med mine tvillingekort og bestilte et til sin datters konfirmation. Nu laver jeg jo ikke masseproduktion - så hun måtte ryste ud med nogle andre farver og da jeg også hørte datteren elskede rosa farver, blomster og skulle have et Georg Jensen Margurit smykke - blev hendes kort således. Kraftigt inspireret af de andre to - men alligevel helt hendes eget. Igen QK CC hjerter (tak for lån Diana - det ender med jeg må købe dem af dig...) stemplet med hvidt mønster, punchet margurit med midte der er embosset med prikker. Navnet er skrevet med Sizzix "Endless Love".

Colleague ordered this card for her daughter: card for girl, pink and flowers and matching the gift which was a piece of Georg Jensen Daisy jewellery http://www.georgjensen.com/English/Collections/Jewellery/Top%20Collections/Daisy.aspx I came up with this idea.

12. maj 2009

Lille svensk/dansk 6 årig../Card for a little friend of mine in Sweden..


Når man bor i Sverige og hedder Viktoria, så skal der prinsessekroner på ens kort!!
Og når man så også skal starte i skole snart og godt kan lide lyserødt - ja så giver resten jo næsten sig selv. Her med stempel hvor Tilda er i fuld fart fremad. QK Revolution die med de nye 3D blade.
Skoletaske er en Sizzix die.

Little girl in Sweden with a royal name Viktoria (same as their Crown Princess). Ribbon with crowns and a pretty schoolbag as she is ready to start school this summer. QK Rev. 3D leaves used.
Schoolbag is a Sizzix die.

11. maj 2009

Mors dag og nabodreng fylder 3 år / Mothers day and boy next doors b-day...

Denne smukke buket kom Mie cyklende forbi med i morges. Et rigtig dejligt besøg og en fin overraskelse. Skønne, sarte farver. Egentlig er det noget pjat med en enkelt dag om året hvor man forventes at være sød ved sin mor, og vel er det kommercielt i stil med Valentines dag osv, men derfor blev jeg da rigtig glad alligevel!!! Min søde mand giver mig altid blomster et par dage før eller efter Mors dag bare for at pointere at han syn's det er noget pjat - og jeg fortæller ham hvert år at det er helt OK - for jeg er jo slet ikke HANS mor!! =0)


My DD gave me these pretty flowers for Mothers day today.


Vores lille, søde nabodreng fylder 3 år. Hans mor har fortalt mig han er vild med edderkopper, men nu håber jeg ikke jeg skræmmer livet af ham med denne. Derudover har jeg set ham med et plaster et eller andet sted de sidste par gange, fordi han er en RIGTIG dreng. Så dette stempel passede fint. Inden i hans kort har jeg sat lidt Peter Plys og Mickey Mouse plastre, så der er lidt til alle skrammerne.

Card for our little neighbour for his 3rd b-day. He loves spiders and I always see him with a bandaid somewhere, because he is a handful. Found this stamp and thought it would be perfect, inside his card I added some Pooh and Mickey bandaids. Just in case!! =0)

7. maj 2009

Tvillinge konfirmation forude/ Cards for twin girls ...

Jeg er fadder til en venindes tvillingepiger. Deres mor og jeg har gået i skole sammen hele vejen fra 1.kl. til Realeksamen (ja ja - det hed det dengang - jeg er jo en voksen dame...). Vi er 5 der har holdt kontakten lige siden og de 3 andre er også faddere til de unge mennesker. NU skal de så konfirmeres (og HALLO hvor blev de 14 år liiiige af...???). Pigerne er jo 2 selvstændige personer, og deres smag er bestemt heller ikke ens. Farvevalget har jeg fået fra deres mor og jeg har så forsøgt at lave to kort der IKKE er ens - men alligevel signalerer at de hører sammen. Lidt svært at se i scanningen - men der er et hjerte af tyl på det grønne kort og sølvglimmer i de sorte blomster.


Jeg der ellers sjældent seriefremstiller er blevet RET glad for denne type kort, så jeg tror der er et par konfirmander mere der får noget i den stil. Det grønne kort faldt mig nemmest at lave - havde det lidt svært med SORT og BLÅT - men endte med at blive tilfreds med dem begge - hvilket er din favorit???


