10. november 2009

Drengekort til 12-årig guitarspiller../Our friend Lewis' b-day card...Vores lille ven Lewis i Skotland var liiige begyndt at spille guitar da vi var på besøg og øvede sig på Mission Impossible temaet. Jeg har X-et IM ud, da jeg er sikker på han kan spille den nu. Han er nået den alder hvor et gavekort er den bedste gave - men det er jo lidt kedeligt at pakke ind, ikke? Men her er løsningen - kombineret kort og gave. Målene er det gode, gamle 15x15 kort, men her er der lavet en ekstra fold så kortet måler 11x15 og resten skaber folden indvendigt. Stemplet malet med Copics, blenderpennen brugt til at lave "fløjlsbukser". Boys Rock er fra Sizzix her med en gang 3d-lak, lille guitar købt i Sverige, Cirkel er rest af blankt fotopapir her med noder embosset på. Indvendigt står "til dig" med røde QK Joghurt bogstaver og en QK parantes peger på gavekortet på begge sider af folden. Jeg brugte en Nestability Label til at skære den tuborgformede rille til gavekortet. TAK for besøget, håber forklaringen er til at forstå, ellers spørg endelig.

This is for our little friend Lewis in Scotland. He just started playing guitar and he told of his practising playing the Theme from Mission Impossible. This is his card and gift. Started out as a traditional 15x15 cm but this has an inside fold to hold a giftcard making the actual card smaller. I used the Nestabilities label die to cut the space needed to insert the giftcard. Image coloured using my Copic pens - used the blender pen to make cordroy trousers. QK Joghurt used inside to write "4 U". TFL

8 kommentarer:

 1. Brilliant Charlie - inspired use of the nestability for the gift card, great idea!

  SvarSlet
 2. Skønt drengekort som jo passer perfekt til en guitarist og er dejligt personliggjort med noderne og historien.

  SvarSlet
 3. Hvor er det et dejligt drenge kort, med mange fine detaljer til en ung guitarrist.
  svigerinden

  SvarSlet
 4. Og seføli havde Charlie lige et stempel med en dreng der spiller guitar !!! Er det ikke dejligt at have stempler og sager til ENHVER lejlighed ;)

  Flot kort, er sikker på at det vil bringe lykke !

  SvarSlet
 5. Skønt drenge kort Charlie! Du er eminent til, at lave personlige kort!
  Knus til dig

  SvarSlet
 6. Jamen jeg har jo RØRT ved det!!!
  Og det er endnu flottere, når man kan se hans baggrund skinne... Jeg har sagt det før... du er eminent til de kort... Det ser super sejt ud med "fløjler"... og de der nodepapirer samler bare det hele. Heldigt du også havde en lille guitar charms til båndet ;o)
  Og kortet er genialt til gavekort...(smart med idéen til at lave hullet...)
  Kram til dig fra mig...

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare et fedt drengekort og super personligt - som altid fra dig. KH 10na

  SvarSlet
 8. Kortet er super cool, og dets titel er en skæg idé. Og jeg er enig med dig: gavekort er egentlig kedelige gaver men ikke på denne måde.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)