13. oktober 2009

En af opgaverne - her kort til pige i Texas / Happy bday Kyla Mae...


Kyla ønskede sig et hundetema til sin fødselsdag og også en hundehvalp. Det sidste skal familien vist lige være klar til, men så måtte jeg jo give hende en på hendes kort og den skulle selvfølgelig hedde Charlie. Magnolia stemplet er iklædt ternet tunika som er fra en papirrest. Farvelagt med COPICS (hår og hud) og vandfarve. Isen har blankt chokoladeovertræk og små pink prikker af Perfect Pearl. Hund og hundehus er Sizzix dies. Opgaven lød på at lade sig inspirere af en annonce i meget skrappe farver og med svirls og bogstaver i forkellige farver.

Kyla wished for a puppydog for her 6th birthday. Not sure when her family is ready for this - but at least I could send her this one on her card. Dog and house is from Sizzix. TFL

8 kommentarer:

 1. This is a cute card, it is almost as good as a real puppy! I think she will be happy getting this one instead. I love your dies that you used!

  SvarSlet
 2. We loved the card! It is beautiful and the picture does not do it justice!

  BTW, we did end up getting a dog and we named it Charlie! (Sorry, it IS a boy dog though!)

  SvarSlet
 3. Åhhh... en fin lille hund, med et brev i munden!! Det er da skøøønt :-)

  SvarSlet
 4. Nårhhh... hvor nuser... Kan godt forstå det gjorde lykke. God idé der skal huskes at stemple på det mønstrede papir ;o)
  Og så ser det godt ud med embosset baggrund...
  Godt det ENDTE med en hund... som hedder Charlie ;o)
  Knus og god dag.
  (Vi passer Osvald der var rigtig sløj i går men har det bedre i dag)

  SvarSlet
 5. Super sødt hunde kort KH 10na

  SvarSlet
 6. Det er da et rigtig fint kort m. gode detaljer. Og det var jo heldigt at hun fik en lille Charlie. Mon vi få et billed at se ??
  svigerinden

  SvarSlet
 7. Hvor er det et sødt kort, jeg er vild med den lille hund. Hvis jeg nu lige skriver min mail adressen, er du så ikke sød og sende din adresse :0)Eller måske et kort med afsender på ha ha......
  fru.ballegaard@mail.dk
  ha en god aften.

  SvarSlet
 8. åh..... hvor er det dog bare et total sødt kort.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)