16. juni 2013

Et fif fra OSH blev til et fødselsdagskort til vores nevø/Used one of the fab OSH sketches for a bday card

Et sted på vej mod København befinder dette fødselsdagskort sig - og forhåbentlig ikke i en regnvåd postkasse. Jeg brugte forleden Cecilies OSH fif - og da hun jo skrev det også sagtens kunne være andet end et julekort, måtte jeg lige prøve det til et herre fødselsdagskort til vores nevø Kim.

Kim har lige fra han var barn godt kunnet lide at spille kort, rafle og spille spil - så mit papir med terningerne på virkede som et godt valg - især fordi der var en del seksere og det må jo betyde held for det kommende år for et fødselsdagsbarn ikke??

Lag på lag og lidt pynt - da det jo er et herrekort blev det sorte perler der matcher øjnene på terningerne.
Kig gerne forbi Operation Skriv hjem for at se flere eksempler der er lavet efter denne skitse. =0)
Jeg skal også lave nogle OSH-kort med den - nu hvor den er afprøvet og godkendt til dette private kort.

Havde nær glemt at skrive at "til lykke" er en del af et af de fine danske OSH stempler fra Hobbyboden - som jeg med MEGET møje og besvær (læs griseri) har dækket med små stykker postit blokke så kun ordet til lykke fik sværte (nå ja og jeg selv og resten af huset). Og da y-et stak ned i et andet bogstav brugte jeg mine IMPONERENDE kunstneriske evner og en sort pen til at tegne det i hånden  =0)
 
En masse andre projekter på lager til at hygge med på denne regnvejrsdag. God weekend.

A male B-day card inspired by the OSH sketch. I love using the papers from this Panduro pad for cards for men. 

A rainy day on and off here today. Perfect for blogging and crafting.  =0)

9 kommentarer:

 1. Superflot fifkort. (husk at linke...) Og sjovt nok, så stod jeg med nøjagtig den folder i hånden og tænkte, at den var god til netop dette fif. Pudsigt.
  Jeg ER duperet over det kunstneriske anstrøg der er over den tuschstreg.
  Lækker blok du har fundet i Panduro. Jeg fandt en med kager på - som lige måtte med hjem, og ikke var på udsalg som ellers det meste i butikken var.
  Min "bil" var af den lysegrønne slags. Magen til din. Men nu er jeg så gået over til den sorte Ferrari-model. Og hold op hvor kan der være meget i - dog ikke det hele, hvis du skulle få den tanke.

  God søndag herfra. Skønt scrappe/hyggevejr.

  SvarSlet
 2. Hej Charlie, super lækkert herre-kort. Et lille fif som kan bruges til clear stamps, er at du sagtens kan klippe tekst stempler i flere stykker - ord for ord! De er nemlig lige til at samle igen på en stempelblok, når du skal bruge hele stemplet igen :o) Har selv brugt saksen på flere af mine tekst clear stamps. Og så slipper man for bøvlet med post-it's eller masking papir. Sågar et rubber cling stamp har jeg klippet i flere stykker (indrømmer at jeg ikke var helt så selvsikker i den proces) men det lykkedes :o)

  SvarSlet
 3. Flot kort og flot brug af fiffet.!

  SvarSlet
 4. Måtte lige prøve med OSH stemplet fra Hobbyboden. Jeps, så er det parteret og klar til brug i flere stykker ;o)Husk bare at bruge en rigtig god lille saks og klip langsomt & forsigtigt!

  SvarSlet
 5. Rigtig flot lavet og en anden god måde at bruge fiffet på.

  SvarSlet
 6. Skønt kort og godt man er kreativ, når stempleren ikke vil som en selv;O)

  SvarSlet
 7. Det kort er Kim sikkert blevet glad for, det er super og i
  dejlige farver :0)
  Knus Bodil

  SvarSlet
 8. Super card for a guy, the embossing folder looks great, I have quite a few but rarely get them out, after seeing the new FIF I must get them dusted off. The paper pad looks great, always think it is hard finding a good selection of male papers. Take care and have a great week.
  Mvh Vikki

  SvarSlet
 9. Sødt kort. Og tillykke med, at du har givet dig ud i "masking" teknikken GG

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)