3. maj 2009

Tak for alle jeres søde hilsner / Thanks for the bday wishes...

Jeg havde en dejlig dag. Da jeg kom "hjem" fra lufthavnen blev jeg mødt af dette gavebord med kort, gaver og en fin buket fra den lokale blomsterbutik fra min søde mand.

I had a lovely day. Going back from London my DH, DD and SIL/BIL were at the airport to say Happy Birthday. When we reached home all this was waiting for me. Cards, gifts and a lovely bouquet from my DH bought at the local florist.Og dette er den udsigt jeg så når jeg vendte mig fra bordet og så ud fra stuevinduet:

And when I turned my back to the table this is the view I had.


Som den kvikke læser nok har bemærket nu, var jeg IKKE i Allerød, men nede i vores hus i Sydfrankrig - og her er dem jeg var sammen med på dagen - mand, barn, svigerinde og svoger - her på vej ud fra en butik der sælger lækre Provence duge osv i den ægte Souleiado kvalitet.

Because I was not at home but on holiday in France. This is most of us (DH is behind the camera) leaving a cute Souleiado shop with lovely napkins and tableclothes.


Og med fare for at prale blev vejret altså MÆRKBART bedre efter den 21. april og sådan indtages morgenmaden - her er det den 1. maj og NEJ jeg tvinger ikke Mie til at klæde sig så hun matcher poolen - det kan hun helt selv finde ud af =0).

And would you believe this on my bday and not to boast but most days after that too - weather was LOVELY and this is us having breakfast outside. And NO I dont tell DD to dress in a tshirt to match the pool - she just does. =0)Ja - Vi er lige kommet hjem fra 2 dejlige uger i vores lille paradis i Bargemon. Det var underligt at nå at være i hele TO lande på sin fødselsdag - og jeg fik HELT ærligt nok af lufthavne efter at være rejst fra DK til Frankrig, fra Nice til London og retur til Nice fra 18. til 21. april. Men da betjenten i paskontrollen i Nice lykønskede mig med fødselsdagen og jeg blev hentet at glade, kendte ansigter - var det en fin dag og jeg følte mig MEGET forkælet med alle de hilsner, gaver, SMS'er jeg fik - OG kan jeg se nu hilsner på bloggen. Min gave fra min mand var "tøm en scrapbutik på 21 minutter" - men den butik vi har i nærheden dernede er slet ikke stor nok til at jeg kan ruinere familien ved den disciplin, så jeg hyggede mig med at se hvad de havde vi ikke har her hjemme og købte noget af det. Men sjov ide, ikke?? Gaven fra min svigerinde var også lækre scrapting slæbt med hjemme fra DK og et FINT kort. SE:


PUHA nu må jeg da vist i seng - men jeg måtte lige puste liv i bloggen igen ovenpå ferien. Jeg vender snarest tilbage.

Getting late - better hit the sack - but this is the pretty card made SIL made for me and my present from her and our BIL - goes without saying it was scrap related. LOVELY... and DH took me to a local (but tiny..) french scrapshop and said I could browse and buy for 21 minutes!!!

6 kommentarer:

 1. Hej igen søde ven. Velkommen hjem :-)Dejligt at have dig i "nå-vidde" igen og godt, at du havde en god dag... trods alle dine rejseprojekter. Idag skal vi til fødselsdag hos Henrik og Anette. Vi må tales ved snart.
  God dag til dig.
  Knus

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem til Danmark. Her er så stille uden dig. :-) Og med de smukke stemningsbilleder kan man jo ikke drage andet end et dybt suk og tænke "bare det var mig " Det ser vel nok skønt ud og april måned (selvom den har været usædvanlig her i DK), plejer jo at være kold og udstadig.

  SvarSlet
 3. Hej,det var en dejlig tur til det franske vi havde, vejret var skønt, så vi siget så mange tak for oplevelsen. Hvad er det jeg ser på bordet en liliekonvald ???? kan den vokse der...?
  Knus Bodil

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem. Der ser godt nok hyggeligt ud ved jeres hus i Frankrig.
  Det må være skønt at have en svigerinde med samme lidenskab for scrap.

  SvarSlet
 5. Sikke en dag du har haft dig!
  Fik både kriller i maven og kuldegysninger.. 21 MIN I EN SCRAPBUTIK!!
  Tror bestemt at det skal på min ønskeseddel i år ;)

  SvarSlet
 6. det ser ud til at I har haft en fantastisk ferie, og der er sikkert nogle billeder der skal scrappes...

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)