7. oktober 2009

Julekortkursus for mine kolleger i morgen aften/ One of the cards for my xmas card course tomorrow



Beklager her er lidt stille p.t. men jeg kan jo først vise de nyeste kort efter fredag morgen, da de igen er med i Kortmester 2009 konkurrencen hos Scrapsisters. Og så har jeg samtidig forberedt 4 kort til et kursus på mit arbejde i morgen aften. 9 friske kvinder og 1 MEGET FRISK mand har meldt sig. Jeg lader dem starte med dette kort med friske Doodlebug farver - så de kan få styr på at måle, skære, lime og pynte. Det lille hjerte er i sølv og hænger rigtigt, men scanneren drillede. De andre kort jeg har forberedt/lavet er mere min stil men det her var nu også meget sjovt at lave. OG når jeg kommer hjem SENT i morgen aften håber jeg at nå at lave sidste udfordring i denne uge til konkurrencen - men vi får se. =0)

This is the first card we are going to make tomorrow evening. I have 9 ladies and one genleman from my work and we are going to make xmas cards. As they are 100% beginners I expect this card to get them into measuring, cutting, gluing and decorating. Rest of the cards I have planned are more my style, but this was great fun to do too. TFL

7 kommentarer:

  1. Det er da et fint kort med glade farver som dine elever vil kunne finde ud af. Men det bliver sikkert en sjov og hyggelig aften.
    sov godt
    svigerinden

    SvarSlet
  2. Flot kort. Og hvor lyder det hyggeligt. Jeg er misundelig på dine kursister. Det er altid dejligt at lære noget nyt.

    SvarSlet
  3. Hvor herligt at du holder kursus på arbejdet - jeg håber, det gik godt. Kortet er i hvert fald rigtig fint og julet på en meget moderne måde. Skønt.

    SvarSlet
  4. Hvor lyder det bare hyggeligt - rigtig god fornøjelse med det :0)

    SvarSlet
  5. Hvor er det spændende at du skal holde kursus for dine kolleger! Rigtig god fornøjelse og husk nu at være tålmodig ;)

    SvarSlet
  6. Rigtig god fornøjelse. Glæder mig til at se og høre mere om hvordan det spænder af.

    Kortet er ihvertfald både rigtig sødt og rigtig julet.

    SvarSlet
  7. Skønt julekort, jeg er vild med stærke faver. Super idé at holde kursus for dine kolleger, håber det bliver sjovt.
    God weekend.

    SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)