7. maj 2009

Tvillinge konfirmation forude/ Cards for twin girls ...

Jeg er fadder til en venindes tvillingepiger. Deres mor og jeg har gået i skole sammen hele vejen fra 1.kl. til Realeksamen (ja ja - det hed det dengang - jeg er jo en voksen dame...). Vi er 5 der har holdt kontakten lige siden og de 3 andre er også faddere til de unge mennesker. NU skal de så konfirmeres (og HALLO hvor blev de 14 år liiiige af...???). Pigerne er jo 2 selvstændige personer, og deres smag er bestemt heller ikke ens. Farvevalget har jeg fået fra deres mor og jeg har så forsøgt at lave to kort der IKKE er ens - men alligevel signalerer at de hører sammen. Lidt svært at se i scanningen - men der er et hjerte af tyl på det grønne kort og sølvglimmer i de sorte blomster.


Jeg der ellers sjældent seriefremstiller er blevet RET glad for denne type kort, så jeg tror der er et par konfirmander mere der får noget i den stil. Det grønne kort faldt mig nemmest at lave - havde det lidt svært med SORT og BLÅT - men endte med at blive tilfreds med dem begge - hvilket er din favorit???


SORRY just realized I forgot my translation this time. These two cards are made for twin girls for their confirmation. I made them similar but not identical - just as the girls are. I got the colors from their mum and I must say did strugle a bit with the blue/black one - but ended up satisfied with both. And most important the girls loved their cards. Which one is your favourite card of the two???

9 kommentarer:

 1. Jeg hælder mest til det sorte og blå, men de er begge to rigtig søde ;O)

  SvarSlet
 2. Hej søde...
  Flot arbejde. De er utrolig smukke begge kort. Jeg kan godt lide, at de har en snert af lighed over sig, uden at være "tvillinge-ens".
  Jeg kan bedst lide det blå/sorte... synes det ser rigtig godt ud, at du har embosset hjertet og så er det et fint hjerte-"gitter" du har tilføjet. Bogstaverne er kære... er vild med hjerte-prikkerne ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg synes de er ret smukke begge to - men jeg hælder nok også mest til det sorte og blå. Men det er nok fordi jeg selv har en "sort" periode for tiden :-))

  SvarSlet
 4. Det er to fine kort, men det grønne er min favorit...
  Men pigerne bliver garenteret glade.
  knus svigerinden

  SvarSlet
 5. De er flotte hver for sig, men jeg er nok mest til det øverste. Jeg tror, at det er fordi, der er så meget hvidt i. Det gør det " lettere"...

  SvarSlet
 6. flote kort... min favorit er den grønne. Hvordan mon du har lavet de der lange blomsterstængler med blade???

  SvarSlet
 7. Det synes jeg er et svært spørgsmål!
  Selvom at man kan se de høre sammen er de jo vidt forskellige.. Men tror faktisk jeg hælder lidt til de sorte/blå.. Nok mest fordi at det er anderledes!

  SvarSlet
 8. Sjovt nok at det var sværest med det blå/sorte kort - for det er nok også dét jeg er mest til Men de er rigtig fine begge to

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare super flotte. Det er lidt svært at vælge, de er flotte hver for sig.Nej jeg kan altså bare ikke vælge, smukke begge 2. :)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)