6. januar 2009

Bryllup, kunst, Seinen og parade / Wedding, art, Seine river and parade...

 

Holder lige en pause for at blogge inden jeg bliver klistret fast til gulvet i mit scraprum =0). Her er det varslede bryllupsLO - hvem kan stå for en lille, yndig brudepige, der gaber kæberne af led af kedsomhed og en lidt større der mens bruden og gommen har OCEANER af tid til at hilse rundt uden for kirken pludselig fik lyst til at BLAFRE med slæbet - og gemme sig under det..LOL. Det kan ikke ses, men vi taler virkelig om BLAFRE ligesom man gør når man lægger lagener sammen - det var lige før bruden røg ud gennem udskæringen!!! UBETALELIGT morsomt - og da brud og gom så endelig var klar til at køre - anede chaufføren ikke, hvordan de skulle komme derfra - og måtte spørge en turist med et kort om hjælp. Vi var HELT ømme i maverne af grin! På opfordring tager vi liige bryllupsbilledet i lidt større udgave:Eller også var det sult, så da Place du Tertre lå lige 10 skridt længere fremme viste vi Lisbeth den og alle kunstmalerne og Kjel var så optaget af at tage billeder at han nær havde nedlagt en tjener med en KÆMPE bakke (de fiser jo frem og tilbage mellem køkken og fortov). Men det skaffede os i det mindste en plads i hans restaurant til frokosten. Så gik turen til Triumfbuen, som var helt afspærret pga en kransenedlægning - eller lad os kalde det hvad det var - en flettet kurv med PLASTIKblomster som meget højtideligt blev placeret under truttelut, honnør og det hele, hvorefter de pakkede det hele sammen igen (OGSÅ BLOMSTEN) og gik!!! Således MÆT af indtryk endte vi dagen med en lille tur langs Seinen, hvor vi fandt en bænk sammen med en flink, ældre dame der fik os til at se mægtig UNGE ud.

Så er der 47 billeder på plads - jeg mangler 8 sider fra Jardin du Luxembourg og en afslutning og i morgen skal den så en tur i Bind-it-all'en - Wish me luck... og TAK fordi I har gidet følge med i tilblivelsen. =0)
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Er du SÅ færdig nogle billeder. Ja, jeg ville jo gerne ha' kunnet trykke dem ENDNU større... ;-)
  Ærgerligt du ikke fik et billede af K og tjeneren. Det må være på nethinden hos dig... ligesom K og mågen ;-)
  Og sjov historie med seancen (hmmm...mon det staves sådan?) ved Triumfbuen...
  "Hun" bliver da helt VILDT glad for den bog... uanset om hun kender til scrap eller ej!!!
  Glæder mig til at høre om "vores lille ny's" præstation (fnis)
  God arbejdslyst og sov godt, når du når så langt.KNUZZZZZZZ

  SvarSlet
 2. JUBIIIIII... meget bedre. Tak for grinet... sikke en morsom optakt til bryllupsfest. :)
  knuzzzz igen....

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt med de bryllupsbilleder og historien. Det er en skam, brudeparret aldrig selv kommer til at se de skønne fotografier.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)