2. november 2009

Endnu et julekort / Waiting for Santa...Her er et julekort jeg lavede til kortkonkurrencen. Opgaven lød - brug mindst 3 stykker mønsterpapir på dit kort. Som det legebarn jeg er, kunne jeg ikke lade være med at lave dette lille stemningsbillede fra lige før gaverne kommer under træet. De 3 mønsterark er "tapet", sofa og natkjolen. Resten af den lille Magnoliapige er malet med Copics og tæerne i hendes strikkede sokker er selvfølgelig lodne. =0) QK Juletræ og pynt, QK små julelys og QK "billede" på væggen.

Made this for the card-competition. We had to use at least three pieces of PP on the card. I couldn't resist making this "Waiting for Santa" picture. PP is the wallpaper, the sofa and her nightie. Rest of the Magnolia stamp has been coloured using Copics and the white tip of her socks is fuzzy. QK tree, candles, star and label as a picture on the wall. TFL

11 kommentarer:

 1. Du er så dygtig til at skabe kort til bestemte lejligheder og de fortæller næsten en lille historie, skøn stemning og dejlige farver og motiv du har brugt.Ja vi ses igen om ikke så længe.

  SvarSlet
 2. Det er simpelthen SÅ kært det kort. Jeg har set det IRL og idéen med at stemple på mønsterpapir ig klippe/klistre bagefter så det bliver "rigtigt" stof er genial...
  Og de er SÅ lækre bløde de små tæer på sokkerne... ;o)
  Jeg kan godt li' at du skær lidt af juletræet - det får det til at ligne et "rigtigt kig ind i stuen".
  Knus

  SvarSlet
 3. nyyyyydeligt kort du der har lavet, rigtig julestemning.

  SvarSlet
 4. Ih jeg kommer helt i julestemning at det kort du har lavet.:) Det ser kanon godt ud at du har sat papir på sofa og Tilda. De lodne sokker...er det flok du har brugt? En god ide:)

  SvarSlet
 5. det er et fint kort du her har lavet, det ser ud som at hun venter på julemanden og gaverne.
  svigerinden

  SvarSlet
 6. Det er så flot det julekort. Enig med Pia. Det er en lille historie du fortæller i hvert kort.

  SvarSlet
 7. Jeg tror jeg vil i lære hos dig Charlie... med at bruge mine stempeltryk og QK dies. Du laver altid sådan nogle super søde kort til enhver lejlighed.

  SvarSlet
 8. Hvor er det et kært kort, Charlie. Hun er bare så fin den lille magnolia pige. Sofaen er rigtig fin, ser godt ud at stemple på mønsterpapir.
  Go tirsdag aften ;-)

  SvarSlet
 9. Jeg er VILD med at du blander stempelaftryk og QK. Og så skal jeg da vist også til at stemple på mønster papir ;O)Det er et super flot kort - kan godt huske det fra konkurrencen. KH 10na

  SvarSlet
 10. Rigtig fint kort og sødt at du har givet pigen natkjole på!

  SvarSlet
 11. superflot kort. synes det er flot når du bruger mønsterpapir til fx sofa og natkjole.... det må jeg prøve engang

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)