7. november 2009

Vi rundede 50.000 før søndag - TAK.../WAUW that was fast...Men blogcandy løber stadig til søndag... 1000 tak for de mange kommentarer - jeg GLÆDER mig til at trække lod på søndag. På SAM var der rigtig mange der kom forbi for at røre ved dette kort (og det var da mægtig hyggeligt). Jeg er selv ret vild med designet og har lige lavet et endnu mere detaljeret guldbryllupskort i samme stil (vises om et par dage) - men HER er julekortudgaven - og hvis I der ville kopiere ideen læser med her, så vil jeg gerne se jeres resultater!!! Så smid et link til jeres blog eller det galleri I bruger, så kigger jeg.

Detaljer om kortet - Karton og papir giver vist sig selv, det røde hjerte er embosset med en Cuttlebug die, slebet lidt i overfladen og har fået guldglimmerlim langs kanten. De mindre guldfarvede hjerter er stemplet med et tekststempel i brunt og varmeembosset med clear embossing. De 4 små hjerter er en ældre Sizzix die. Mønsterpapiret indbød til lidt bling i matchende farver - så det fik det hist og pist. Lille grøn fløjsbånd i knude og guldchiffon bånd på den røde clips, som er hjemmelavet af en farvet kontorclips, bøjet på midten og klippet til på bagsiden.
God jul står med Sizzix Endless love. Guldembosset snefnugstempel i nederste hjørne og lille hjerteknap. Talte for sjov antal pålimede ting og arbejdsgange i dette kort - vi nærmer os de 40... - men bare vent - i guldbryllupsudgaven er vi tæt på 80!!! Tak for interessen og for jeres søde kommentarer, dem bliver jeg ALTID glad for at læse.

We reached 50,000 on Friday and not Sunday as I had thought. THANKS for visits and comments. I will find the winner Sunday evening as earlier announced. Just for fun I counted the number of things I handled, sanded, cut, glued etc to make this card close to 40! But a few days later I used the same design for a 50th Wedding Anniversary - and on this card I counted 80! No wonder I am not able to make special cards in less that 2½-3 hours. But I love it - and that's what counts. Red heart was cut using CM cutting system - then embossed with Cuttlebug die, sanded and glitterglued around the edge. 4 small hearts are Sizzix - gold hearts have been stamped with a text stamp and embossed. Red heart with gold ribbon made from an office clips. TFL

12 kommentarer:

 1. Hej Charlie

  Sødt kort - jeg har selv lavet den slags kort et par gange, synes man kan lave nogen meget elegante kort til helt specielle lejligheder

  SvarSlet
 2. Det er et helt fantastisk flot kort. (Har både set og rørt IRL).Ét man kan falde HELT på halen over. Det er professionelt og SUPER elegant... og det er vel sådan vi alle helst vil ha' vores produkter til at se ud.
  Jeg er vild med de hjerter... ÆGTE jul, som jo er hjerternes tid.
  TIL LYKKE med de 50 000... det s.. godt gået!!!
  Kram fra MIG

  SvarSlet
 3. Det er bare et superflot kort. Tillykke med de 50000 besøg. Og tak for altid god inspiration.
  KH 10na

  SvarSlet
 4. WOW hvor er det sødt dit kort Charlie. Og stort tillykke med de 50000 besøgende. Det er helt vildt godt.

  SvarSlet
 5. wawwwww hvor er det et aldeles nydeligt kort du der har lavet igen igen :), det må prøves engang
  tillykke med de mange besøgende,

  SvarSlet
 6. Hold da op hvor er det et flot kort :-)
  Tillykke med de 50000 besøgende, kan sørme godt forstå at så mange kikker forbi, det er en dejlig inspirerende blog du har.
  Hav en forsat god weekend.
  Mange hilsener fra
  Dorthe :-)

  SvarSlet
 7. Jaa hvad kan jeg sige....! det er et super flot julekort. Og så alle de beøgene det er fantastik at så mange har kikket forbi din blog, der må jo være noget som folk kan lide at se på, så tillykke med de 50158 besøgene.
  knus svigerinden

  SvarSlet
 8. Waw, 50.000 - godt gået siger jeg bare ... Men det er nu også nogle smukke ting du har lavet...
  Stort tillykke....

  SvarSlet
 9. Gorgeous card Charlie & HUGE CONGRATS on reaching 50,000 hits!!! xxx

  SvarSlet
 10. Best use of these papers that I've seen for a crad Charlie, it's gorgeous. But your time-to-make makes me feel weak!

  SvarSlet
 11. Tillykke med de 50.000, det er godt gået :o))
  Fedt kort du har lavet, det må jeg skrive bag "øret" ;o)))

  SvarSlet
 12. Kanonflot kort. Tillykke med det store besøgstal.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)