10. oktober 2009

FCK kort til Jesper 11 år / Happy Bday Jesper 11 Years old.

 

Min nevø's yngste fylder 11 år og er STOR FCK fan. Ønsker sig derfor kun penge til at bruge i FCK butikken.
Vores kort i denne uge er en co-produktion. Jeg har stået for måle,skære og lime processen på dette wipercard og Mie har besluttet motivet og lavet den lille søde FCK løve med "pels" på manke og hale og FCK halstørklæde. (Løven er en Cuttlebug, tørklædet fra en QK snemand). Pengene sidder på en tag skjult på bagsiden. KLIK på billedet så ser du bedre detaljerne.

Endnu en uge er gået i Kortmester 2009 konkurrencen og jeg skal i gang med opgaverne for uge 5 - dvs. jeg i ugens løb kan vise opgaverne fra sidste uge. Det er en sjov konkurrence, dejligt udfordrende - men jeg er samtidig meget bevidst om at jeg bedst kan lide når mine kort har de små finurligheder jeg plejer at få plads til. Dem vil I kunne spotte på de fleste kort jeg viser i næste uge. GOD WEEKEND og tak for besøget.

Made this for my nephews son. He is a FCK-supporter BIG TIME and will be 11 this weekend. This is a wipercard - the mascot of FCK is a lion - here with the proper scarf. Moneygift hidden on the back of the card. Mie and I made this as a co-production - guess who got the BORING job of measuring, folding, cutting and gluing... ???
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på at den lille FCK spiller bliver glad for det. Flot lavet.

  SvarSlet
 2. Hej begge to...
  Mens I hygger med lagkage hos Jesper sender jeg lidt roser...
  Super fed idé Mie... du ka' bare det dér med at hitte på. Og den løve er da for kær...
  Og mor'en er god med en lineal og en skæremaskine ka' jeg se.
  Håber I har nydt dagen. Her er vi lidt flade efter at ha' været på i 2 dage...
  Kram fra mig

  SvarSlet
 3. har godt nok tænkt på dig og dine "finurligheder" de sidste par dage, har lovet at lave en kollega at lave et kort til et par der fejrer: 30 års bryllupsdag, 2x40 års jubilæum, 1x 60 års fødselsdag og en pensionering - har advaret om at det nok bare bliver et "tillykke-kort" men tror jeg har fået en ide så det hele kommer med - ved at tænke "hvad ville Charlie have gjort"

  SvarSlet
 4. Skønt FCK kort. Det skal han nok blive glad for. Herligt at du hænger med på kortmesterskabet, selvom du har det bedst med at lave kort specielt til lejligheden!

  SvarSlet
 5. Det er da et fint FCK kort med de rigtige farver til en stor fan. Godt samarbejde mellem mor og datter.
  svigerinden

  SvarSlet
 6. super flot kort du igen har lavet.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)