2. juni 2013

En tempofyldt dag på Livgardens kaserne / A busy day out visiting the Royal Guards

Elias har lige været på weekend - fredag aften skulle vi se Robin Hood i Ulvedalene sammen med Moster Mie. Først fik Bakken et lille besøg, men de forlystelser der tiltrak den unge mand var så hurtige at jeg ikke fik et eneste brugbart foto. Til gengæld sad han stille 5 nanosekunder i dette væltede træ:

Man må ikke fotografere til ROBIN HOOD i Dyrehaven  men her lidt fjollefotos fra tilskuerpladsen INDEN forestillingen og et billede fra programmet af Robin og Richard Løvehjerte i stavkamp på broen over floden.
 Lørdag var det Gardens dag - og både Elias og Fifty var meget interesseret i at komme forbi og se på soldaternes hverdag:
Her den til dagen opstillede feltbane som Elias gennemførte på 28 sekunder SKARPT forfulgt af Fifty der bruge 30 sekunder.  =0) 
 Den rigtige prøve var dog at blive iklædt uniform, hjelm, basisudrustning (bæltet om livet) og fuld oppakning i rygsækken (over 20 kg) - indtil Elias fik geværet i hænderne måtte morfar nærmest skubbe på rygsækken så han ikke faldt bagover - men SEJT var det. Instruktøren mente (ligesom Momse) at han nok hellere måtte løbe med en lidt lettere oppakning, så en anden rygsæk blev påmonteret.
Så gik turen rundt om idrætspladsen, der blev kastet med en håndgranat og trukket en 5 kilos byrde efter sig. Nederst ses en stolt "rekrut" med sit diplom hjemme i sengen, jeg fik allernådigst lov til at vaske krigsmalingen af senere på dagen. =0)

Dagen bød også på kørsel i div. køretøjer, rundvisning udvendigt og indvendigt i en kampvogn og instruks i at sigte under kyndig Morfar vejledning. Alt i det skønneste solskin:
På en skala fra 1 til 10 scorede kampvognen højst hos Elias, og lige derefter stroppeturen i fuld uniform.
Vel hjemme igen og efter en sodavandsis blev der pludselig MEGET stille i huset:

Vi FIK liv i ham igen inden han skulle hjem til sine forældre - og jeg var RET glad for jeg havde vasket hans ansigt inden en lur i den lyse sofa. Frisk luft er en skøn ting og klæder alle børn - ikke sandt ???  =0)
TAK for besøget Elias - det var hyggeligt og vi ses snart igen. =0)

A handful of collages from Elias' visit this weekend. 

9 kommentarer:

 1. Ja det er faktisk endda meget sundt med sådan en tur ud i den fiske luft, og de kunne såmænd endda finde ud af, at det faktisk også kan være rigtig sjovt ha ha ha.
  Det er bare så dejligt at se, når flere generationer nyder hinandens samvær og hygger sig så godt som her. Han ser også ud til at være en frisk dreng med mod på livet, selv om han blev lidt træt til sidst ha ha ha

  SvarSlet
 2. Sikke nogle hygge dage hos jer, i ser ud til at have haft det sjovt og sikke ikke et held at det var tørvejr begge dage.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 3. Det lyder som en fantastisk dag for en dreng!!!!! Skønne billeder. Ikke mindst det sidste ; )
  God søndag.

  SvarSlet
 4. Looks like a great dayout you have had and what a fantastic idea, have seen the Photos of Fifty too on Facebook looks like he had a fun Day. I Think I would have liked the tank Best too, and what a cute picture of Elias, he must have been exhausted. Have a great week, Mvh Vikki

  SvarSlet
 5. Det ser ud som om det har været en rigtig hyggelig weekend, og uha hvor hjertet lige hopper en ekstra gang ved gensynet af kasernen. Der har vi godt nok brugt mange lørdage, men jeg er ret sikker på at jeres tur var mere munter. (Rikard står her ved siden af og er lidt misundelig)

  SvarSlet
 6. Sikke det lyder til at i har haft en dejlig dag :-)

  SvarSlet
 7. Lyder som en fantastisk weekend i har haft og tak for skønne billeder - især det sidste ;-)

  Rigtig god mandag til dig

  SvarSlet
 8. Sikke en fantastisk weekend :-)

  SvarSlet
 9. I er da værd at tage på weekendophold hos. Sikke en masse ting I havde arrangeret.
  FLOT klaret af Elias at gennemføre den tur. Jeg kan virkelig godt forstå den unge mands lur på sofaen.
  Tak for dejlig billedserie.
  Og god solskinsdag.

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)