28. maj 2013

En HEL lege lørdag hjemme hos Margit/ A full day of crafting etc.

Min søde mand var på drengerøvstur med mine nevøer i Sverige og Fifty og jeg blev passet af Margit om lørdagen - TAK for en mega hyggelig dag og aften. RIGTIG hyggelig - hvor vi glemte at få taget billeder af os selv og scraprodet mens vi hyggede - men her er et at de kort jeg lavede - der kommer flere af både mine og Margits på OSH bloggen - for det var jo OSH kort vi lavede.

Perfekt malet motiv fra Lina, stempeltekst fra Moster Olivia - papir og design mig  =0)
Det er en ægte co-produktion.  Søde Lina der er en HAJ til at male donerer i ny og næ fine motiver til OSH - og ovenpå en omgang skadestuekort vi fik udskrevet forkælede vi os selv med at vælge nogle af disse motiver og lave FINE kort med papir der ikke var rester. UHA det var sjovt. Her brugte jeg f.eks. papir fra en HEL NY BLOK - næsten angstfremkaldende at BRUGE det man køber.  =0) Motivet er Linas værk, teksten fra Moster Olivia der på et tidspunkt kom med en pose med tekster - resten er fra mit lager - og SE jeg har liftet de små tynde papirstrimler som Vikki er en knag til at skabe liv med - her for at afslutte kortet med en lidt mørk farve UDEN at ofre et stort stykke. Kortet kommer i kassen med kagekort - altså et kort som en soldat får via Kuffen sammen med en kage som soldatens familie har bestilt. Alt papiret er fra en sød lille blok fra Fru Hansens hobby.

I made this card as part of a stack of cards for OSH last Saturday. I was home alone - and Margit invited me to come and play. A very talented lady (Lina) had donated a handful of motives she colored in using her Promarkers. We had a ball choosing a motif and actually using BRAND new paper and not the scraps we often put to good use for these cards. The stamped text was also donated by Moster Olivia. I used a new 6x6 pad I had bought recently. Sorry to blow my own trumpet - but I LOOVE the way this card turned out. =0)

9 kommentarer:

 1. Hvor er musen med cupcaken bare super kær. Hvordan får jeg fat i det motiv??

  SvarSlet
 2. Love it, what a great gift from Lina, she really is brillant at colouring in, you must have felt like kids in a candy store and the text is just perfekt. Look forward to seeing what else you girls have done, Happy Birthday again, best wishes from Vikki

  SvarSlet
 3. Hvor er Henry da bare virkelig cute her, Lina er da godt nok en knag til at male ham rigtig fint. Og det hele er holdt i så flotte farver.

  SvarSlet
 4. Det er et rigtig lækkert kort og ja, Lina kan bare det der!
  God aften herfra.

  SvarSlet
 5. Det lyder som om I havde en god dag, det er rart at få ordnet verdenssituationen en gang imellem ;-)
  Henry mus er nuttet, og når han så er farvelagt SÅ flot, er han endnu sødere...

  SvarSlet
 6. Super flot kort, lyder til at have været en dejlig dag

  SvarSlet
 7. Hvor er det et fint kort med mus og det hele, og nogle skønne farver.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 8. Hvor er det er sødt kort du har sat sammen af de donerede ting (!) Dejlige farver - og det hele passer jo som vanligt perfekt sammen.
  Æv at I glemte at tage foto af jer selv....men jeg har en stærk fornemmelse af, hvordan det så ud.
  God aften til jer. Knus.

  SvarSlet
 9. Hvor lyder det bare hyggeligt - så vil jeg også godt passes :-)
  Flot kort og super sødt motiv
  Krammer Heidi

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)