7. januar 2009

TADAAAAH.... C'est fini... / All done....

 
Her er de sidste fire sider der viser de ting man kan foretage sig i Jardin du Luxembourg - og der er jo faktisk endnu flere - men det var dem vi gik forbi eller så ske. To former for TOTAL afslapning, den ottekantede sø hvor drenge i alle aldre kan leje små både til at sejle rundt med, hestene der traver rundt med små piger på ryggen, kunstmalere der sidder i skyggen med deres blokke, kunstudstillinger - skønne blomster - de to tanter på en bænk IGEN - og vores allestedsnærværende PAPARAZZI - der her selv er røget i søgeren. =0)

Her er de samme sider indsat i bogen - og det færdige resultat:Og her er sidste side, som er indersiden af bogens bagside - lidt sejt at vi begge to er med på billedet der viser afskeden ikke? :

Margit's og mit fælles barn BIA'en har hermed udført sin første opgave og er officielt en del af familien. Det var
bestemt til at finde ud af - jeg har dog lært to vigtige lektier - jeg gerne videregiver.

1) HUSK at lave en lille skabelon (eller mål hvor alle dine siders margin går til, for ikke at få huller i noget det ikke var meningen der skulle huller i) - den del af festen havde jeg 100% styr på - men i kampens hede kan jeg forestille mig, at det er en fejlmulighed.

2) Jeg valgte at lave alt færdigt og først lave huller til sidst. Det tror jeg er bedst, men jeg blev snydt af at forsiderne bliver FOR tykke når de har fået mønsterpapir på forsiden og dobbelt karton på bagsiden. Jeg FIK dem mast ned i revnen - men det beskadigede mit forsidefoto af Eiffeltårnet en anelse - men så kom jeg i tanker om at det ville se kanon ud med distresset kant hele vejen rundt om fotoet, så var den "fejl" skjult.

TAK til Kjel - jeg havde hverken fået mad, drikke eller vasket tøj i flere dage uden ham og så er han "irriterende" god til at komme forbi og lige sige - sæt det billede der, når jeg er ved at gå kold. DEJLIGT.

Også TAK til QK for alle de skønne dies de har solgt til mig og til Xyrons X og Scrappers Glue - uden hvem jeg aldrig var blevet færdig til tiden. SKØNT med gode limprodukter.

og sidst MEN bestemt ikke mindst 1000 tak for alle de søde og opmuntrende kommentarer undervejs - I er bare alletiders motivation og det betyder ENORMT meget med kommentarer fra folk der ved hvad det drejer sig om. =0)
Posted by Picasa

15 kommentarer:

 1. TAAADAAAAA.... hermed udnævnes du nu til DM i kvikminiscrapbook....
  Så fedt et album du har fået lavet på REKORDtid... tadig lidt utilfreds med at jeg ikke når at se det IRL...
  Men du har lagt fine billeder på bloggen sååååå... du er tilgivet.
  Og så ved jeg jo du har travlt med noget andet du skal nå... ;-)
  Og hils K... og knus ham på fredag fra mig.
  Nyd det nu... Knuzzzzzz fra MIG

  SvarSlet
 2. For hulan da den er flot. Sikke et lækkert album, og ikke mindst de helt fantastiske fotos i har taget.

  Specielt er jeg mest vild med det allersidste billede hvor du står bilvinduet og kollega inde i bilen. Helt vildt godt.
  Og så lige det "oppefra og nedefra" synes jeg også er godt.
  Og ... og ... og ...

  OG SUPERKOLLEGA må du da være.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et skønt album, Charlie. Glæder mig til at høre hvad modtageren siger til den flotte gave. Efter nogle lange aftener må du vist tidligt i seng iaften....Sleep well

  SvarSlet
 4. Det er bare så feedt og gennemført det album. Sikke en gave at få!! Godt gået, Charlotte :-)

  SvarSlet
 5. Nej hvor det blevet godt, det må da vække glæde. dejligt at høre ,at du ahr sådan en sød mand, som har hjulpet dig igennem de svære timer ;O)

  SvarSlet
 6. Det er jo blevet så gennemført lækkert! Super stykke arbejde, og hvor er det godt, at du har en der kan sige de rigtige ting og stå for det huslige samtidig ;o)

  Jeg ville ønske, jeg havde en at dele en BIA med. Men jeg må nøjes med at drømme og bruge scrapper's ring i stedet. Det virker jo heldigvis også.

  Nu er jeg så spændt på at høre modtagers reaktioner på dit flotte album.

  SvarSlet
 7. Waouw hvor blev det et kanon flot album. Det skal din kollega nok blive super glad for. Jeg er også vild med den sidste side af bogen. Det skal jeg huske. :) Hvor er din mand dog bare sød. :)
  Sov godt :)

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare et skønt album, super gennemført. Pragtfuldt at din mand sådan servicerer og kommer med gode råd, mon ikke vi er mange, som gerne vil have vores mænd sendt i opdragelseslejr hos ham ;)

  SvarSlet
 9. Hej Charlie
  Stort tillykke med nyskabelsen. Flot, flot. Ja så står bare tilbage at nyde det hele i fulde drag. Tak for "lektierne". De skal nok komme til gavn.
  Kram
  Birthe

  SvarSlet
 10. Ja, Charlotte det er et super flot album du her har fået lavet og sikket et arbejde og til helt ud på de små timer. Så er det jo godt at du snart skal slappe hhhelt af.
  Knus svigerinden

  SvarSlet
 11. Sikken en INDSATS !- ja det sidste billede er ubetaleligt ! Og hvor ville jeg gerne være en flue på væggen når hun modtager det !

  SvarSlet
 12. Jamen Charlie ! Her vender man ryggen til dig i et lille øjeblik ....og så er du gået fuldstændig scrap-amok ! Kan jeg ikke få opskriften på det mad Kjell har lavet til dig - der må være god energi i.
  Men hvor det dog nogle superflotte ting, du har fået lavet. Og som sædvanlig fylt med detaljer, der understøtter historierne. Godt gået.

  SvarSlet
 13. Hej Charlie
  Jeg har lagt en Award til dig på min blog. Så kig forbi.:9
  Knus Gitte

  SvarSlet
 14. også en award fra mig:)
  KIk forbi.

  SvarSlet
 15. Sikke et skønt album du har fået lavet der - super flotte billeder og så er den grønne farve bare så livsbekræftende... Det er virkeligt et stort stykke arbejde du der har fået fra hånden - og sikke et flot resultat... jeg er imponeret og inspireret :o)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)