16. oktober 2009

En opgave fra Kortmester - her to tags til julOpgaven lød lav to tags der kan bruges som til og fra kort eller julekort - der skal være brugt mønsterpapir til tagen og den skal være mindst 15 cm på den lange led.

Den ene blev til et juletræ, stjernen er af hvidt Bling karton, der er syet rundt om kanten på stjernen og lavet en lysblå glimmerkant. QK isbjørnen var et must, for så kan den bruges til min mand juleaften - han elsker nemlig Grønland. Cool jul er skrevet med QK Bright fra julesættet for et par år siden.

Beklager at jeg ikke når så lange blogrundfarter lige nu hvor konkurrencen kører på sit højeste - jeg LOVER at komme stærkt tilbage. Men døgnet har ikke lige timer nok. Nu er der kun de 3 opgaver til den kommende uge tilbage og 2. november bliver de der er gået til finalen

Den grønne tag med den søde QK Rudolf er et kombineret til og fra kort - men kan også hænge på en vinflaske eller et dørhåndtag.

These two tags were made for the competition - task was to make tags with a christmas theme. As much as I looove Rudolph - the polar bear one is my favourite as I made this for my DH - he loves Greenland and has been there many times during his years in the Danish Royal Airforce.

8 kommentarer:

 1. Super søde tags. Det rensdyr er jeg nærmest "forelsket" i... man bli'r da bare glad af at hilse på ham...
  Og juletræet er da rigtigt "hvid jul" agtigt...
  Knus

  SvarSlet
 2. nååååå ¨å søde de dog er, især ham rudolf da .

  SvarSlet
 3. hvor er det nogle søde tag. Du må have en dejlig weekend .
  knus Pia

  SvarSlet
 4. Supersøde tags. Jeg er også vild med ham rudolf.

  SvarSlet
 5. De er jo skønne begge to, men jeg er særligt begejstret for det "kolde" juletræ - det er virkelig super lækkert.

  SvarSlet
 6. Skønne tags og hvor er det dejligt, at du er med i kortmesterskabet :)

  SvarSlet
 7. Charlie, I love the elegant simplicity of these!

  SvarSlet
 8. 2 flotte tags, synes rigtig godt om rudolf, den er bare sød

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)