26. oktober 2009

Twilight inspireret kort / Bday card inspired by the Twilight books
Som nævnt var vi gået i UHYGGELIG-mode til fødselsdagen i weekenden. Så her er mit kort til fødselsdagsbarnet og hendes gave. Det var den sorte metalboks med Tegn og Gæt og som det søde barn sagde "LIGE hvad hun havde ønsket sig." Så det var jo dejligt.

Vampyren er QK 2x2 die sat på 4x4 kroppen og iklædt en ændret udgave af 4x4 pirattøjet - jeg brugte fletningerne som flæser på skjortebrystet og manchetter på skjorten. Rød glimmer på butterfly og mavebælte og røde manchetknapper. Han var for SØD at se på, så der kun rød glimmerpen i hvert øje, så de lyser rødt når der kommer lys på dem - så er det mere vampyragtigt. Han holder en rød rose i den ene hånd, men den fik med vilje ikke fine grønne blade på sig.

Børnene fik også Halloween-slikposer - men dem viser jeg først senere på ugen, da nogen af dem har været med i konkurrencen og er "låst" til på fredag. =0)

Tak for besøget - dejligt at I tager jer tid til at kigge ind og lægge en kommentar - det gør det hele meget sjovere.

Made this vampyre-card for a birthday because the b-day girl is reading the Twilight books. I used QK 2x2 die as the head on the Revolution body and changed the pirates outfit to be fit for a vampyre. Frills on the shirt is normally hair on the pirate.
Found some black and white wrapping with swirls and wrapped her present to match the theme. Thanks for looking.

9 kommentarer:

 1. Flot lavet. Jeg kan godt lide din sammensatte dracula!

  SvarSlet
 2. Hai Charlie :)
  Totally love your halloween projects sweetie.. they are fab!!
  I totally love halloween [and vampires.. I've just finished reading the twilight books] just wish it was bigger in the UK, like it is in the states.

  Big hugs, Marlene xx

  SvarSlet
 3. super uhyggekort med mange fine detaljer og fin indpakning , gys gys. Vi ses på lørdag ha' det godt sålænge.
  knus Pia

  SvarSlet
 4. Det er velnok en stime med uhyggelige kort her på det sidste.
  Men det er rigtig godt sat sammen selv bogstaverne har et strejf af uhygge.
  svigerinden

  SvarSlet
 5. Hi Charlie, this is an awesome card! Thank you for your kind words on my blog. I don't actually have a link to the music, I think i just put downloadable sheet music into google and it was from a site that came up. However, I do actually still have the file for future use so if you e-mail me at: lizacarruthers@hotmail.com I will be happy to send it to you.

  Liza x

  SvarSlet
 6. Hvor er da bare super uhyggeligt flot, det kort :o)

  SvarSlet
 7. Din kringlede hjerne er GENIAL til at finde på nyt med dine dies. Jeg er SOLGT over de der fletninger der er blevet til flæser.
  Knuz fra Stine

  SvarSlet
 8. Wohooo, hvor er det bare sejt og super uhyggeligt !

  Hvis vores genbo pynter op til halloween som de gjorde sidste år, skal du næsten forbi og kigge - der var alverdens halloween pynt uden på hus PLUS et par ben der stak op af jorder - spørg lige om det var ren gys og gru !!!

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)