12. juni 2013

I dag er det Annette (aka's) fødselsdag HURRA HURRA HURRAHHHH... / Happy Bday to my scrapsister =0)

Jeg ved postbudet har været der - så derfor kan jeg vise det her. Det er jo hende selv, der først skal se sit kort!

Annette og jeg har mødt hinanden gennem vores fælles dejlige hobby og vi faldt øjeblikkeligt i hak, som man siger. Så meget at vi er blevet "beskyldt" for at være søstre - og der er da også mange ligheder i vores udseende, vores liv og vores væremåde. Stille, generte og introverte er vi jo begge (HA HA HA) - overhovedet ikke!!!

Ret hurtigt deltog Annette i OSH og jeg har været meget glad for de mange fine kort der finder vej herover fra Jylland og er også klar over at en del jyske OSH'ere laver kort til os efter et lille venligt vink med en vognstang fra netop Annette.  =0)

Fra IKKE at lave kort blev hun hurtigt ret skrap til det og laver fine kort i flere forskellige stilarter, så jeg havde nærmest præstationsangst, da jeg skulle lave hendes kort - men jeg valgte den "skøre linje" som jo falder mig så nemt!

Selvom vi netop i dag befinder os i hvert sit årti - er der ikke så mange måneder i mellem os - og jeg valgte derfor at symbolisere, at vi IKKE er spor kedelige selvom "SE mig-kulturen" og "navlepiercing" ikke var på mode, da vi var unge. Men som den søde lille ugle viser er det jo ALDRIG for sent:

Da kortet var postet lå der en lille orange dobbelt trekant på mit bord - ØV det var jo næbbet der havde gemt sig - så det er en meget STILLE ugle - men den er krøbet i bikinien, fordi det jo er en sommerfødselar, neglene har fået lak og der er en bling i navlen. Hvor COOL er den lige ???
Og med i kuverten kom en håndfuld "saml-selv" ugler - fordi jeg har læst at hun IKKE har den punch selv - sikke noget!!!

Her kortet med en velvalgt tekst og et fristende cupcake bånd - for sådan nogle kan hun jo også lave ved jeg.
KÆMPE stor HURRA hilsen til dig søde veninde fra mig, Kjel og Mie, som altid bliver så glad for dine kommentarer til hendes kort herinde. Håber (nej VED) at din dejlige familie forkæler dig og håber du får mange scrapgaver så Henriette også føler der er noget ved at det er DIN dag i dag.  =0)

A silly card made for my scrap"sister" Annette for her birthday. As I wrote inside - just because we were born before the age of "diamonds in the belly button" and reality televison - we are able to have a lot of fun - especially when we are together.  =0)

9 kommentarer:

 1. I am sure Annette Will love the Card, love the nailpolish and the sunglasses are a hoot ! Take Care, mvh Vikki

  SvarSlet
 2. Hvor er det et sjovt kort, passer sikkert helt fint til Annette. ;0))
  Knus Bodil

  SvarSlet
 3. Herligt kort, som nok skal falde i god jord.

  SvarSlet
 4. Sikke et herligt indlæg incl. kortet!!!!! ; ) : )

  SvarSlet
 5. Skønt kort!! Er sikker på at Annette blev glad for det :)

  SvarSlet
 6. Hold da helt ferie et dejligt kort - super skønt
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 7. Stort TILLYKKE til Annette :o) Og hold da op en festlig bikinibabeugle!

  SvarSlet
 8. Ja, det er bare så sødt et kort. Og dine pæne ord glæder mig også. Så tak igen for det hele....alt incl.
  Tænk at ramle ind i sådan en skøn kvinde som dig, så sent i livet.....Det er da dejligt - og et stort held.
  Din ugle er vildt sød og sjov - og din humor fornægter sig jo ikke. Også uden næb er den bare så cute.(havde ikke selv set det)
  Og nej. Vi er ikke fra se-mig-årgangene, men til gengæld kan man høre os - og det kan høres, at vi ikke keder os.
  Knus til dig - der endnu er ung - og din familie.
  Fra en ældre dame !

  SvarSlet
 9. Hold da fest for et skønt og sjovt kort og tak for præmien,den har fundet vej ;O)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)