SORRY just realized I forgot my translation this time. These two cards are made for twin girls for their confirmation. I made them similar but not identical - just as the girls are. I got the colors from their mum and I must say did strugle a bit with the blue/black one - but ended up satisfied with both. And most important the girls loved their cards. Which one is your favourite card of the two???

4. maj 2009

Hverdagen kalder../Back in business....


Så er badesandalerne udskiftet med indesko og arbejder kalder. Dejligt at man så kan lide sit job og sine kolleger - ellers var der dælmne langt hjem fra Nice! Og en af disse kolleger bestilte lige inden min ferie et kort til sine svigerforældre for at sige TAK for hjælpen i forbindelse med deres flytning til ny og større lejlighed. Den unge mand og hans kæreste har nemlig FIRE småfolk - og det kneb lidt med at få sat lejlighed i stand uden små hjælpende hænder allevegne. Så morfar hjalp til og mormor passede børneflokken. Dejligt at en ung mandlig kollega kommer og bestiller kort nu for anden gang - sidst var til hans kærestes fødselsdag.

Card made to order. A young man at my office needed a THANK you card for his 4 childrens Gran and Grandad. They helped him looking after the kids and painting when the family moved into a new and larger appartment. I find it rather cute that a man remembers to order a card for his in laws. Hope this will do the trick.

3. maj 2009

Tak for alle jeres søde hilsner / Thanks for the bday wishes...

Jeg havde en dejlig dag. Da jeg kom "hjem" fra lufthavnen blev jeg mødt af dette gavebord med kort, gaver og en fin buket fra den lokale blomsterbutik fra min søde mand.

I had a lovely day. Going back from London my DH, DD and SIL/BIL were at the airport to say Happy Birthday. When we reached home all this was waiting for me. Cards, gifts and a lovely bouquet from my DH bought at the local florist.







Og dette er den udsigt jeg så når jeg vendte mig fra bordet og så ud fra stuevinduet:

And when I turned my back to the table this is the view I had.










Som den kvikke læser nok har bemærket nu, var jeg IKKE i Allerød, men nede i vores hus i Sydfrankrig - og her er dem jeg var sammen med på dagen - mand, barn, svigerinde og svoger - her på vej ud fra en butik der sælger lækre Provence duge osv i den ægte Souleiado kvalitet.

Because I was not at home but on holiday in France. This is most of us (DH is behind the camera) leaving a cute Souleiado shop with lovely napkins and tableclothes.










Og med fare for at prale blev vejret altså MÆRKBART bedre efter den 21. april og sådan indtages morgenmaden - her er det den 1. maj og NEJ jeg tvinger ikke Mie til at klæde sig så hun matcher poolen - det kan hun helt selv finde ud af =0).

And would you believe this on my bday and not to boast but most days after that too - weather was LOVELY and this is us having breakfast outside. And NO I dont tell DD to dress in a tshirt to match the pool - she just does. =0)







Ja - Vi er lige kommet hjem fra 2 dejlige uger i vores lille paradis i Bargemon. Det var underligt at nå at være i hele TO lande på sin fødselsdag - og jeg fik HELT ærligt nok af lufthavne efter at være rejst fra DK til Frankrig, fra Nice til London og retur til Nice fra 18. til 21. april. Men da betjenten i paskontrollen i Nice lykønskede mig med fødselsdagen og jeg blev hentet at glade, kendte ansigter - var det en fin dag og jeg følte mig MEGET forkælet med alle de hilsner, gaver, SMS'er jeg fik - OG kan jeg se nu hilsner på bloggen. Min gave fra min mand var "tøm en scrapbutik på 21 minutter" - men den butik vi har i nærheden dernede er slet ikke stor nok til at jeg kan ruinere familien ved den disciplin, så jeg hyggede mig med at se hvad de havde vi ikke har her hjemme og købte noget af det. Men sjov ide, ikke?? Gaven fra min svigerinde var også lækre scrapting slæbt med hjemme fra DK og et FINT kort. SE:


PUHA nu må jeg da vist i seng - men jeg måtte lige puste liv i bloggen igen ovenpå ferien. Jeg vender snarest tilbage.

Getting late - better hit the sack - but this is the pretty card made SIL made for me and my present from her and our BIL - goes without saying it was scrap related. LOVELY... and DH took me to a local (but tiny..) french scrapshop and said I could browse and buy for 21 minutes!!!