6. januar 2009

4 sider mere og en sjat / Another set of pages...

 

 
IH altså - se nu hvad klokken er blevet - men når I er så søde at heppe på mig og kommentere, må jeg jo også lige bruge tid på at blogge om fremskridtet. Nu er det Sacre Coeur besøget og her løb jeg tør for plads - selv på en foldeud-side, så jeg måtte opfinde en ekstra lille flap - ses bedst på nederste foto. Med fare for at blive helt "turist-guide-agtig" er der også en del informationer på disse sider - måske også noget der er nyt for nogen af jer. Jeg er stadig helt høj over at jeg vidste noget om Paris som Margit ikke gjorde. TI HI.... fru lærer.... =0). Og optælling - vi er nu oppe på 34 fotos.

Vi var så snydeheldige at der var bryllup i den lille kirke nedenfor Sacre Coeur - så vi måtte lige forbi for at kigge. Det kom der nogle ret morsomme billeder ud af - de er med i morgendagens "trækning". Egentlig lidt skørt at scrappe om fuldstændig fremmede menneskers bryllup - men når I ser billederne forstår I nok hvorfor de skulle med. Det var total grineren. Men mere om det i morgen. GODNAT.
Posted by Picasa


Gee - look at the time - but since so many are cheering for me and leaving comments it wouldn't be fair not the share the progress of this project. These pages cover the visit the Sacre Coeur. I had a lot of good shots and had to incorporate an extra half page as a flap on one of the pages. Not easy to explain - but visible on the last photo.

How lucky were we?? There was a wedding in the tiny church below Sacre Coeur and we had to pop by and have a look. This resulted in some funny photoes and I had to scrap them. Seems a bit strange to scrap about people you don't even know - but when I show them tomorrow - I think you will agree - they were just begging to be scrapped. =0)

8 kommentarer:

 1. Sikken PRODUKTIV du er !!!! og det bliver bare en uforglemmelig gave.

  SvarSlet
 2. Hold da maule, for en produktivitet !!!

  Super flotte sider

  SvarSlet
 3. God morgen; )
  Læder sider du får lavet. Man får jo helt lyst til at rejse.

  SvarSlet
 4. Ih flere skønne sider.Flotte billeder.
  Dengang jeg var i Paris med skolen så vi et bryllup i Notre Dame. Der var lys i den store lysekrone i kirken. Det var smukt. Nå jeg ser din bog for jeg helt lyst til at gense Paris, og se byen med lidt andre øjne. ;)
  Du ma ha' en rigtig god dag

  SvarSlet
 5. Godmorgen søde =0)
  Sikken du får produceret... det ser altså KANON ud... ærgerligt jeg ikke kan opleve albummet IRL :(
  Nå, men altså jeg er da ikke i tvivl om, at bl.a. Paris ved du mere om end mig... :)
  Sjove og flotte fotos... ser jo frem til at du slipper pinden idag og flyver hjem og laver mere.... :)
  God arbejdslyst både her og der....
  Knuzzzzzz

  SvarSlet
 6. Tju Hej hvor det går fremad med Paris albummet. Flotte sider. Jeg kan rigtigt godt li' du har inkluderet et kort (forrige blog-indlæg) med de røde kryds. Det er cool! Lækkert med BG som baggrund.
  Og ihhhhh nu glæder jeg mig RIGTIGT meget til mandens og min tur til Paris til foråret! :-)

  SvarSlet
 7. åhhhh så meget du får lavet, og hvor er det bare flot det hele,

  SvarSlet
 8. Du sprøjter jo siderne ud - det ser rigtig godt ud, og jeg er sikker på, at det vil blive værdsat.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)