22. maj 2013

HOV travlhed har gjort der er gået mere end en uge/Better late than never a blogentry

Meget passende kan jeg i dag på lille Davids 3 måneders dag vise Mies tak for indbydelsen til barnedåbs kort.  Mind mig LIGE om en anden gang at jeg skal gafle de lækre restestykker inden frøken kommer forbi og vælger papir  =0):

Mange lækre blå nuancer og lidt stjernedrys der fint matcher cirkelmønstret. Ordet baby er en gammel Sizzix die.
 Og der sad jeg så og måtte finde på noget der ikke kom til at ligne en kopi af Mies kort - så mit vender den anden vej og forsiden er lidt kortere end bagsiden så den lille stribede kant kan komme til sin ret. Farverne lys gul, lys grøn og lyseblå kom på som 3 små perler i hjørnet. TAK er et QK alfabet og i samme striber - bare vandret.:

Og så fik jeg også lidt stjerner i baggrundspapiret.

Og her den lækre hovedperson -

Så smelter man da bare - ikke ????

Regner helt vildt her i Allerød i dag - god aften og tak for kigget.

8 kommentarer:

 1. Jo, jeg er helt smeltet ; )
  Dejlige kort, I har lavet.

  SvarSlet
 2. Fiiine kort I begge har lavet. Og en super dejlig ganske ung fyr =0)
  SES SNART.... =0)

  SvarSlet
 3. Jo, han er bare lækker. Jeg synes næsten, jeg kan mærke, hvor blød han er....
  Superfine babyagtige kort I begge har lavet. Den der flotte kantpunch Mie har brugt (med Tuborg på)....den er altså så fin. Og den har jeg så heller ikke....

  Her har det også regnet hele dagen. Og nu blæser det, så vi har været ude at redde løse genstande i haven.
  H har været på jernaldercenter i dag - skal igen i morgen og også blive og sove i alkove på halm. Ingen el og ingen varm vand. Og mest utroligt: INGEN TV. Mærkeligt sted !
  De er ude hele dagen og hjælper med at fodre geder, lam og køer og sidder ellers om bålstedet og laver maden......og lugter så altså både af ged og bål......Dejligt friluftsliv !!!!!!!!!
  Hils og knus herfra.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine kort i har lavet til den lille prins.
  Han ser meget dejlig ud, den lille.
  Knus Bodil

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig baby - han skal nok komme til at charmere pigerne :-) Også rigtig flotte og enkelte kort I har lavet. Dem bliver forældrene glade for.

  SvarSlet
 6. You have certainly chosen a very suitable theme for your cards, he is a little Star, it is great what you can make with just a few scraps of paper. Have a great weekend.Mvh Vikki

  SvarSlet
 7. Og modtagerne er meget glade for begge kort:-) Det er god stil og meget overskudsagtigt at sende 'tak for invitationen'. Tusind tak. /Anne Mette

  SvarSlet
 8. Ja, han er bare kramme-lækker :-)

  SvarSlet

Please leave your comment and if you don't have a blog account you can choose anonymous and write your name in your comment for me to know who you are.
Thank you for visiting my blog - I love visits and cherish comments. =0)