7. november 2009

Hjertekortet igen - her til Guldbryllup/Same card - dressed up for 50th anniversary party

Men allerførst navnet på blogcandy vinderen. Der var 86 kommentarer at trække lod imellem - og igen denne gang var der enkelte der havde været MEGET flittige til at kommentere både i nye og gamle indlæg. TAK for alle kommentarerne, hyggeligt at I også gider blade rundt i bloggen. Nå - nu skal vi jo ikke trække spændingen ud.
Vinderen blev besked nr. 55 i min inbox og den tilhørte...

Marianne - som gerne vil i kortlære skriver du!! =0)

Det kan jeg nok ikke love dig lige nu og her - men tak for den kommentar.
Du får i stedet en pakke med materialer til at lave kort med og lidt stempelaftryk kan det nok også blive til - siden det nu er dig skal det jo nok være lidt JULET, ikke??? Jeg skal selvfølgelig bruge din adresse, men den kan jeg få som PB hos Scrapsisters. TIL LYKKE til dig og tak til alle der legede med.

Her kommer så som nævnt samme kort men i Guldbryllupsudgaven - den med de endnu flere detaljer.


Bestillingskort til kollegas forældres Guldbryllup. Børn og børnebørn gav dem en rejse til Prag i foråret 2010. Jeg fandt det lækre mønsterpapir (Mine venner 2 og 7 fra Majadesign) hos Unikscrap på SAM og noget flot mat guldkarton hos Love2Scrap samme dag. Derfra udviklede kortet sig til også at være pyntet på indersiden og have et hjerte til at skrive i skjult så forsiden nøjagtigt dækkede når kortet var lukket. Sizzix champagneglas i tyk vellum, malet med copics på bagsiden og forsynet med små bobler kom på indersiden sammen med ordet Til lykke. Årstal og dato står med Phoebe nederst på kortet og ses samlet når kortet er lukket. Den beige udgave af papiret passede perfekt til en "designerkuffert", så den måtte de også have som symbol på turen til Prag. Den blev så lækker jeg fik helt lyst til en rigtig kuffert magen til. =0) Der er RIGTIG mange perler på dette kort, det passede bare så lækkert til papiret. For sjov talte jeg også enkeltdele og arbejdsgange på dette kort - vi rundede 80, så kan jeg bedre forstå jeg ikke er så hurtigt færdig med den slags kort. Som et led i den udstrakte service leverede jeg et ekstra hvidt hjerte med, HVIS de nu skulle skrive forkert, var der selvfølgelig tape på bagsiden, så de kunne skifte det ud. Bare for en sikkerheds skyld. =0)

I had 85 comments to choose from when I found my winner. It was message nr 55 from Marianne. CONGRATULATIONS - please let me have your address and I will send you things suitable to make xmas cards. Above is the card I mentioned with the MANY details for a 50th wedding anniversary. Thanks for looking and thank you so much for the comments - I read them all and love to see what you write.

9 kommentarer:

 1. Hvor blev det kort FLOT!! Rigtigt stemningsfuldt og 100% gennemført. :0)
  God ny uge til dig.

  SvarSlet
 2. Åh hvor er du altså bare super god til det med kort. Det er SÅ flot.

  SvarSlet
 3. STORT til lykke til Marianne...
  Og til dig søde ven...
  DU ER FANTASTISK. Jeg har jo været med et LILLE, bitte stykke hen ad vejen på sidelinien... og du er SÅ kritisk med dit materialevalg og din PERFEKTIONISME er SÅ høj at det MÅ blive et fantastisk resultat.Gid du bliver belønnet efter fortjeneste.
  Det er en ÆRE at blive begavet med et kort fra din hånd, søde...
  Kortet er elegant, avanceret, gennemført og SMUKT.
  Et guldbrudepar værdigt - og de er jo en sjælden vare ;o)
  Knus til dig fra MIG

  SvarSlet
 4. Nok det smukkeste kort til et guldbryllup, som jeg nogensinde har set. Købekort go home ...ever! - Medmindre du engang vil slå dig som proff. kortsælger :-))

  SvarSlet
 5. Sikke et arbejde, 80 arbejdsgange det er der ikke mange der tænke på, og resultatet er bare blevet flot.
  svigerinden

  SvarSlet
 6. 80 !!!!! 80....... 80.....det er jo helt vildt - det er super super flot og meget kreativt ! Men 80.....gisp !

  SvarSlet
 7. Hi hi... Nøøøj det er jo mig. JUBIII.... jeg glæder mig til at se hvad du har fundet på til mig.

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare et fantastisk smukt kort! Og god ide med hjertet, som kan skiftes ud...jeg er et fjols til, at skrive indeni kort, jeg komemr altid til, at skrive forkert ;)

  SvarSlet
 9. Endnu et flot kort. Ja der kan man se. det kan bruges på mange måder.
  Kram Lillemille.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)