17. maj 2009

Som lovet lidt stemning fra SAM / Pictures from SAM

NU er det nok - jeg skal have et nyt kamera - altså et af dem som man kan have liggende i tasken mens man SHOPPER, SCRAPPER, SNAKKER og HYGGER og som så selv tager fantastiske fotos undervejs. MEN desværre har jeg ikke sådan et - så jeg kom sørme kun hjem med 2 fotos som I får her - under overskriften -

NY BUTIK men kendt ansigt:

Og dette som er et udsnit af Love2Scraps lækre butik:Ja ja - nu er klokken snart 20.00 - jeg fornemmer der er gang i en SLUTSPURT...
Jeg skal have lidt at spise og TRYLLE så bliver klokken snart nok til at jeg trækker i mit "Lykkens gudinde tøj"... og NEJ der bliver ingen billeder af det... LOL =0).

3 kommentarer:

 1. ejjjj så hyggeligt, og pia hvis du kikker ind her, så ønsker jeg mig sådan en tshirt som du har på :)

  SvarSlet
 2. Ja selv om du kun nåede 2 billeder, er det da nogle skønne 2. Pia ser fantastisk ud, og det gør hendes varer oss' ;-)

  SvarSlet
 3. Ih tak for de søde kommentarer! Det var bare så dejligt at være afsted igen. Og tænk jer, at kunderne har valgt love2scrap.dk til at være den beste butik på SAM. Jeg er bare SÅ glad!!

  Til lykke til Birgitte med præmien. Glæder mig til at sende hende nogle varer!!

  Knus Pia

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)