4. januar 2009

Bryder lige tavsheden - jeg har haft travlt / I have been BUSY...

 

Ja så gør jeg NOGET for at få lavet et minialbum. Det er til en sød kollega fra Sverige, som jeg altid er sammen med når vi er til møde i udlandet - og som jeg tit har holdt små weekend-ferier sammen med når vi nu var i Glasgow, Rom, London eller i dette tilfælde Paris. Hun HADER at blive fotograferet - men jeg tror alligevel hun vil blive glad for dette resultat fra hendes FØRSTE tur til Paris. Min søde mand kom også liiige forbi og overtog lidt af "Paparazzi-opgaven" hvilket gjorde det lidt nemmere (ham tør hun nemlig ikke række tunge af...). Desværre fik jeg den "glimrende ide" om at hun skulle have et minialbum for få dage siden - og vi skal snart ses - så jeg har været i arbejdslejr hele weekenden - og indtil nu kan jeg fremvise følgende. Indrømmet - det er ikke STOR kunst - men for de indforståede vil det vække morsomme minder - her er Forsider og de første 2 sider. Jeg har mere end 50 gode billeder - men lad os nu se hvor mange der kommer med - hun får også en CD med alle fotos, da dette jo kun er et 6x6 album med små fotos. KLIK endelig for et bedre kig - så ser du også noget MEGET SJÆLDENT - nemlig et foto af Hr og Fru Johansen - det sker dælme ikke ret tit - vi har det bedst BAG kameraet. =0)
 

Og her kommer fotos fra vejen hjem efter vores middagsselskab på Seinen - gennem den mørke by. Er Eiffel-tårnet ikke FLOT med det EU-flag på?? Eiffeltårnet blev besøgt dagen efter, hvor alle vi mødedeltagere fik en special rundvisning med en hamrende dygtig ung guide, der talte engelsk med en meget nuttet Maurice Chevalier-accent. Desværre var hans foredrag mere velegnet til en gruppe 3. års ingeniør-studerende end til et hold kvinder der også skulle nå i butikker inden dagen var omme - men DYGTIG var han og der var ikke noget værd at vide om Tour Eiffel vi ikke fik fortalt. Men da han endte hver ENESTE sætning med ordet "Conslusion" (udtal det selv som M.C.) er det mest det ord vi alle kan huske =0). SÅDAN - det var 14 fotos - GYS der er godt nok mange endnu...!!! Og som i alle gode takketaler - TAK til min mand - som har sørget for mad og diverse i 2 dage - for det havde jeg da VIRKELIG ikke tid til!!!

The start of a mini-album I am making for a colleague from Sweden - I will meet her next week - and this is a gift to her with memories from our visit to Paris in July 2008 - her first trip to Paris - and we tried to show her a lot in 1½ days.
Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. Tak til Mutte for besked om at fotos ikke var synlige - der var smuttet en Picasa kode i min alm. ommøblering af indlægget. Men nu skulle det virke.

  SvarSlet
 2. Godt at se livstegn fra dig... hvis jeg ikke havde hørt din stemme igår ville jeg ha' været UROLIG!!!!
  Det er altså godt gået, du... Kan se du rigtig har haft gang i de franske QK ;-)
  Det er altså nogle søde sider... hun bli'r HELT sikkert glad.
  Godt billede af U 2...(fnis)
  Fortsat god arbejdslyst... husk nu din sengetid ;-)
  Knuzzzzzzzzz

  SvarSlet
 3. Det bliver et super flot mini album og jeg tror hun tigiver billederne når hun ser det flotte resultat

  SvarSlet
 4. Det er nogle rigtig flotte sider, jeg er vild med papiret eiffel-tårnet og den franske quinde.

  SvarSlet
 5. Det bliver da en super gave til din kollega, den er jeg sikekr på hun bliver glad for!

  SvarSlet
 6. En gave der vil trække tårer. Bare vent..... Og SKØNT billede af hr.og Fru Johansen.- Dem burde der være flere af - min ikke Mie kunne bestikkes ?

  SvarSlet
 7. Sikke en god gave. Hun må da blive super glad når hun ser det!! Og ham der tour guiden - kunne altså ikke lade være med at grine af din beskrivelse af ham! hehe.
  Glæder mig til at se hvor mange billeder du når at få med i albummet.
  Rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare super flot dit album. Jeg glæder mig til at se resten af siderne. :)
  Det papiret med Eiffeltårnene det kan jeg godt lide.
  En skøn gave du har lavet til din kollega. Den bliver hun helt sikker super glad for, også selv om hun er med på billederne.:)
  Ja jeg er også vild med beskrivelsen af guiden. Jeg kan næsten høre ham for mig :)
  Du må ha' en rigtig god aften.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)