13. maj 2009

Endnu en konfirmand.../ Yet another confirmation...

Jeg skal ikke selv med til denne konfirmation - men en sød kollega blev vild med mine tvillingekort og bestilte et til sin datters konfirmation. Nu laver jeg jo ikke masseproduktion - så hun måtte ryste ud med nogle andre farver og da jeg også hørte datteren elskede rosa farver, blomster og skulle have et Georg Jensen Margurit smykke - blev hendes kort således. Kraftigt inspireret af de andre to - men alligevel helt hendes eget. Igen QK CC hjerter (tak for lån Diana - det ender med jeg må købe dem af dig...) stemplet med hvidt mønster, punchet margurit med midte der er embosset med prikker. Navnet er skrevet med Sizzix "Endless Love".

Colleague ordered this card for her daughter: card for girl, pink and flowers and matching the gift which was a piece of Georg Jensen Daisy jewellery http://www.georgjensen.com/English/Collections/Jewellery/Top%20Collections/Daisy.aspx I came up with this idea.

12 kommentarer:

 1. Et rigtigt flot kort. Den kan kun vække glæde

  SvarSlet
 2. Hvor er det super flot. Stiligt og alligevel tøset på den gode måde. Marguritten er vildt flot og en rigtig god idé med det embossede i midten.
  Ses snart :-)

  SvarSlet
 3. hvor er den dog bare SMUK.den vil gøre glæde.

  SvarSlet
 4. Et rigtig flot kort! Er vild med den margurit!

  SvarSlet
 5. Det er da absolut et skønt kort, og ideen med marguriten er rigtig god.
  Men.... bladstilken er det en købt med blomster, eller er det blomster du selv har sat på... kan ikke lige gennemskue det?

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare et kært kort ! Og du siger bare til hvis du vil købe hjerterne, kan nok godt lokkes til at sælge ;)

  SvarSlet
 7. --Det er et meget fint tøse kort, de er nu lettere at lave, end kort til drenge.
  svigerinden

  SvarSlet
 8. wow et super lækkert tøsekort :0)

  SvarSlet
 9. Endnu et smuk kort - er vild med det hele, især bladranken i den ene side.. den er bare så fin!

  Hilsen Tina F.

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare flot og personligt. Det er utroligt som du kan bruge alle oplysninger også få det "flettet" ind i et kort.
  KH 10na

  SvarSlet
 11. Det er muligt, at du ikke kan lide serieproduktion, men du gør det godt. Dine kort har nok samme inspiration, men de er alligevel fint individuelle.

  SvarSlet
 12. Et meget smukt konfirmationskort. Igen super flotte detaljer. Jeg synes nok der var noget bekendt ved den blomst.:o)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)